bReeTz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 laipni lūgts atpakaļ gūdmen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 un vakat tiesi gribeju rakstit, ka gan jau nedelju izvilks, skaidrs, skaititas stundas tiaki pagaja ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Kas var būt labāks par karbonādi ar friškām, kas apcepti kancerogēnām vielām bagātā eļļā un ko noskalo ar kādu pudelīti labi atdzesētu aliņu. Vai ne, gudij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Jaa tas viss DominiX bija pagaatnee! Taagd taa nedriixt! Es dzeru shampiiti,jo domaju ka tas ir veseliigaaks pa ALU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 šampīts domāts meitenēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 LOL, un kas tad good mens ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 LOL, un kas tad good mens ir? Pats tu esi reala vecene! Kaut tevi kaads liels liels onka tumshaa ielaa panjemtu priekshaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Pats tu esi reala vecene! Kaut tevi kaads liels liels onka tumshaa ielaa panjemtu priekshaa! Varam sarunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 jūs tak nav normāli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Tu vēlies teikt, ka tu patiešām taisies tik ļoti radikāli mainīt savu dzīvi? Jo tā vien izskatās, ka aprīt kādu kārtīgi izceptu cūķi un uzdzert pa virsu pāris četrpakas alu, lai labāk pa kuņģi izgriežas, ir visa tava dzīve Brīnumi nenotiek, tas viss notiek pakāpeniski. Ir kādi padomi kā uzņemties svarā, nerijot fast fūdus un nestrebjot litriem alus dienā? Reāli uzaudzēt masu, nevis akvāriju vēdera vietā. Plānots nu vismaz 10-12 kg uzaudzēt, lai līdz normālam 72-73 kg uzdzītu. Edited February 6, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Tu 60kg sver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Tu 60kg sver? tu atkal kaut ko rij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 tu atkal kaut ko rij? viņš nerīj viņš šņauc pfha 60kg nav īsts LV audzējiet svaru līdz 100-120kg un būs labais me 114kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Es gribētu aiziet līdz 95kg, domāju tas ir pieklājīgs svars, priekš 1,9+ m gara cilvēka, bet esmu dzirdējis, ka vieglāk ir nodzīt nekā uzdzīt Edited February 6, 2011 by BriGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Es gribētu aiziet līdz 95kg, domāju tas ir pieklājīgs svars, priekš 1,9+ m gara cilvēka, bet esmu dzirdējis, ka vieglāk ir nodzīt nekā uzdzīt Tā ir :D:D Es ēdu un ēdu bet svarā neņemos un resnāks ar nepalieku a tagad strādājot fizisku darbu esmu tievaks palicis, bet svars paliek Takā man nejiet ne + ne - :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Galvenais, lai nav āda pie kauliem un vēders tāds, ka pat savu krānu redzēt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Neesmu es 1,9m , bet gan tikai 1,75m. Domāju, ka 70-72 varētu būt okej, jo ~gadu atpakaļ man tāds svars bija un vieglāk ar tādu masu bija zālē darboties, jo bija ko mazliet nomest un ko pārvērst mušos. Tagad - mest nost nav ko, vajag tikai audzēt, bet vienmērīgi. Apaugt ar tādu riepu, ka džoniju vairs nevar bez spoguļa palīdzības apskatīt, es arī negribu... Hesīti neieteikt. Tas ir ne vien neveselīgi, bet arī neiedarbīgi. Es riju gan daudz, gan bieži, gan pēc 18:00, gan starp ēdienreizēm, gan pa nakti. Ēdu treknu, ceptu, protams arī augļus un piena/miltu produktus ēdu, graudaugus ēdu. Ēdu VISU, DAUDZ un BIEŽI, bet svars augstāk par 62 nekāpjas. Es pat nezinu ko darīt... Proteīna kokteiļi arī ir kādu laiciņu dzerti, bet arī no tiem efekts lielais nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ēd čipsus un dzer alu! Palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Alus mani smagāku nepadarīs... Pārbaudīts variants. Un čipsus, zaci vai sāļos riekstiņus es vienmēr alum piegraužu. Arī tas nepalīdz. Gūdij, dalies, kā tu paliki par normālu kuilīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ēd čipsus un dzer alu! Palīdzēs. Nihuja nepalidzes. Ta var tikt tikai pie alus vedera. To es noskaidroju pec vienas ziemas sezonas alus - baltmaizes dietas. Kranu bez spogulja pagaidam gan vel redzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Runājot par alu, šoziem mani ir piemeklējusi baigā šaize. Nevaru izdzert pat mazo pudelīti alus. Cienu un dzeru tikai kvalitatīvu mantu, bet vienkārši neiet iekšā, nākas izliet izlietnē. Nevar saprast - sezona tāda vai arī kaut kas savāds ar mani notiek. ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Runājot par alu, šoziem mani ir piemeklējusi baigā šaize. Nevaru izdzert pat mazo pudelīti alus. Cienu un dzeru tikai kvalitatīvu mantu, bet vienkārši neiet iekšā, nākas izliet izlietnē. Nevar saprast - sezona tāda vai arī kaut kas savāds ar mani notiek. ;d Vai bullshits, vai tev jāiet ārstēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Gūdijs tak vairāk nepixāā spamā klusums! Es gan pihāju alus un ir labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Tu vēlies teikt, ka tu patiešām taisies tik ļoti radikāli mainīt savu dzīvi? Jo tā vien izskatās, ka aprīt kādu kārtīgi izceptu cūķi un uzdzert pa virsu pāris četrpakas alu, lai labāk pa kuņģi izgriežas, ir visa tava dzīve Brīnumi nenotiek, tas viss notiek pakāpeniski. Ir kādi padomi kā uzņemties svarā, nerijot fast fūdus un nestrebjot litriem alus dienā? Reāli uzaudzēt masu, nevis akvāriju vēdera vietā. Plānots nu vismaz 10-12 kg uzaudzēt, lai līdz normālam 72-73 kg uzdzītu. Sāc rīt putras! Piem. mannā putru. Parij viņu kādas 2 vai 3 nedēļas, uzreiz jutīsi, ka ir masa uaudzēta Pārbaudīta metode! Runājot par alu, šoziem mani ir piemeklējusi baigā šaize. Nevaru izdzert pat mazo pudelīti alus. Cienu un dzeru tikai kvalitatīvu mantu, bet vienkārši neiet iekšā, nākas izliet izlietnē. Nevar saprast - sezona tāda vai arī kaut kas savāds ar mani notiek. ;d Vai nu tu spēcīgi dirs, vai tik tiešām tev ir jābrauc ārstēties. Paranormāla lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now