dyversant Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Atjвja vagare Lieliem pautiem, No zirga lзkdams Nosita sivenu. Vai vai, Ernast, Tavu gaєu diтнi! Trоsreiz gar cisku, Vзl gals dirsâ. Ai, Dieviт, ai, Dieviт, Kвdu пauюu es palikрu: Pilna mana kвju starpa Melnu kвrklu pieaugusi. Тemрu tвdu grвvuraci, Kas tos kвrklus iztоrì. Ai, Dieviт, ai, Dieviт, Nekauniga vedekliтa: No ratiem izkвpdama Mоza kвju pacзlusi, Par sliegsniti pвrkвpdama Laida garu bezdieniтu, Dыmi vien nokыpeja Skursteniрa galiтâ. Prieciiigus pautinjsvetkus visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Tu iebrien straujā Gaujā Un olas turi saujā Un priecājies pie sevis Ka dievs tev tādas devis. Priecīgas lieldienas visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Šoreiz dzejolis nebūs. Bet Paldies , un jums arī priecīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 sniegi sniga putināja zaķim olas kutināja. man vēdes sāp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Tiesaam sniegi sniga (nu vismaz krusa) manaa galaaa gandriiz cm lieli gabali kriyta no debesiim..., balts celsh bija bet nu jau nokusis... Lai labi ripo!!! Edited April 8, 2007 by yozhis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Prīceigu ūlu dīnu (latgaliski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Zakjis zilus duumus puuta, Sveicienus no manis suuta. Otrs tikai acis bola, Esot nospertas tam olas. Cieni olas taa kaa naakas, Jo no olaam dziive saakas... Prieciigas Lieldienas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Priecigas Lieldienas man ir Ola kur uzrakstits CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) es vairaak nekad nekad nedzershu bet par teemu, lieldienas tieshaam ir prieciigas, ceru ka jums arii p.s. nekad edit : atnaaca sms ar apsveikumu lieldienaas, nu tad jums arii izstaastiishu Zaķim šodien pohas lielas, Sadzēries tas sliktas veilas. Šorīt neizpratnē bolas, Kādēļ tam tik raibas olas. Edited April 8, 2007 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Priecigas Lieldienas man ir Ola kur uzrakstits CS nja Preicīgas un līksmas Lieldienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Man būs dubult preicīgas Lieldienas + vārdadiena P.s āra snieg vismaz pie manis neko laba nav Edited April 8, 2007 by grrey` Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 P.s āra snieg vismaz pie manis neko laba nav kam snieg, kam spiid sauliite (man) katraa zinjaa VISIEM PRIECIIGAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Nosvinat kārtīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Zaķīts brīnās, kā tad tā? Olas atkal kabatā! Jākrāso tās krāsās maigās, Lai var mīlēt zaķes baigās. Kad aiz loga vakars tumst, Ārā zaķīts sēž un skumst, Viņam rokā groziņš labs, Ir viņš mazs, bet tomēr jauks. Zaķītis uz svētkiem jaukiem, Olas dēj pa visiem plauktiem. Vistas auro: Konkurents! Visai bīstams elements! Ko tas greizais ir ēdis? Zilas olas kakā - blēdis Priecīgas visiem Lieldienas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Olas krāso timurieši, Olas krāso skauti. Tikai Lieldienzaķītim Nekrāsoti pauti... Zaķis bailīgs acis bola, Laukā pazudušas olas. Nav raudāt, kārpīties, Jāskrien ātri lāpīties! PS. Priecīgas lieldienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Jaunumi vairs nav pat svaigi, Ienāk kā šeit jaunie laiki: Tagad pat ne krustā sist, Jēzu prosta dirsā pist. Priecīgus svētkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 prieciigus jums arii pautinjsveetkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 es vairaak nekad nekad nedzershu No riita pamostoties, man arii taada doma ir bijusi paaris reizes Par teemu - Prieciigas Lieldienas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Cik olas kursh paspeja sasist un apest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now