SaS^MAN Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Klubs nevar mani turēt!!!!1111 Transleiteris rocks. http://www.youtube.com/watch?v=2WTYIw2LtUI skataties uz chali fona. Edited August 19, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Episkākais video ever !!! http://www.youtube.com/watch?v=wkyzT16XKsc P.S- šodien visu dienu līst Edited August 19, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 neko uber smieklīgu tur neredzu, varu deret tev uz pusi sliktak sanaktu! Bļē mans darbs purva laikam beidzās, jo ir tā salijis, ka nevar braukt rukāt, vel tagad līst, kā arī nakamnedēļ jabrauc uz Jelgavu kkadu praksi rukaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Šodien visu dienu Jelgavā līst. Dabuju braukšanu izbraukt pa lietu, riktīgi izmirku un pārsalu, cerams nesaslimšu, jo rīt atkal braukšana. P.S - Miedzinj tu rukā tajā kūdras purvā, kurš ir pa ceļam braucot no Jelgavas uz Dobeli, ja nemaldos SIA "Laflora" bija... Edited August 19, 2010 by SnowY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Drūma diena... Visu dienu smidzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 es stradaju zirņos, tas nav tur kur tu domā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Pa Visu dienu noskatījos Nip Tuck 1 sezonu Ļoti drūma diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) cntrl, tu jau esi sācis skatīties, tad nekas, bet pārējiem neiesaku skatīties, bļāviens nip tucks ir tas pats, kas ja būtu uzsēdies uz heroina. Ja neredzi sēriju un kāds traucē paliec debīls un putas kā minimums nāk arā pa muti. Bet ja nopietni, tad vienkārši tik ideals seriāls. Pirmās divas sezonas ir Latviski pārējās ENG. Tagad skatos trešo sezonu, vienkārši AWESOME! EDIT: tik pat ideāls kā ši dziesma; Edited August 19, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 nav ne vainas man patika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) FAAAG. Jaunas ziņas par Portal 2! Release date - 09.02.11. ! Edited August 19, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ok, sāku krāt naudu protālam! bet tagad eju gulēt, jo pokerā un csā galīgi neiet. šodien pārvācos no pirmā stāva uz otro un esmu ahuena laimīgs, zaebis ritīgi! eju pīpāt un gulēt ZDRĒ,! ak jā, rīt ir piektdiena un ir jādzer, bet tikmēr klausos Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Un es gribēju no otrā stāva uz pirmo pārvākties. Tuvāk virtuvei un izejai. Diena pagaidām ir superīga, saule, vēss, patīkams. Vakarā jābrauc spēlēt!1! yea. Lai gign'iešiem labi iet tusā! Šogad neizdevās aizbraukt, sakarā ar to, kad mani piekāsa ry un ir citi plāni, pluss vēl sasodītā nauda, jel, jābeidz dzert. p.s. kafija rulllzzz. Edited August 20, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Tas ir tik badass klausīties uz otra stāva balkona metālu uz pilnu skaņu, kamēr kaimiņu pagalmā ir kaut kāds stulbs koncerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Diena pagaidām ir superīga, saule, vēss, patīkams. Vakarā jābrauc spēlēt!1! yea. Lai gign'iešiem labi iet tusā! Šogad neizdevās aizbraukt, sakarā ar to, kad mani piekāsa ry un ir citi plāni, pluss vēl sasodītā nauda, jel, jābeidz dzert. p.s. kafija rulllzzz. Nepiekasu, neko nesoliju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Bet ja nopietni, tad vienkārši tik ideals seriāls. Pirmās divas sezonas ir Latviski pārējās ENG. Tagad skatos trešo sezonu, vienkārši AWESOME! EDIT: tik pat ideāls kā ši dziesma; Es pa 2 dienām 2 nip tuck sērijas noskatījos, tas ir vienkārši kolosāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Zbis mums te Kuldīgā pie kluba pozitīvais baigie kautiņi iet vaļa :D Sēžot uz balkona pīpējot un skatoties kā tur airējās tīri zbis izskatās Kādi 5pret 5 airējās :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 mārci nedirs, tu no sava balkona vari redzēt elvīti nevis pozitīvu! :D ai es te zbis nodzēru, bļā 15 purni vnk pisam ogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Es malai biki pāri pārliecies Tad varu redzēt pozitīvu Vecenes tik apkārt bļaustās "Nomierinies, nevajag.. Nomierinies euuu " Edited August 21, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Au, kāds nevarētu uzticēt man newoutlaw.org akauntu priekš vienas lejuplādes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 A pa purnu tev nevajag uzticēt, bezkauņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Jau 500 lapa būs šim topikam, vareni. Šodien nopirku persikus un joptvai jāgaida kādas 4 dienas kamēr nogatavojas. Pašlaik cieti kā āboli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) YO!! tagad dzeru teeju un klausos skutelja albumu degvins un ciigas,tagad buus japakapaa cs un jaapaskatas vai digitali jau var nopirkt SATIN PASAULI izlasi,blee taa pieedos ,siera karbonades FTW !! Tad buus jaanoka4aa filma svolo4i,jasameklee pleijeris un jasaka4aa jaunas dziesmas .. aa jaa atcereejos ka Eliotam tulit naks ara miksteips,tad vel tas bus janoperk.. lab eju jums ielast lodi pieree !! Edited August 22, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Satin pasauli vokalists mans bijusais klases biedrs ahhh http://www.youtube.com/watch?v=UxuEl8qkErs pieludzu so dziesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Es tuliit noshaushos ja neatradiishu kur nokachaat Nip Tuck 3 sezonu, newoutlaw par registrāciju jāmaksā :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Ar Visa ELECTRON var steamā spēles pirkt vai tur tas prikols ka tik pa dollariem var nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now