GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 izskatās, ka tev alkohols galīgi nojājis smadzenes, ja tu tam tiešām spēj noticēt. A man skjiet,ka kaads ir uzhakojis eziiisha paroli un te suudu runaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Meeh, jāpiekrīt ezītim. Tu pārāk daudz tici reklāmām. P.S. Es gribu kakāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Meeh, jāpiekrīt ezītim. Tu pārāk daudz tici reklāmām. P.S. Es gribu kakāt. 1kart tas nav ezis kas to raxtiija tas ir kaads no JUMS... Smadzenes es nevaru nodzert,jo es vairs iisti nedzeru... JA gribi d1rst,tev kaadi skjerslji kapec TU to nevari paveikt? Un reklamas,tak tam ir domatas,lai speetu parliecinat cilveekus,un domaa ka tie ir tukshi vaardi un ka nepalidz atjaunoties aknaam>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Smadzenes es nevaru nodzert,jo es vairs iisti nedzeru... nevar nodzert to kā nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) smogs galvenais dzilji elpot un neparforseet un pirms tam iesildiities Tad aknas neasinjos Shodien redzeju kaut kadas BRIINUM ZAAALES nju tjipa pa LNT reklameeja, kas palidzees atjaunoties manaam AKNAAM...Tjipa ja daudz dzer,pipaa ,neveseliigi eed... IEdzer Bio Fasum ,tjipa kaut kaaa taa un aknas atjaunosies... Bet nee nee aprilja joks tas nebija,jo ne 1mo reizi to reklamu redzeeeju... Tas būtu tāpat kā es par šo tēmu dzirdēju vienā radio raidījumā. Respektīvi domā tu varēsi mierīgi dzert neveselīgi ēst un to visu segt ar tabletes iedzeršanu. Tas būs tas pats, ka tev kāds ar bomi dos pa galvu un tu tikai iedzersi aspirīnu lai nesāpētu. Ja nemaldos aknas bija viens no tiem orgāniem kas neatjaunojas vai arī atjaunošanās process ir ļoti ilgs. Edited April 1, 2011 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 viss, man ir apnikuši jūsu apvainojumi! pietiek! es eju dzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 viss, man ir apnikuši jūsu apvainojumi! pietiek! es eju dzert! april, april Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ja nemaldos aknas bija viens no tiem orgāniem kas neatjaunojas vai arī atjaunošanās process ir ļoti ilgs. No visiem orgāniem aknām piemīt vislielākā spēja atjaunoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Kā jau iepriekš minēju, ka varu arī kļūdīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 nU CAMMON kapec mani posti tiek partaisiiti par nemaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Nerājies. Un eža postu es nerakstīju, nav man tādas iespējas. Reklāmas ir domātas, lai pārdotu produktu. Nav svarīgi tas palīdz vai nē. Tu moš zīlniecēm arī tici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Tu moš zīlniecēm arī tici? Vot taam es neticu gan,bet moshk vinjas var paliidzeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Vot taam es neticu gan,bet moshk vinjas var paliidzeet... Lai arī kādi brīnumi notiktos, bet šis vienk. ir neiespējami :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 comon, goodij, esmu apbēdināts tu tici ka neko nedarot var nomest svaru, bet netici zīlniecēm? WTF ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 comon, goodij, esmu apbēdināts tu tici ka neko nedarot var nomest svaru, bet netici zīlniecēm? WTF ? Ar svaru esmu samierinajies jo taisot presiites ik dienaa ar vairakiem piegaajieniem pa 30reizeem 3-5reizhu dienaa, velamais rezultaats naak lenaam bet ir juutams Svars kriiitas, alus dzershana netraucee..Apkartmeers arii samazinaas,un esmu kljuvis kustiigaaks un lokanaaks Varbut nav ta ka neticu zilnieceem,bet ta ka bails ka nespeshu samierinaties ar to ko vina man pateiks...Jo visas slimiibas ir galvaa un ja man galvaa buus tas ko vinja man pateiks, un tur noteikti buus kaut kas slikts,tas mani nobeigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 kad tu saaki presiites? ja mazak kaa meenesi, tad tu dirs pilnaa apmeeraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Jo visas slimiibas ir galvaa un ja man galvaa buus tas ko vinja man pateiks, un tur noteikti buus kaut kas slikts,tas mani nobeigs... It sevišķi triperis. Edited April 1, 2011 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Ceru , ka nav jau bijis iemest , bet ko par šo sakat? http://www.tvnet.lv/...auksanas_atrumu ar mūsu Saeimu nebrīnos, ka varētu ta viņi izdomāt EDIT : aj visu prieku izbojaji :@ gan jau kāds paraustītos uz brītiņu Edited April 1, 2011 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ceru , ka nav jau bijis iemest , bet ko par šo sakat? http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/371855-samazinas_atlauto_brauksanas_atrumu ar mūsu Saeimu nebrīnos, ka varētu ta viņi izdomāt * Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Kāpēc konektējoties gign 1.6 pubam man stīmotais cs izmet šitādu mēslu, m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) ... GIGNs jau labu laiku pieder wos, tāpēc nebrīnies Edited April 2, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Tu nokavēji 17 stundas un 38 minūtes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Good men, gribi dzirdēt labāko daļu par presītēm?? Ar presīšu vingrinājumiem tu nevari nomest svaru, bet tas tā. Tev vajag diētu un kardio vingrinājumus. Kā arī nevar nomest svaru konkrētā ķermeņa zonā, bet tu laikam esi viens no izņēmumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Bullet,gūdmens var visu un jebko!!! Tādēļ kuššššššššššššš` Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Good men, gribi dzirdēt labāko daļu par presītēm?? AAr presīšu vingrinājumiem tu nevari nomest svaru, bet tas tā. Tev vajag diētu un kardio vingrinājumus. Kā arī nevar nomest svaru konkrētā ķermeņa zonā, bet tu laikam esi viens no izņēmumiem. Nu tad tu smagi kļūdies...5kg ir nomesti..Neieturot nekādu diētu...Dzerot pifchikus un eedot friii...Viduklis ir stingraaks palicis..Un tas viss 3ned. laikaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now