Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

+1 :thumbsup:

Šodien sapratu, ka lai kāds tas mans Civics nebūtu, tomēr sabiedriskais transports smird vismaz 2reiz vairāk. Pirmkārt - nenormāla laika pagrūšana, jo tur, kur parasti var tikt pa 30 min, šodien čakarējos vismaz 1h, otrkārt pats fakts, ka tu tur stāvi kā duraks, turies pie stieņa un centies neparaut uz acs no superīgo šoferīšu racingpro izgājieniem. Enīvei, diena +/- okej, aukstums arī kaut kā pazudis vai vienkārši jau aprasts ar domu, ka vasara aizgājusi mājās, nu tikai jāiztur vēl 2 lekcijas, tad prom uz servisu un vakarā svinēt. Vēl tikai jāizdomā ko, bet ir iedvesma. :)

Link to comment
Share on other sites

nupat atnacu no pirmas anglu valodas lekcijas sogad, pasniedzeja runa riktigu raššen iņgļiš :muahaha:

Hah man anglenes učene ari ar ritiigo krievu akcentu un baigi gruti saprast ko vinja tur runaa...

Tikko nomazgajos, sagjerbos un pec stundas ieshu uz skolu. Gariigais tads soso. Negribas neko dariit. Araa pa bridim tada forsha sauliite uzspiid bet nu laikam javelk bus jaku negribas saslimt un kaveet skolu.

Lai jums jauka diena ;)

Link to comment
Share on other sites

Jap nav gan forshi... Atrak gribas lai parmet mani uz riita mainju. Pirms 30min atnacu majas paeedu vakarinjas. Ehh pat araa nevaru iziet normali jau tumsh un visi pa majam. Neko dariit... Dzeru teju tagad janoka4a karteja filma ko vakara paskatities.

Death race laba filma vakar skatijos ;] iesaku.

Link to comment
Share on other sites

WoW!Nju pastasti varbut ko konkretaak?Kada bija taa smaķelle?

Bud nav jādzer, bet ir jāsmejas par tā reklāmām eiropiešu gaumē. aprunājot to valodiņu, šodien angļu valodas pasniedzēja bija kaut kur iesprūdusi, tādēļ pēc 30,2 min gaidīšanas mēs no korpusa izsvīdām. gandarījums, ka sportā, rīta dzestrumā, varēja jauki pasist bumbu un paskatīties kā vecāko kursu meitenes iesildas. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tikko noskatijos My Boss's Daughter ritigi patika pareekt ari dabuju. Parasti kad skatos viens ipashi nesmejos par filmam...

Kacaju vel vienu bet ta pec kada laicinja bus.

Es ta sedeju pie pc un saku apdomat ka laikam tomer vajadzetu atrast sev otru pusiiti. Sen nav bijushas nekadas attieciibas tikai viena vakara meitenes. Tjip domaju vel kadu gadinju or divus vientuliiba padzivot bet taka shajos gada laikos nav ko darit laikam bus japakokjete ar kadu :D

Link to comment
Share on other sites

Noskatījos šodien (nu jau vakar) pēdējo Betmenu. Džokera lomas atveidotājs bija vienkārši ģeniāls. Žēl, ka pekas atstiepa (IRL). Nezinu gan kā tā filma iekš imdb.com dabūja atzīmi 9.1, jo nemaz tik izcila nebija. Man filmas vidū sāka palikt jau nedaudz garlaicīgi, bet beigas bija sakarīgākas. Patika, ka no vecajām filmām tika reanimēts Two Face, vai nu kā tur viņu sauca..

Tā kā būtu laiks likties slīpi, jo jūtu, ka ka no rīta atkal būs sūdaini piecelties. Arrgh, tikko atcerējos, ka man jāceļas vēl par 30 min agrāk nekā parasti, jo rīt pirms lekcijām notiks kaut kāda štukošana par pirmo kursa tb grupas kopistisko pasākumu. Nezinu vai gribu uz tādu doties, bet nu jāaizvelkas paklausīties ko tauta spriež.

Gribu ēst..! Jāiet ātri gulēt, kamēr šī vēlme vēl nav pilnībā pārņēmusi manu prātu (jo vēderu jau ir).

Arlabunakti!

Link to comment
Share on other sites

fak.. jau no svetdienas nakts gulju ar normalu traumu... shodien pilniba redzu ar abam aciim...

smagas mashinas borts kas parasti veras valja automatiski neveras. un portams divis ar savu uuber pro pratu iet un ar lomiku lauzh valja to bortu un sagaida pa pieri 28 T graudu .

fak. laauzts deguns un zil acs, sasista luupa.. kamon.. fingalis tads kads kriminalakajiem sinjam :(

tada stripa zila par visu seju :D

bet vismaz visi graudi bija nokulti :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...