GooD`MeN Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Uzliec krustanglinju uz saposhaa zoba, un sapes pazudiiis...Sen parbaudiita metode,nekadas zaales nevajag... Bleeeeeee.... taaaads ZAKJIS bija ienacis...Blodnjinka,krievene tas pox... Vecums hvz tagad jau riskanti dot gadus,kamer neesi pasi redzejis nu kaadi 19, bet bleee kas pa raami...Taadi mini,mini super mini shortinji dzinsu un viriesh veidiigais sporta krekls ar tiem kailajiem plecinjiem...VIss tik vnk,bet velns vinja pietupaas,taaaaads dupsis un taaadi pupi...Ak dievs...Praats nepratiiigs...Vajag srochna tjolkas Nightmare dabuuun tjolkas un nakam pie tevis shovakar ar Larinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 tu vaitad esi skjiiries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 tu vaitad esi skjiiries? Kas tev liek taaa domaat? Vai tad neesmu viirietis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Sveicieni Larinam un rusty svētkos. Lai viss izdodās, audziet lieli un stipri. Paldies driiz saaaksim... P.s. Tu tikai neraaajies... P.p.s. Naac ciemaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 hahahaha, es iedomājos situāciju. Goodmens, protams, nevarēja noturēties un piegāja klāt. Saruna - GM(no mutes veļas ārā 3 promiles) : Jums palīdzēt? Viņa: Nē! - iziet ārā no veikala Tālāk jau GooDmens nāk un te raksta Bleeeeeee.... taaaads ZAKJIS bija ienacis...Blodnjinka,krievene tas pox... Vecums hvz tagad jau riskanti dot gadus,kamer neesi pasi redzejis nu kaadi 19, bet bleee kas pa raami...Taadi mini,mini super mini shortinji dzinsu un viriesh veidiigais sporta krekls ar tiem kailajiem plecinjiem...VIss tik vnk,bet velns vinja pietupaas,taaaaads dupsis un taaadi pupi...Ak dievs...Praats nepratiiigs...Vajag srochna tjolkas Nightmare dabuuun tjolkas un nakam pie tevis shovakar ar Larinu Epix, kura meitene pacietīs 3 gadus aktīvu dzeršanu, caurām dienām vazājās pa Liepājas bāriem un citiem sūdiem. 100% ka it kā goodmena draudzenei ir mīļākais. A pie Goodmena sanāk izdevīgi dzīvot - nav jāmaksā par īri + lielāko tiesu sanāk vienai gultā gulēt. Tikai vienīgi ēdiens jānopērk, jo ledusskapis ir pilns ar tukšām alus pudelēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 hahahaha, es iedomājos situāciju. Goodmens, protams, nevarēja noturēties un piegāja klāt. Saruna - GM(no mutes veļas ārā 3 promiles) : Jums palīdzēt? Viņa: Nē! - iziet ārā no veikala Tālāk jau GooDmens nāk un te raksta Epix, kura meitene pacietīs 3 gadus aktīvu dzeršanu, caurām dienām vazājās pa Liepājas bāriem un citiem sūdiem. 100% ka it kā goodmena draudzenei ir mīļākais. A pie Goodmena sanāk izdevīgi dzīvot - nav jāmaksā par īri + lielāko tiesu sanāk vienai gultā gulēt. Tikai vienīgi ēdiens jānopērk, jo ledusskapis ir pilns ar tukšām alus pudelēm lol, žostka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Nu jau teddy, tu pārspīlē Nemaz tik liels sīnis viņš nav, kā te izskatās. Un nemaz i tā nevazājās dzerstīdamies, tā kā čill out P.s. Ciemā šodien nesanāks, tagad pāris dienas jānododas studierēšanai. Antibiotikas lietoju, tā kā iešaut arī nevaru. Skābi Edited May 31, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Man ir ieteikums - kad gudmens atkal pārkāpj savus nedzeršanas solījumus, nobanot viņu, lai saprot, ka solījumi jātur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Man ir ieteikums - kad gudmens atkal pārkāpj savus nedzeršanas solījumus, nobanot viņu, lai saprot, ka solījumi jātur. Jā, jā un gign forums pārtaps par dzīves skolu visai Latvijai. Right Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Man ir ieteikums - kad gudmens atkal pārkāpj savus nedzeršanas solījumus, nobanot viņu, lai saprot, ka solījumi jātur. Nee nee shitais neder Pilnibaa atkriiit shitais variants... Teddy ,nav tik traki... 1kart manejaa pelna vairak nekaa ES,lai gana es nesudigi shiem laikiem pelnu, sameraa pat varetu teikt ka man normala Rigas alga sanaak..Est vnm ir ko..Miljakaais pavisam noteikti nav,jo tad es zinatu,un ja es zinaatu nebutu labi..Vairumaa dzeru majaaas,bet to ka esmu zabakaa vinja nepamana,jo proti to visu labi nosleept,izlikties,ka esmu noguris un ka gribu guleet,to ka dazhus alus esmu izdzeris un viss... Kaut kad tuvakajaa laikaa,laikam droshiibas peec vajadzees saderinaaties,bet neesmu vel nobriedis tam,bet parak garumaa vairs toch nevar vilkt,a to toch pie cita vel aizmuks... Oij tiko paaedaam 2 lielaas CHILLI picas gjimenes picas,esmu PAAREEDIES... Tagad vajadzes saakt ar 14gradigiem kokchikiem un tad pariet uz kaut ko nopietnaaku <@>GooD MeN Edited May 31, 2011 by Larins Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Tad ir cits risinājums, neraksti, ka vairs nedzersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Nee nee shitais neder Pilnibaa atkriiit shitais variants... Teddy ,nav tik traki... 1kart manejaa pelna vairak nekaa ES,lai gana es nesudigi shiem laikiem pelnu, sameraa pat varetu teikt ka man normala Rigas alga sanaak..Est vnm ir ko..Miljakaais pavisam noteikti nav,jo tad es zinatu,un ja es zinaatu nebutu labi..Vairumaa dzeru majaaas,bet to ka esmu zabakaa vinja nepamana,jo proti to visu labi nosleept,izlikties,ka esmu noguris un ka gribu guleet,to ka dazhus alus esmu izdzeris un viss... Kaut kad tuvakajaa laikaa,laikam droshiibas peec vajadzees saderinaaties,bet neesmu vel nobriedis tam,bet parak garumaa vairs toch nevar vilkt,a to toch pie cita vel aizmuks... Oij tiko paaedaam 2 lielaas CHILLI picas gjimenes picas,esmu PAAREEDIES... Tagad vajadzes saakt ar 14gradigiem kokchikiem un tad pariet uz kaut ko nopietnaaku <@>GooD MeN Shampiitis tukshs,bet man ir faking karsts,nav ko elpot...Darbaa +28gradi,araaa vel karstaaks,kondishkas griezhas uz pilnu klapi... Jasak pardomaat par VODKAS dzershanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Sākumā lasīju Lariņa tekstu likās, ka viņš ir Good mena draudzenes mīļākais , bet tomēr nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Sākumā lasīju Lariņa tekstu likās, ka viņš ir Good mena draudzenes mīļākais , bet tomēr nē xDDD LAL Nu ko Arsenich bus sauss... Tiko gandriz ar priekshnieciibu salecos Aij nokaitinaja,bet neko vel nav pamanijusi ka pihajam pa kluso...Larinam tik karsts ka aizbrauca majas parvilkt shortus un maicinju...Jo araa vnk var nomirt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 faak... aaraa tik karsts , liekas ka nomirshu no riita vispaar biju izgaajis aaraa dzhinsaas un baikaa, atnaacu maajas parsvidis kaa lops ;DDD jaaiet araa fuciiti paspeeleet bet shoreiz gan shortos un maikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Pec darba alutinsh vecais braalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Arsenich njammiiiiiiiiiiiiii njammiiiiiiiiii.... P.s. Tu tikai neraajies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Ārā patīkama svelme, ienācu istabā, lai nedaudz atvēsinātos. Ēnā +26 grādi, lol P.S. IR tādi man liekas, ka kam nekad nav labi - ZIEMĀ AUKSTS, VASARĀ KARSTS, TAD TAS, TAD TAS. Ko pie velna tad tu gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Liepajaa enaa +29.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Liepajaa enaa +29.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 http://www.gign.lv/forum/topic/51656-pieektdienaaa-03062011/ velkam dibenus uz pasākuma sadaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Visu cienju draudzenei, RIga meitenes tevi sen jau butu patriekushas, pie mums zhuupas nemiil, shalavas neskaitas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Jā, pie jums tikai narkomāni ir cieņā, žūpas tādi kā bomži skaitās, bet nariki ir normālā klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Jā, pie jums tikai narkomāni ir cieņā, žūpas tādi kā bomži skaitās, bet nariki ir normālā klase Kāpēc domā, ka normālas meitenes mīl narkomānus? Tos nemīl tāpat kā žūpas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Epix minēja, ka Rīgā meitenes... Tas sanāk, ka tur visas ir tikai normālas, vai Liepājā visas ir nenormālas Whatever, vakara aliņus salīdzināt ar žūpošanu tāpat nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now