amnezija Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Map de_egypt Map Style De/Defuse T-dzimšanas 16 CT-dzimšanas 16 Efekts-No Apraksts: Mape ir De nav īpaši liela taisīta ar czde_dust.wad tekstūrām dažviet izmantotas arī parastās de_dust.wad tekstūras. Mapē izmanoti 3 modeļi. Map šeit Sataisītā versija te Screen te te te te Edited April 10, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nau ne vainas Vienīgi 1. karte varēja būt nedaudz lielāka 2.B spoti bija pagrūtāk atrast 3. pie T spawna pagriez bišķi ''kluci'' kas ir uzmest un mashinas modula 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) sapieri, sapieri..... un tu to saki par viņa mapi, kaut tavējā bija 100x sliktāka? kauns..kauns PAR TĒMU: mape laba Edited April 7, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 sapieri, sapieri..... un tu to saki par viņa mapi, kaut tavējā bija 100x sliktāka? kauns..kauns PAR TĒMU: mape laba Es tikai izsaku viedokli Es driiz pabeikshu b2 ( buus labāka ) P.S. kam juus dodat prieksh roku HE granātai 1 Flasham vai smokam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Es tikai izsaku viedokli Es driiz pabeikshu b2 ( buus labāka ) P.S. kam juus dodat prieksh roku HE granātai 1 Flasham vai smokam? HE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Tipo mape laba , fps arii labs! ;] Ta turet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Spam karaļi izņemot hijacked un tas par to B spot tas ir aiz sienas tieši blakus A spot un tu SaP13r!S tu gan labais kritiķis tu savu mapi bez viss komplitēji un aizbildinies ar to ka neliki gaismu liagan derētu uzzināt kas ir LEAK EDIT--> upss pašam spams Edited April 7, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Spam karaļi izņemot hijacked un tas par to B spot tas ir aiz sienas tieši blakus A spot un tu SaP13r!S tu gan labais kritiķis tu savu mapi bez viss komplitēji un aizbildinies ar to ka neliki gaismu liagan derētu uzzināt kas ir LEAK EDIT--> upss pašam spams Es tikai izsaku savas domas Es tulī ielishu savu b2 gan jau buus labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Es tikai izsaku savas domas Es tulī ielishu savu b2 gan jau buus labaak atkala spams. un nesakai ka tu tu nesapmo!! Es tulī ielishu savu b2 gan jau buus labaak <--- Nēē nu kur tas jau nav spams pie manas mapes topica!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 5/10 saaksim =]::: 1. hmmm apkaart modelim vareeji apklipot kluci labaak, paskaties pats ... ... taisot zemi vareeji izmantot Vertex tool -> nevis kliping tool... 2. taas durvis esi nepareizi klipojis... ljoti labi var redzeet... 3. nemaz neiskatas ka iekshaa telpaas butu kaads apgaismojums... jo iekshaa ir tik pat gaish kaa aaraa... tas lampas ir dekoraacija??? 4.tas, ka esi ielicis paaris modeljus nedara tavu mapi skaistu 5.celjus vispaar nemaaki taisiit... kropliiigi... 6. A un B spoti par tuvu vien otram... 7. mape vispar mazinja... p.s. cerems ka pa skarbu nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 (edited) 5/10 saaksim =]::: 1. hmmm apkaart modelim vareeji apklipot kluci labaak, paskaties pats ... ... taisot zemi vareeji izmantot Vertex tool -> nevis kliping tool... 2. taas durvis esi nepareizi klipojis... ljoti labi var redzeet... 3. nemaz neiskatas ka iekshaa telpaas butu kaads apgaismojums... jo iekshaa ir tik pat gaish kaa aaraa... tas lampas ir dekoraacija??? 4.tas, ka esi ielicis paaris modeljus nedara tavu mapi skaistu 5.celjus vispaar nemaaki taisiit... kropliiigi... 6. A un B spoti par tuvu vien otram... 7. mape vispar mazinja... p.s. cerems ka pa skarbu nebija... nop darīšu ko varēšu ja sanāks laika. Jo jo skarbāk vērtē jo labāk galā sanāk mape un es ar nemaz vel neceru ka liks labas atsauksmes jo īpaši nepiepūlējos pie mapes aaa un tu tik gudri teici ka ceļu izskatās debīli tas drošvien tajās vietās kur tie krustojas un ja esi tāds ūberas tad pasaki ar kādām pocijām tur būtu labāk tās sait vietas sasaistīt ?? un kas vel kādas durvis tu domā arkas ja tā tad iemācīs tādu vārdu un tās arkas ar bija domātas lai tā izskatās ka augšā nedaudz pastiets. jo tas man atgādina Indiju P.S ja kas es tikai šajā mapē izmantoju Vertex tools tā kā smagi izgāzies un 7 kritika nevietā jo tā ar bija domāts, ka mape maziņa lai kārtīgs mahač ir Edited April 8, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 tuuliit visu paskaidroshu aaa un tu tik gudri teici ka ceļu izskatās debīli tas drošvien tajās vietās kur tie krustojas un ja esi tāds ūberas tad pasaki ar kādām pocijām tur būtu labāk tās sait vietas sasaistīt ?? ŠEIT ŠEIT LOL tu ar vertex tool nemaaki darboties izskataas ka tu n00biigi ar kliping tool kaut ko tur meegjini panaakt ŠEIT ir lielaaka dalja probleemu mapee... nu ne visas =] p.s. de_ mapees nemedz buut spoti paraak tuvu viens otram... tad jau labaak fy_ vai aim_ mapes taisi =] p.s. 2 taapec ka saglabaaju ka .jpg gruuti ir saredzeet... dazas vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 (edited) tuuliit visu paskaidroshu ŠEIT ŠEIT LOL tu ar vertex tool nemaaki darboties izskataas ka tu n00biigi ar kliping tool kaut ko tur meegjini panaakt ŠEIT ir lielaaka dalja probleemu mapee... nu ne visas =] p.s. de_ mapees nemedz buut spoti paraak tuvu viens otram... tad jau labaak fy_ vai aim_ mapes taisi =] p.s. 2 taapec ka saglabaaju ka .jpg gruuti ir saredzeet... dazas vietas ŠEIT ir lielaaka dalja probleemu mapee... nu ne visas =] tikai 2 skreenos no tiem bija kļūdas pārējie ir specialī P.S un neesmu jau vainīgs ka tev nepatīk Indijas stila arkas un tie ceļa krustojumi nav starpība vai es bultiņas veidā tur ielikeu savienojumu vai puss šķēlumā EDIT --> kāda bija tava pēdējā mape ko esi uztaisījis un ielicis gign.lv ? Edited April 8, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Tā karte nemaz neatgadina eģipti pat tālumā nau redzama neviena piramīda or smth kas raksturotu ēģipti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Tā karte nemaz neatgadina eģipti pat tālumā nau redzama neviena piramīda or smth kas raksturotu ēģipti a jaaa es sākumā biju ielicis 2 lielas piramīdas, bet viņas galīgi negāja fonā un izdzēsu negribējās mainīt nosauku tapē sanāca dīvaina paskata Ēģipte ar indijas piegaršu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) a jaaa es sākumā biju ielicis 2 lielas piramīdas, bet viņas galīgi negāja fonā un izdzēsu negribējās mainīt nosauku tapē sanāca dīvaina paskata Ēģipte ar indijas piegaršu kas nosaukumu tik grūti nomainīt? es kad taisu kartes no sākuma nosaucu kaka utt... un kad pabeigta, tad nosaukumu nomainu Edited April 8, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Davai loli es jums ielikshu mapu =]... laimiigi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Davai loli es jums ielikshu mapu =]... laimiigi??? gribētu redzēt un tad piesieties kā tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 taadi paiperi nu karte peec eegjiptes neizskataas kljuudas rulle kad skatiijos scriinus likaas smuki novilku karti uzreiz pretiigi palika do better next time Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 pēc skrīniem izskatās ka ir vērts novilkt un apskatīt, bet to darīšu rīt par ceļu Shine ir taisnība! nevar tādus tizlus taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 (edited) pēc skrīniem izskatās ka ir vērts novilkt un apskatīt, bet to darīšu rīt par ceļu Shine ir taisnība! nevar tādus tizlus taisīt For you Vinci es ielikshu update versiju kur ceļi satisīti un arkas ar P.S nesaki ka pa mazu priekš de jo tas jau dzirdēts. nesaki ka nosaukums neatbilst tas ar jau dzirdēts. P.S.S tagad taisu jaunu mapi un lielāku ar šīm pašām texturām ši varētu teikt bija tāda iesildošā pašreizējai ko taisu un tai nebūs neloģisks nosaukums Edited April 10, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 peec skriiniem dodu jau 7/10 rit novilkshu mapu un tad pateikshu savas domas arii taadaa zinjaa, bet prieksh maniem garadarbiem shitas ir vnk shedevrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 peec skriiniem dodu jau 7/10 rit novilkshu mapu un tad pateikshu savas domas arii taadaa zinjaa, bet prieksh maniem garadarbiem shitas ir vnk shedevrs! nju paskaties un novērtē ar savu aso aci Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 nu taa pastaigaaju apkaart paleekaaju ^^ spoti tieshaam ljoti tuvu diezgan diivaini buutu speeleet, patika iipashi tunelis! vai tik tavs lielais projekts nebija de_dust_am? shiis mapes tieshaam liidziigas. tekstuuras un modelji... bet kopumaa man patika un palieku pie saviem 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 nu taa pastaigaaju apkaart paleekaaju ^^ spoti tieshaam ljoti tuvu diezgan diivaini buutu speeleet, patika iipashi tunelis! vai tik tavs lielais projekts nebija de_dust_am? shiis mapes tieshaam liidziigas. tekstuuras un modelji... bet kopumaa man patika un palieku pie saviem 7/10 Nju es jau šitajā topicā vienā postā jau teicu tak, ka šī ir iesildošā manam de_dust_am de_dust_am ir ar jauni modeļi pielikti un tie spoti nu ir pa tuvu, bet man uz ātro serverim vajadzēja kādu pamazāku jaunu de mapi priekš kārtīgiem mahačiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now