spalva Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) lasot šo sadaļu, domāju, ka arī es te kaut ko varētu ielikt, ne gluži pa tēmu ( kā jau vairums to dara sadaļās tiesības, sūdzības, utt ), bet vnk, lai būtu. Varbūt dabūšu atvaļinājumu, varbūt ne... Ko īsti gribēju pateikt?! īstenībā ir tā, ka nesaprotu, kādēļ kaut kādas ēnas + pārējie ūūūberproo visu laiku, visur kur kaut ko posto mb ir + 10? vai arī vnk nav ko darīt... (+ ja to dara beztēmā un vietās, kur tas vismazāk vajdzīgs ) + vēl baigi labs teksts ir : "neesmu mājās, bet kad būšu, tad apskatišos demo un varēšu izteikt savu viedokli.., protams, tas gan ir visiem jāzin" Edited October 19, 2008 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Ko īsti gribēju pateikt?! īstenībā ir tā, ka nesaprotu, kādēļ kaut kādas ēnas + pārējie ūūūberproo visu laiku, visur kur kaut ko posto mb ir + 10? vai arī vnk nav ko darīt... (+ ja to dara beztēmā un vietās, kur tas vismazāk vajdzīgs ) + vēl baigi labs teksts ir : "neesmu mājās, bet kad būšu, tad apskatišos demo un varēšu izteikt savu viedokli.., protams, tas gan ir visiem jāzin" citiem vnk patīk k-ko ierakstīt lai atgādinātu par sevis eksistenci Edited October 19, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 īstenībā ļoti lieliski varēja saprast vispār jau šis topiks ir kādu laiciņu tāds nekāds, bet tas jau ir moderatoru ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Sašķaidīta griestu lampa, izlauzts sienas plaukts, saplēsts sildītājs un rotaļu lācis. Es to neizdarīju, bet fakts nemainās - jābeidz dzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Tieshi taaa! Man rokaas tagad ir kefiirinsh!Mmmmm! Vnk tada poha ka maz neliekas! 1kart neko isti neatceros,bet shodien darbu noguleju pa kadam 2h!darbaa dabuju pa aadaam! Bet vnk pzdc ku suudiiigi!Koma.lv joprojam saglabajusies manii! Es vnk mirstu nost no pohaam! Gulet arii gribas! sjiet kados 6:00 tikai majas parvilkos! Zinu ka labi paveemu pie kluba ieejas pirms iekshaa gaju Bet pec tam palika tik labi ka vareja talak dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 uhhh.. man ar šodien kefīrs īpaši mīļš Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Tikko atbraucu no spēles, aij nahuj 10:0 interesanti izlikām kā mazos EDIT: Kā patīk mans avatars? Edited October 19, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Tikko atbraucu no spēles, aij nahuj 10:0 interesanti izlikām kā mazos EDIT: Kā patīk mans avatars? Es gribu nomīt to kustoni kas tur skrien Jaaizbrauc līdz zālai basīti uzspēlēt, sen nēsmu spēlējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Baljaa ieniistu moralas pohas kadu laiku toč nedzershu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 vakar guvu karejo apstiprinajumu tam, ka karaoke rulle desu Fools Garden - Yellow lemon tree Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Nu ko briivdienas aizvadiitas godam 5diena, barmenu padarishana,basketbols un Kalku vaarti (hell Yeah !!! ) 6dien nogulu lidz 8 vakaraa, un vakaraa noskatamies abus Ice Age(riktig fein multen, iipashi ar Latv. tulkojumu ). Pa nakti tika pakerts Jamson bar un pa taisno uz darbu. 7dein visu dienu naak miegs, bet paspeju lidz bratuka basketbola spelei aziet, baznicaa piekaapt un vakara/nakts noslegums Skyline baraa Ja godigi reti saturigas brivdienas, bez alkahola es tieshaam pa briivdienam neidzeru ne piliiti alko Iesaku pameginaat ! Labi Veiksmigu darba/macibu nedelu velot Arlabunakti ! p.s. Visiem pidiniem, kas sheit dirsis bezjegaa ar pilnigi neinteresantim postiem, kam nav pilnigi nekada satura un kas raksta ar kludaam es apsolu kaut kaa sadabuut atvalinajumu, kaut kaa, bet dabuushu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 1mais rīts,kad es jūtos lieliski šorīt ne man mute bija aizdirsta,ne galva sāpēja/reiba! es vnk jūtos lieliski Lai gana vakar vēl līdz 2:00 uzzipāju CS ar ezīti un foršo CHETORU! Bet šodien I feel GooD Rītā uz Rīgu uz semināru un pēc tam boulings ar napitkām Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 biju briivdienas pie sievas.. 18 kilometri laikam no jeeekabpils.. nais.. shita atpuuties sen nebiju. nosleguma dzeram no ampulam a.k.a 2 L alus pudelem.. ljlolj.. dievinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Divīt, pie sievas? Ja talkā tiek ņemti divlitrīgie, tad morālās pohas garantētas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Es te skatos ka vis topiks ir aizdirsts ar saviem dzeršanas stāstiņiem. JŪS VISI ESAT ALKAHOLIĶI!!!111!!!11!!!!oneoeneoeneoenoee Šodien ar derētu kautko ieraut, es nesaprotu kapēc, bet man šņābis kaklā līst kā traks. Ok, pizdato jums vakaru. EDIT: Tiešām, nospiežot uz šo topiku, jau var sagaidītkārtējo Stalones postu par aizvadītajiem dzeršanas vakariem, un nezkapēc viņš brīnās ka viņam ir sūdīgi. Žūpa, žūpa... aga, ar beņčiku un ar dažiem citiem tas pats, lol. Edited October 20, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Visa diena tāda pašķība, nepaspēju izdarīt visu ko biju iecerējis. Gribēju iziet vakarā paskriet bet nonācu pie secinājuma ka bišk pa daudz ieēdu XD un atkal nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Riebjas, ka eziic man uzliek tumsu Diezgan daudz nospēlējis esmu pa iepriekšējo nedēļu CSu, baigi dīvaini tagad jūtos, laikam būs jāuztaisa pauzīte, maziņa, jo jau aiziet mazliet pa traku. Anyway, vēl pēdējā nedēļa, un tad nedēļa brīva :> Gl visiem mācībās Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Nu gan d!ršana, tu pats uzprasījies. Enīvei, arī man viens no retajiem rītiem, kad rūķīši-kakātāji ciemos nav nākuši un teikšu godīgi - jūtos vienkārši super, ja neskaita nelielo miega trūkumu. Laikam beidzot lekcijās tomēr kaut ko paklausīšos pretēji ierastajai gulēšanai. Veiksmīgu jums dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Bla besij, ka visas jaunaas speeles tik vieglas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Tikko uzinstaleeju Vistu. Dirsaa mati nahuj, taads hemoroiids. Tagad njemos un konfigureeju Kameer veel garumziimes atradiishu.. Bilde peec dirsas izskataas. Vajag aatri video draiveri, savaadaak acis izdedzinaas Juutu, ka man shis vakars buus izteikti "aizraujosh".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) esmu ierobezhots veiksmi cash Edited October 21, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Tātad saņēmu beidzot jauno portatīvo, yeah. Vēl neesu ticis uzspēlēt, bet rīt ganjau tikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Pusdienu staigāju pa veikaliem meklēdams jaunas botes un viss beidzās bez īpašiem panākumiem. Tad vēl vakarā skatoties Tv atlūzu uz kādu 1h un nogulēju kaklu, nevar tagad normāli pakustināt. Nu jau trešā diena bez neviena aliņa, jāpietaupas brīvdienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Youu visiem... Shodien diena tada nekada. No riita aizbraucu uz Āgenskalnu taisiit pasi iegaju secinaju ka tur nav jega stavet... Aizbraucu uz mežaparku pakjeru numurinju un pec 5min jau pildiju anketu. Pasei gadu terminsh bija beidzies gribeja jau dot man rakstiit paskaidrojumu ( normali samizos ) tadu sudu nebiju rakstijis nekad bet beigas viena tante pateica ka man nevajagot. Atviegloti noputos... 10. novembri gatava pase bus vispar tiri operatiivi vinji strada. Vienigi man izbesija ka vinja runaja ar savu kolegi un nodirsa cilvekus. Likas ritiigi tizli... Tad vakara uz skolu aizgaju nomacijos atnacu 6os majas. Masas viirs nolika tiesiibas ieravu paris gramus boniiti. Senci teica ka uz ziemassvetkiem man uzdavinas naudu autoskolai. Yes :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 paldies jums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now