Endijs_Dzerkalis Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Vai kads nav dzirdējis vai Rīga nebus kads Reperu koncerts(tuvakaja laika)!!! Google.lv izmeklejos...Dauziju galvu pret sienu..itin nekas nelidz... Man ir liela interese... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 fiftijs maijā būšot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 fiftijs maijā būšot ar visu savu G-Unit[a] ? kur vareetu informaaciju uzzinat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ...Dauziju galvu pret sienu..itin nekas nelidz... tas nu noteikti palīdz! izdari tā vēl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 vnature vins buus? oi blee.. es piesakos tur bu6u 100pudova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) ar visu savu G-Unit[a] ? kur vareetu informaaciju uzzinat? takš nebūs viņš. fiftifs takš nemaz nenojauš par eiropas, kur nu vēl Latvijas eksistenci. tuvākajā laikā nekas ievērojams nav gaidāms, ja nu vienīgi ozola reborns. nesen bja Ludacris (laikam viņš), bet tur tikai no 18 laida iekšā p.s. Adik, raksti tā, lai tavus tekstus saprot ne tikai cilvēki ar latgaļu valodas (slenga) priekšzināšanām EDIT: Feik, aa nu labi, tad tas bija Busta Rymes. tos 2 džekus tāpat neklausos, tāpēc man ir vienalga. tad jau labāk uzlieku kādu Akon`a plati un uzgriežu vienu danci Edited April 4, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 takš nebūs viņš. fiftifs takš nemaz nenojauš par eiropas, kur nu vēl Latvijas eksistenci. tuvākajā laikā nekas ievērojams nav gaidāms, ja nu vienīgi ozola reborns. nesen bja Ludacris (laikam viņš), bet tur tikai no 18 laida iekšā p.s. Adik, raksti tā, lai tavus tekstus saprot ne tikai cilvēki ar latgaļu valodas (slenga) priekšzināšanām Ludacris? vai tik tas nebija bust? O.Z.O.L.S plagjiaats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Gustavo kicks ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 kantoris 05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Busta veel buus! Nesen bija GZA. Es dzirdeeju, ka kaut kad vasaraa Francijaa buushot viss Wu-Tang (iznjemot O'D'. Uz to vareetu aizshaut, ja jau neshautu uz 3iem metaala festiem (tikko pagarinaaju par ~24) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Bustarhymes kljovajaa klubaa essential! Bet es domaaju ka tur buus pagruuti ar to konci, jo essential nav no taam vietaam kur taisiit taada puikas konci kaa Busta...buutu bijis areenaa,tad jau buutu cita lieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Busta veel buus! Nesen bija GZA. Es dzirdeeju, ka kaut kad vasaraa Francijaa buushot viss Wu-Tang (iznjemot O'D'. Uz to vareetu aizshaut, ja jau neshautu uz 3iem metaala festiem (tikko pagarinaaju par ~24) o...Paldies... P.S. Paldies visiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Es biju uz GZA konci sapnu fabrrika , afigenjas 4uvaks...... Bet ja francijaa ustasies wu - tang clans tad , jebkuta gadijuma brauksu , jo francija vel notiks WCG, ceru tas notiks viena taj pasa laika .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now