uyinaators Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Nu tad parādi pētījumus, pēc kuriem ir pateikts, ka ēdiens sastāda 80% no treniņu rezŪltātiem No gaisa sagrābstīti cipari, vai no kaut kādām muļķīgām aptaujām saķerti pilnīgi neko neparāda. Gribi teikt, ja man ir diezgan stabils svars (nu ar vielmaiņu viss kedā karoč), kaut riju visu, ko gribas, ne vajag un ietu 3x nedēlā uz svareni, kur man sastādīta zaibisā programma, man nebūtu vēlamais effekts? :> Tikai nemuldi Kārtīgi svīstot reizi pāris dienās tas speķis nekur neiezaugs. Atkariigs no taaa, ko tu domaa ar vaardiem - veelamais efekts! Fakts ir taads, ka rezultaati var buut pat liidz 80% sliktaaki nekaa tajaa gadijumaa, ja tu ieverotu pareizu eeshanu un dienas ritmu. Protams, taa starpiiba katram cilveekam buus savadaaka, atkariigs no musukulju uzbuuves, vielmainjas, geeniem utt. Bet tiem, kuri te sudzaas, ka eed ko grib, bet nepienjemas svaraa, uzreiz varu pateikt, ka vienkaarshi ejot uz svariem un nopietni nepiedomaajot pie eeshana, effekts buus ljoti minimaals. Un nevajag meegjinaat juusu vecumaa, pienjemu, ka jums ir saliidzonoshi maz gadu (tiem kuriem tas mazais svars), trulli uzdziit svaru un pirms laika nokaut vielmainja, ar gadiem taa kljuus lenaaka, un svars atnaaks pats, arii ja to negribeesiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Juutos apslimis! Mazinsh daudzuminsh punkji , karsta elpa un dulla piere! Lab ka temp. nav un klepus vel! tfu tfu! Juutos pec d1rsas,pat p1pat negribas normali,kur nu vel kaadu alu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Slimojot vislabaakais laiks, kad meegjinaat mest nost smeekjeeshanu, jo taa iisti arii neprasaas. Negribu piesaukt, bet neuztraucies temp buus, tikai mazliet pacieties vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Slimot nedriixtu! Atstooojs! Man nakam nedeljas viduu jaalaizh atpuutaa uz FATERLANDI! Taa kaa slimoshana atkriiit! Iedzeeru Therafluuu galva kljuva skaidraaka,bet punkjoties saaku vairaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Nu redzi...sāki mest pie malas dzeršanu un slimības klāt. Labāk padomā, ko tu nodari savam organismam...! Un nopērc kādu aliņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 nepipeju 2 dienu, nedzeru 2 dienu, rit maucu uz kalnu un 7dien uz teaatri, mainamies, ok censhamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Lai degunu atbrīvotu, pamēģini kājas karstā ūdenī pamērcēt. Kādu labu laiciņu. Lai vismaz 10-15 minūtes jūti, ka deguns ir pilnīgi brīvs. Tad nožāvē kājas un ieģērb villenēs, ietinies segā un skaties televizoru. Teraflū ir vairāk vai mazāk drudža un temperatūras nosišanai ( varbūt vēl minimāli krēpas atmiekšķē ), degunam tas nelīdzēs. Turies, gudij! Mēs turēsim īkšķus par tevi! Edited February 10, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Mēs turēsim īkšķus par tevi! Un alus pudeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Dzeru zaaales,eedu kotletes un uzdzeru alu! Es nenotureejos un 1nu alu bija japanjem! Zb punkjoties saku vairak un vairak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Zāles + alus... mmmm Tad jau labāk visīti ar miega zālēm uzdzēris būtu. Auksts alus tagad, uz novārgušu imūnsistēmu, tev noteikti palīdzēs atveseļoties ātrāk. Stipri šaubos, ka tu viņu dzer siltu... Edited February 10, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 viņam tak ir vīna ledusskapis pie gultas kāds silts alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Eju dushaa un chuchaat! P.s. SIltu alu nekad nedzeru! Ceru ka riitaa jutiishos labaak nekaa shodien(tagad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pēc vakardienas dzimumdienas izvirtībām puncis tikai tagad liek manīt par sevīm :< Izskatās, ka šī būs pasmaga nakts. Nekas, tas viss tiks rītvakar atspēkots Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 juutos nozheelojami slims Tas nozimeee ka partys riitaa atkriiit! vel tikai 4dienas jaatrstradaa aun bushu sagaidijis savu PELNIITO atvaljinajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 juutos nozheelojami slims Tas nozimeee ka partys riitaa atkriiit! vel tikai 4dienas jaatrstradaa aun bushu sagaidijis savu PELNIITO atvaljinajumu Same šit par veselību... laiks sūdīgs. Jūtos kā izdirsta plūme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kaa man riktigi aatri aatri izveseljoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ja ir temperatūra, tad pļumpē ūdeni kamēr šķidrais pa visiem galiem nāk ārā. Es tā no gripas 1 dienas laikā. Izdzēru 7l ūdeni pa dienu. Nākamajā dienā ( piektdienā ) biju vesels. Bija laba motivācija pļumpēt tik daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ja ir temperatūra, tad pļumpē ūdeni kamēr šķidrais pa visiem galiem nāk ārā. Es tā no gripas 1 dienas laikā. Izdzēru 7l ūdeni pa dienu. Nākamajā dienā ( piektdienā ) biju vesels. Bija laba motivācija pļumpēt tik daudz. Diezvai tev tā bija gripa, ja tu vienas dienas laikā izveseļojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ja vajag ātri izveseļoties tad dzer bronhiālo balzāmu. izdzer kādu pus pudeli pa dienu un uzreiz labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Epix kaa tev ar nost meshanu? Pirmoreiz megjini jeb atkartoti jau? Laiks shodien owned, es taa cereeju, ka sniega laapstu varees jau shkjuuniitii likt nost, bet she tev, figushki Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Vnk šitais video un viņa kanāls nogalina.. http://www.youtube.com/watch?v=1j8qDvEiSg4&feature=player_embedded#at=107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Tikko no paintbola, bijaam uz http://www.paintballskirmish.co.uk/, jomajo, kaadi 150 cilveeki, katraa komandaa pa 10 +/- 2. Labs pasaakums, tikai kad pirmoreizi dabuuju lodi kjirbii un ar paceltu roku gaaju nost un 3 lodes veel muguraa, tas gan nebija forshi. Peedeejaa trasee vispaar, komandas speelee un kad tiesneshi pasaka, ka viena minuute palikusi tad var pa visiem maukt, pa pretiniekiem, pa saveejiem. Labs funs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Nopirku vakar maximaa 8 bundzhinjas ceesu zilo un shodien slikti, vai tas alus tieshaam ir kaut kaads netaads, vai es nedriikstu vienreiz meenesii iedzert alu, jo organisms spurojaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Epix kaa tev ar nost meshanu? Pirmoreiz megjini jeb atkartoti jau? Laiks shodien owned, es taa cereeju, ka sniega laapstu varees jau shkjuuniitii likt nost, bet she tev, figushki joprojam labi, neko nelietoju nu ja nu vienigi sievietes, bet tas var, jo no vinam ir ari labums, tiek valjaa no spriedziites mans nakamais sakamais varetu izklausities sooooo gay un vienkarsi shaadu sejas izteiksmi , jo man bija tiesi tapat, ka es pamodos un domaju, kas tas par debilu sapni - stiimaa uzaicinaja draudzeties pikasomons :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Muahaha, man shkjiet tu kaut ko noklusee, staasti ko darijaat taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now