Hm. Murdock Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Dominix,kas tev ir vajadziigs? Man zinams kadrs nakam 5dien ripo no Rigas uz Liepaju un 7dien atpakalj! Bet šodien tak ir piektdiena, ne tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Labais! Kārtīgi nosvinējām 4dien Helmutus, labrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Laba AKCIJA Perc 2vus Lachplesha bundzhas ALUS GLAAZE 0,5L davanaa 6glazes man jau ir Vakar akcija sakaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 eu, kādam ir pieraksts @ THE CLUB?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 ir.. bet nedošu eu, mēs vakar dzērām? un braucot mājās dabūju taxi'stu, kurš bija no Kanādas un runāja ar drausmīgu akcentu ideāli latviski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Laba AKCIJA Perc 2vus Lachplesha bundzhas ALUS GLAAZE 0,5L davanaa 6glazes man jau ir Vakar akcija sakaas? Kuraa veikalaa taada akcija? Vareetu taas glaazes iehavot, alinaaties gan nevelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 *raugoties uz savu glāžu kolekciju* Es piem. vairs nesaprotu, kur prikols viņas ir krāt. Man ir pilns plaukts gan ar glāzēm, gan ar kausiem. Un grozies kā gribi - NEKAD nesanāk viņas izmantot. Vai nu glāzes vai arī kausi :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 PIZGEC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Sestdiena > Piektdiena,thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Some help plz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tāda sajūta it, kā visu dienu, vakar, būtu nokodis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 nja.. vakar laikam tika dzerts.. es ar biju nakti piekapis zalazeme, ievērtēt nook gultasvietu barmene teica, ka Tu (nook) bija ļoti stilīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Vakar normali Playstation 3 vakars ievilkaas Muulis tika piegaazts ar aliem,un protams jau bija pa iisu Savu Japoshku visiiitis netika zheelots Shodien taads patikams reiboniitis Majas ballites rullee Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 GooD MeN pārspēts nazhu fragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ar diviem lauztiem labās rokas pirkstiem. TU ESI SUPERSTĀRS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Biju uz tiem Raiņa parka karuseļiem bļin veseris bija viskrutākais no visiem. Iekšas neapmeta otrādi, bet elpu gan aizrāva Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ar diviem lauztiem labās rokas pirkstiem. TU ESI SUPERSTĀRS! tieshi taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Iedod kaads bildes no tiem karuseljiem Kas tas pa veseri? Tiko no pastaigas parvilkos...Jashmoree eest...Baigaaa vetra laukaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Iedod kaads bildes no tiem karuseljiem Kas tas pa veseri? Tiko no pastaigas parvilkos...Jashmoree eest...Baigaaa vetra laukaa! http://www.tvnet.lv/galleries/show/8505 Veseri te sūdīgi var redzēt, bet pēc tās atrakcijas ir vislielākais pieprasījums (mans novērojums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tas veseris bija kā BBP? Ja jā, tad man skaidra bilde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 http://www.tvnet.lv/galleries/show/8505 Veseri te sūdīgi var redzēt, bet pēc tās atrakcijas ir vislielākais pieprasījums (mans novērojums) Shitais gadijumaaa nav Eziic??? Jo vinsh tak mineja par jaunu darba vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Shitais gadijumaaa nav Eziic??? Jo vinsh tak mineja par jaunu darba vietu Tas nēģers vai vecene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tas nēģers vai vecene? Nee tas kas ar muguru... tevis teiktajam varētu būt tik pat liels ticības moments kā gūdmena svara nomešanas programmai. Kas vainas manai dieetai? 1nu bridi ljoti labi straadaaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 paga tu nometi 5kg un viss? ar to tu beidzi? Kada jega bija no dietas tada gadijuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 paga tu nometi 5kg un viss? ar to tu beidzi? Kada jega bija no dietas tada gadijuma? Nu jau tie 5kg ir gandriiz jau atpakalj....Aij negribu par to runaa.. Superbitch situaciju izlaboju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now