whitesnake Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 satiku Rihi un tuvāk iepazinos ar Jūrmalas šosejas barjerām tā po pacanski aprunājāmies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 blja vakar svineju vardadienu.. :nocomment: tapat visi saprot ka te bija jabut daljai vairs nekad nedzersh utt// shon suudiigi.. blja majas tads bardaks, jo izdomaju sakt remontu sezonas laika kad stradaju no 9 - 3 nakti. jebaķ vai arii jebač navaru saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Vakar pec juras atkal spontanas idejas iedzeram 2 alinjus un jutam ka ir jau labi. Nu tad gajam uz nakts veikalu nopirkam snjabi un nobuhajam visu nakti. Seshos aizgaju gulet bet tagad jutos ritigi labi... pat pohas isti nav. Starpcitu vakar juura bija IDEALS udens vienigi tas ka zales visadas bet tas netrauce. deem man senci pardeva vasarnicu ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 JEA, tikko piereģistrējos paypalā līdz galam, let the shopping begin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Kad atkal būs saulains laiks Tiko sapratu, ka nežēlīgi ir vajadzīgs ūdensmocis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 yea You won the sum 1,450,000.00 GBP which you have won in our monthly PROGRAM. Provide your Names, Address,Age,Tel; to Mr.Nolan Woods Email: ****[email protected] FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Blavuens kapec vakar dzeram nezinu, bet tagad vel ir tirei labji woooaaaoo... K4ra vis ir kule ne? Vakar panemam pat viensiu 2litrigo alinjiu, biija baigi labi, vel tagd majas ledskapi stav 2 jeaah!! cuuul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Blin nav vel nauda kartee ieskaitiita wowam maksas laiks beidzies nav ko dariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) Bļin, apdegu saulē, visi pleci surst. Kads nezin kautkadu krēmu, lai nesāpetu? Edit: Interesanti, būs jaizmeiģina Ja nepalidzēs, vajadzēs iet uz drogas un palupit tos dzintarus un entos krēmus Edited August 1, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) Bļāviens. Naktī līdz kādiem četriem, a moš visiem pieciem, grāmatu lasīju. Tikai 12:30 pamodos. Kā man patīk dzīve. P.S. Skam, ar sviestu var sasmērēt, palīdzēs. Tie labie krēmi baigi dārgi maksā un reāli gandrīz neko nedara. Edited August 1, 2008 by diktators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 SkaM^, Dzintars krēmi ir vislabākie. Skaties šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 pret apdegumiem vislabāk palīdzēs Olīveļļa, bet ņem dārgās nevis lētās huiņas. A vakardiena bija laba, pa ceļām uz klubu kaut kādā bērnu spēļlaukuma uzgriežnus noskrūvēju un uzpimpoju sev ķēdi , klubā biju pirmais čalis, vienīgi tagad dulla galva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ar parasto skabo krejumu SKAM iesmerejies vai arii aptiekaas ir visi shitie labie kreminji,kas nonjem sapes un apdegumu! Tad jau tev tagad kaa chuuskai ada ies nost Tagad darbaa sezhu un shtukoju savu darba grafiku! Kakraz uz GIGN08 party sakrita briiivs Mums te Liepajaa neizturams karstums Jaaiziet uz ezeru shodien bus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 aWWWWWWch psc man tikko iekoda lapsene OMG sāp āāāāāāāāāāāāāāāāāāa ;[[[[[[[[[[[[[[ Ko lai man ddarīt? Vai es dzīvošu? CIk ilgi man palika līdz nāvei? āāāāāāāuuuuuu sāp Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 media, atrodi tēva bāriņā šņabi vai ko stipru alkoholisku un izdzer vienu lielo krūzi tukšu. tas neitralizēs lapsenes indi organismā. savādāk tā inde var likt satrutot alveolām, kas izraisīs infekciju epifīzē un hipofīzē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 drošības pēc iedzer indi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 drošības pēc ej pakaries Ja nopietni sakumaa pamercee to vietu kur iedzela spirtaa(shnjabis der) un pec tam izdzer shnjabi lai ieksheeji indi arii izniicinatu!palidzes!vel 2h japastradaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 rofl, lapsene. Varbūt arī, kad ods iekož jādzer visādas hujņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 tu gan esi diezgan apķērīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 es nerunāju par tavu postu apķērīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) omg tiko tiku pie forshaam breketeem. Tagad saap zobi... Nav arii nekaadu pretsaapju zaalju iznjemot shnjabi... Nezinu ko pa nakti dariishu ;( Edited August 1, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Tikko lapsene iedzēla. Sasodīts, man tuvāko dienu laikā pēc cilvēka jāizskatās, bet kāds tur cilvēks ar sapampušu roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 mana omiite vienmeer lapsenes kodienu liek ieriiveet ar siipola sulu. Pats neesmu testeejis bet man liekas ka vajadzeetu straadaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) Cik es atcerējos no omīšu stāstiem, ar ķiploku arī verēja. Atradu ķiploku un pasmērējos. Tagad turu ledu. Kāds ir bijis Usmā copēt? Es uz četrām dienām braucu, nezinu, ko ķert - brekšus, līņus, līdakas, asarus? Edited August 1, 2008 by diktators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Tak pakjer spiningu iemet gruntenes lai stav a tikmer ej pa krastu pameta vizuliiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now