{AppoLLo 13} Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 vai var paarinsteleet windows xp taa lai nepazustu dati no c: d: diskiem ???? nju lai tikai windows parinsteleejas , bet lai dati paliktu ?? ja taa var izdariit tad luudzu pasakiet kaa ,, vai labaakajaa gadiijumaa kaadu mazu pamaaciibu uzmetiet .. PALDIES ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 man liekas ka var upgreidot,tad vinsh laikam tip atjaunojas un dati visi paliek.nu kad es instaleeju man vismaz piedaavaa ugrade un install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 nju taatad kad es ielieku winxp disku lai parinsteleetu tad vinsh man prasiis vai install vai upgrade ?? un man jaspiez upgrade ?? un kas taalaak jaadara ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 kad esi bootojis no diska, tad izvelies tur, kur rada vecas windows versijas repair (spied r burtu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) hmm, pats gan savu jauno kasti neesmu instaleejis, labaak uzticu profesionaaljiem + drausmiigs slinkums peec tam rakstiit pasham visas programmas, bet nu tas chalis kas man peedeejo reizi instaleeja sameta visu infu D: diskaa, un sanaak taa, ka paarinstaleejas tikai C:, D: disks paliek neskarts. buutu man vecajam bijis daliitais cietais, vareetu tev paliidzeet vairaak, bet vecajam tur taa iisti nebija ko daliit... anyway, pacentiishos uzzinaat ko vairaak, ja kas, aizsuutiishu PM. EDIT* shajaa lapaa apakshaa ir taads mazs turtoriaalis ar screeniem kaa paarinstaleet, nepakaashot failus http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm Edited April 14, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 nju ok..... a kaads nevareetu pamaaciibu uztaisiit ka parinsteleet win xp un paarinsteleet taa lai neizdzesas info no c un d diskiem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 pie formatesanas var noradit, lai neformatee particiju, bet tas nenozime ka viss parejais paliks neskarts. Labak noziedo to 20ls un lauj kadam zinosaakam visu salikt. Teiksim es parasti, ja vaig saglabat kadam kompitim datus uztaisu uz cita cietaa particijai backapu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 pienjemu ka vins stav uz c:/ no ta parborte infu uz D:/ un formate, cita iespeja ir repairot c disku citu iespeju neredzu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 a kaads nevareetu pamaaciibu uztaisiit ka parinsteleet win xp un paarinsteleet taa lai neizdzesas info no c un d diskiem ?? tev jau teica! labi pateikšu sīkāk: ieliec XP disku, kompi pārstartē parādās zils ekrāns (apakšā status josla pelēka) - gaidi! kad ielādējies tad tev piedāvās instalēt un piedāvās 'Repair' esošo windows ņem šo repair viss pārējais ir automātiski! tur būs prasīts par valodām un tiem Regional settings, bet ja tu Repairo tad šķiet palika tā kā jau tev bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now