anti jesuz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Baigās bučas saldumiņam Goodmenam jumbelī. Vēlu visu to labāko. Arī vakar uzkāpu uz svariem, joprojām esmu kārtīgs latvietis ar 104kg 119kg arī skaitās kartīgs latvietis? vai tas ir jau kartīgs makdonalda apmeklētājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 119kg arī skaitās kartīgs latvietis? vai tas ir jau kartīgs makdonalda apmeklētājs? tas ir par 19 kg kārtīgāks kārtīgais latvietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Kārtainais latvietis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Atshot saacies Esmu ar Larinu pieveicis 0,5l Van tallina ar shampiiti atshaidot un man jau jumts saak pacelties! Un ballite tik vel priekshaa Jo vecaks kljustu jo oatraak dolbiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Baigās bučas saldumiņam Goodmenam jumbelī. Vēlu visu to labāko. Arī vakar uzkāpu uz svariem, joprojām esmu kārtīgs latvietis ar 104kg tad jau ar saviem 114kg esmu arī kārtīgs latvietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) Latvietis sākas no 100, nav jau diži liela nozīme, cik daudz virs simts. Tāds vecs teiciens Jāsāk laikam iet uz svareni, lai pārvērstu ziemas labumus kādos lietderīgākos produktos. Varbūt pupus varēšu uzkačāt kā šitas - Necusvje sebja lahom http://fun.inbox.lv/video/32014 Edited January 11, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Koroče - kas var ieteikt ko tadu garšīgu var pagatavot? Vienkārši iedvesma beidzās, apnika ju visi pelmeņi, piccas, karbonādes, kotletes utt.. . Kadi varianti ko var tādu pagatavot ātri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Esmu jau rakstijis: Vistas fileja sagriezta īkšķa gala lieluma gabalos. Izmētāta Asia Chili mērcē (spilvas ražojums) Apcepta kopā ar visu mērci. Kad vista brūna - klāt ananāsus. Vēl nedaudz pacep. To visu pa virsu rīsiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Arī ta gatavoju bieži Tā ka sorry =( Neder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Mans ir labs :* Buch buch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/37571/kas-notiek-ja-piekauj-putina-meitas-boifrendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 aktivitate graujoshi foruma ir kritusies, ja agrak pa 2 dienam sakrajas lasaamais uz 4 lapaam, tad tagad ir tikai pusotra un pie tam puse ir no tam sadaljam, kuras es nekad neesmu lasijis un nelasishu vajag akciju ar balvam par aktivitati forumaa(nevis spamoshanu) kaut ko gribeju teikt vel...fck piemirsu. aaaa... visi, kas sevi uzskata par krutajiem, spiez man thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ahh, esmu sagrauts. iesaka kāds sexīgu dubstep`ūūū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ahh, esmu sagrauts. iesaka kāds sexīgu dubstep`ūūū. Pārādi apm. kādu meklē. Dubstep žands ir plašs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 taa nu tagad man nav saprotams, kas tur tik nenormali jaaskrollo del tas senkjuu fiichas, tur tak rindinja ietilpst kadi 8 senkjuu skams kaut ko nevieta breec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) Nu, ja tev netraucē man prieks, bet man skrulējot uz leju, negribot sanāk paskatīties uz tiem nikiem, kuri saliek nevajadzīgus thank uz lietām, kur kāds uzraksta vienu vārdu vai pilnīgi nesaistītu, lai pateiktu par to postu Thank. Piemēram, viens uzraksta: "Es šodien dirsu stāvot" un visi saliek thank par to.. Kur ir loģika likt par to thank? Tad, thank vietā varētu likt - Forš komentārs, nevis pliku paldies. Un, lasot tos nikus, kas ielika par stulbu postu thank, man negribot rodas stulbas domas par tiem cilvēkiem Edited January 12, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Dirsi stāvot? Nav biku ķēpīga padarīšana? Vai arī tu to uzreiz dušā darīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Juutos super duper, esmu labi izgulejies,pokjele nava 4diena jau un viss notiek Shodien laikam CS jauzkrushii buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Eh... vel tikai mazak ka nedelja LV Visas dienas ir jau ta aizpilditas, ka neatliek pat laiks sev pasham Shodien pec butibas bija jabrauc jau no rita ciemos, katad... vakar NEDAUDZ pasedeju pec hokeja... 6os no rita atluzt... sanaca NEDAUDZ pasedet :@ Bet ko padarisi ? Tada ir dzive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Pārādi apm. kādu meklē. Dubstep žands ir plašs es saku sexīgu dziesmu no dubstep`a žandra. taču jāiebrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Rit Jelgavaa CSDD teorija, jau par soli tuvaak braukshanas eksim buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 huh, šodien ielidoju kontrā, pat smuki šāvās, esmu patīkami iepriecināts. Laikam šī 4 mēnešu atpūta no kontras ir izdevusies godam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Var atljauties izdzert vienu aleenu par godu csdd teorijas eksha nokaartoshanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Skaties braukšanu nokārto.... =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now