BOT^a Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 muljkjiibas jau neilgi peectam pokerstars paargaaja uz .eu domeenu, naudas darbiibas ir tikai limiteetas US iedziivotajaiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Nekas, gaidam, kad šis brīnums, tobis naudas limitēšana parādīsies Eiropā :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 1. Moon safari ir OK vieta, ja ir milzīgs gūdmens asinīs. xD Nu bleee , kur tu šāda veida pērles uzzīmē? Vakar aizgaju paremontet ,palidzet...2:00 nakot majas,sapratu,ka daudz vairs nav atlicis,ka jamet dzershanai miers..Tagad mokos,vardu sakot es nezinu ko ar sevi iesaakt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Good men, cik reizes mēnesi tu mēģini atmest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Good men, cik reizes mēnesi tu mēģini atmest? Cenšos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 1. Moon safari ir OK vieta, ja ir milzīgs gūdmens asinīs. 2. es negribu skatīties sava konta saturā 3. filma pārtrūkst ap plkst. 02.00. 4. braukt ar pirmo 21. autobusu ir faaaaaaaaaaaaaaaaking aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasom. hm, pohodu redzēju tevi, kad ar bloodu vilkām cauri tai iestādei. 100% drošs gan neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 hm, pohodu redzēju tevi, kad ar bloodu vilkām cauri tai iestādei. 100% drošs gan neesmu. Pāsibal, pāsibal. Ceru, ka jūs nebijāt tie čaļi, ko es pasūtīju skābenes lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 nu bljin, man vienigajam liekas, ka taja safari ir divaina smaka? Pec veca, sastavejushass alus? Pipetava vispar, es iegaju, man pargribejas taja kabuuzii pipet nezinu, vieta liekas drausmiiga, viedoklis subjektiivs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Pāsibal, pāsibal. Ceru, ka jūs nebijāt tie čaļi, ko es pasūtīju skābenes lasīt. Noteikti nē. Tur ne ar vienu nerunājām un varbūt izdzērām vienu alu. Kaut kas tur nepatika, ka neuzkavējāmies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kādam ir info,cik ilgā laikā PayPal atgriež naudu bankas kontā? Pagājušas 3 dienas,un kontā nekādu izmaiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kādam ir info,cik ilgā laikā PayPal atgriež naudu bankas kontā? Pagājušas 3 dienas,un kontā nekādu izmaiņu. Paluuri info pokera forumos, tur shiis teemas par paypal un bukeriem ir daudz cilaatas. Starpcitu, nezinu kaa ar paypal, bet bukeros ir noziime, uz kurieni tu veic withdraw. Ja veic uz karti - paiet apmeram piecas darbadienas, ja uz bankas kontu - apmeram divas darbadienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kapēc es nevaru ieskaitīt naudu fulltilt/pokerstars/partypoker ? Tas saistīts ar to neseno huiņu vai arī man tā ir vienīgajam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Noskatījos " " un biksiņās parādījās miklumiņš. Šim pasākumam par godu beidzot varētu iehavot jaunu kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Šodien sagribējās uzšaut pubā, bet man pie favorītiem uzrādās tik kaut kādi 2 serveri. Pārējie (gignu ieskaitot) man uzrādās kā not responding, lai arī gign lapā redzu, ka serveris strādā normāli. Kāds nezin, kas par vainu varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Šodien sagribējās uzšaut pubā, bet man pie favorītiem uzrādās tik kaut kādi 2 serveri. Pārējie (gignu ieskaitot) man uzrādās kā not responding, lai arī gign lapā redzu, ka serveris strādā normāli. Kāds nezin, kas par vainu varētu būt? Ieraxti pa jaunu cs.gign.lv vai consoleee connect cs.gign.lv jo nomainijas IP pirms kada laika un vecaa IP adrese kas uzradas FAVORITOS nedarbojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Eat ice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 TVNET pierakstaams arii pie dzeltenaas preses. http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/374424-sibirija_nofilmets_miris_citplanetietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ieraxti pa jaunu cs.gign.lv vai consoleee connect cs.gign.lv jo nomainijas IP pirms kada laika un vecaa IP adrese kas uzradas FAVORITOS nedarbojas... paldies, bet šis neiet. uzreiz to mēģināju paveikt. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Same shit here. GIGNS un KSO neiet. KSO webs un CS un GIGN CS, ja tā pilnīgi konkrēti. Vai tas varētu būt saistīts kaut kā ar to, ka KSO un GIGNs izmanto to pašu provaideri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Same shit here. GIGNS un KSO neiet. KSO webs un CS un GIGN CS, ja tā pilnīgi konkrēti. Vai tas varētu būt saistīts kaut kā ar to, ka KSO un GIGNs izmanto to pašu provaideri? Man, piemēram, gigns iet, bet citas lapas neiet. Picks un citas neiet :/ Tāpat kā ar csu, daži serveri iet, daži neiet. Tai skaitā war3.gign.lv :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Es esmu piedzeeries, eedu picu no CHILI PICAS un dzeru pifchiku..shas jaiet korkjeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Es esmu piedzeeries, eedu picu no CHILI PICAS un dzeru pifchiku..shas jaiet korkjeet... Cik romantiski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Cik romantiski! vai ne !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 [23:33:46] cash: kāpēc es jūtos tik romantiski piepišot seju viens mājās? [23:34:12] Eziic: tā ir zīme, ka dzert ir labi. viss kārtībā Kāpēc es dzeru trešdienā? ĀDOLFAM DZIMENE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) iesaku sito klausities, kad tiek pipeta zaale, ljoti raisas domas p.s. lietot narkotikas ir kruta, to noliedz tikai tie, kas nevar atlauties Edited April 20, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now