dyversant Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 garsh stasts aizpagajushos treshdienu saak opelii likt veco OPC motoru. 1,8 proti gandriiz 20 zirgu vairak.. tagad nah nesiishu ara tos bummus 1,8 nu vot.. chakarejos katru dienu, metinu ( iemaco=ijos shogad ar 12/6, tie kas mak etinat sapratis) dzeru daudz.. nu vot ieliku pagashpiektdien motoru ieksha. nais skats. shodien shrota sapirku double tube izputeju, jaunako aizdedzi pieejamo, lielos "patrubokus", ka ari retinato gaisa filtru, mainiiju elljas deveju no 2,0 turbo vvectras, ari gaisa masa meritajs mainits, nvis 1,8 bet 2,0 ta teikt lauku tjjuunings + 10 zirgi ka nehuj iepazinos sestdien kad bija ballle ar superigako meiteni muzaa. tagad esmu renars balodis ( ex Lauskin****) lai jus mani nepettat maitas. uhh. shodien beidzot man ir gadi nais. jau esmu piexzeries isteniba bija garsh stasts bet nu . bencikam dedalaivam un osiitim un bloodlordam izstastishau sestdien savas dzimenes svinibas! ps.s bencik bloodlord deadalive! deadly lavrx osiiic* info itka nodota bet sestdien gaidu juus sava dzimene daacha mana djerevnjaa ja kadam ir velme pievienoties tusinjam manaa dzimene zinjojiet un bus naktsmajas un tussinh liidz riita gaismai Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ble baigi gribeetos piekaapt liidz divitim, baigi gribeetos... Redzees mani grib aizvilkt uz laukiem, jo japalidz vecvecakiem parvakties. It kaa shamejiem atteikt arii nevaru BLe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 vai nu es piektdien biju dzeris, vai bnu tu bencik bet tu man ta ka teici ka ieradiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 pirmais variants! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Es ar labpraat piekaaptu un tevi apsveiktu ... njemot veetaa to ka nebiju uz gign party tavaa krajaa ad vismaz shogad varetu to izdariit tik jaadomaa par transportu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 beidzot tiku pasapņot, kas bija iemesls tam, ka neaizgāju uz lekcijām. bet toties, kas pa sapņiem! tiklīdz atver acis vaļā, automātiski veras ciet, lai turpinātu sapņot. tas bija tik reāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Pizdariki!1dien 4:00 no riitaa aizbraucu uz Rigu uz darbu un vakar 20:00 jau biju majas!1dien un 2dien beztolkaaa pa 2vaam dienam 16h nostagaju pa centru!Jo reali nebija ko dariit un darbs arii nebija!3dien uz SMILTENI mochiiju!tagad lidz 3dienai man tads 2ned atvaljinajuminsh sacies,tikai zhel ka neapmaksaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 http://www.mtv.lv/pimpmyride/participants/view/157 Bencik, kas tevi izdupsēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 http://www.mtv.lv/pimpmyride/participants/view/157 Bencik, kas tevi izdupsēja? sanāca.. principā viņu izdupsēja nisan sunny bet nisanu izdupsēja 43 tonīgs Scania bija fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pilnīgs auts, 8h no vietas rīklē alkohols tiek liets Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Nu ko 6dienu jau atvaljinajumaa..Un atkal nekas jedzigs nav izdariits-ja neskaita gjeneraltirishanu majas uztaisiju!Da zb ka brizhiem nerukaa garumziimes Shiit..Slinkums restartet PC Nu vo lidz 2dienai vel varu atpusties un tad jau 3dien uz SMILTENI jamochii rukaat Ibiitiit matos savu muzhu tur neesmu bijis un cik esmu dzirdejis esot baigaa chuhnja ar tikai 2vaam galvenajaam pilseetas ielaam tagad vel NBA machs Boston-Clevland japaskataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 http://www.mtv.lv/pimpmyride/participants/view/157 Bencik, kas tevi izdupsēja? Aij pizduu garsh staats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 mēs nesteidzamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Es steidzos Gan jau kaadu reizi pie alus kausa pastastishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 sesija klāt!!1 jejejej! 2 izvēles vai nu sāku līst dirsās dziļāk kā jebkurš pētnieks ir bijis vai jāiet pārkvalificēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 darbadiena, esmu darbā. esmu gulējis 2h spirdu nežēlīgi vel pēc alkohola. drausmīgi sāp iekšās. ienīstu dzeršanu. + visus faktus padara sāpīgākus, ka benciks vel guļ un neiet uz darbu, jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 uzlej viņam ūdeni virsū un pasaki lai goņī biļetes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Lej karstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 shodien viens no klases forshi ielocija fantastikas pudeli taa ka izskataas ka vinai nav gala( tipa nogriezts) un smuki nosedza ar etikjeti un atstaaja bik iekshaa uudeni! ja druuma diena skolaa tad iesaaku izmeegjinaat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Blin bencik celjas, tad kad vinam gribas celties un udeni vinjam neviens virsuu nelies, jo vins nav izslapis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Aij sjo jaceljas!Ibio shodien jau 5diena,laikam, bus jaiet kaut kur iekost Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 islapis ka vel nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Forši. Viss ko atceros ir vietas, kur vakar dzēru. Neko vairāk. Pālis vel nav izgājis. Tagad varētu paskatīties telefonā, kam es esmu zvanījis vakar. Tas vienmēr ir interesanti. Visticamāk es dzirdēšu nepatīkamas lietas, ko es vakar esmu darījis. Bet nu tas jau pieder pie lietas. Vakar makā bija 20 Ls. Tagad ir 2. Nav forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) joprojam sakot no 13.05 neesmu ta isti atgajis vakar kodam vella kokteili - nemirof piparinsh 0,7 + shampis pa virsu "sladkoje igrostoje"dirsa mati.. var raut ara un taisit zobbirstiites jo naudas nav, bet palis ir http://www.agentland.com/cgi-bin/relocatio...rtualwoman.html eu blja shitas links ierullee.. labakais ir parunat ar to robotu mala par pupiem un seksu un tad vinja izlemj tava vieta kinda : hi tits? pussy? R: that dont interest me why? your mind is errouncimous! why not? why? jerk? i dont understand you ar you jerking off? bithc? dont be so rude why? show me ya tits i dont know they programmed me for it for tits? ar they big one's? sory why bitch dont be so rude ok ok sexy little bastrad i am sorry what is your name? sexy pusy lover allright i got it thani is your woman Edited May 24, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Cik man stasta, esmu visu pec kartas dzeris un izklausas ka man bijis jautri Zhel ka galva sap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now