Guest hippijsss Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 heizaa nu ad sakam pachatot par mani un ap mani labu veksmi tikai bez sexinja , utt aaa pats galvenais bez rupjiibam (macho iznemums ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Tikai 6 posti un tu jau esi starp muusu augstaakajiem rangiem, tevi gaida briiniskiiga naakotne, nebojaa to speeleejot conter-strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 oo nu man ir shis tas sakaams. Saaksim ar to ka tu laidi shitu clanmillaa. Es tev iebaazu zekji. Tu saaki pa mani shaut. Pusi nonjeemi. Naakamajaa raundaa uzliku slay. dabuuju shaadu lielisku atbildi Taalaak es tevi slapoju vertigo. Dazhreiz laikam sanaaca arii tevi nejaushi nosleijot. Tu paarnaaci pie T un iepleesi pa mani pirmajaas sekundees. Nomiri zheel gan. Tad es tevi noshaavu kaadas paaris reizes. Diemzheel maaciibu veeraa tu nenjeemi un saaki shaut pirmajaas sekundees. Tikai pa citiem. Kaa rezultaataa tu nospraagi uzreiz bet es nejaushi caurshaavu 2 saveejo galvas ar awp. Sheit dazhi skriinshoti no tavas forshaas sarunas ar mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Apbrīnoju tavu pacietību Un roka ar nazi šinī bildē izskatās eleganti http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg listening: Sisters Of Mercy - I Was Wrong.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Nezinu, bet es taas juusu pieliktaas bildes nevaru apskatiit! Citi var redzeet vai man taa vieniigajam?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMD Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 azhitotaazha jau pietiekama... puika panaacis ko gribeejis.... popularitaati, lai visi pa vinju runaa, aprunaa utt... heh... eins no tiem kam pofig par visu utt...[iespeejams] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Apbrīnoju tavu pacietību Un roka ar nazi šinī bildē izskatās eleganti http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg listening: Sisters Of Mercy - I Was Wrong.mp3 []D [] []V[] []D stYl3 y000 +pacietiibu? man fans bija puisi slapot un slejot un uzkraat peerles kas radaas sho darbiibu rezultaataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Apbrīnoju tavu pacietību Un roka ar nazi šinī bildē izskatās eleganti http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg listening: Sisters Of Mercy - I Was Wrong.mp3 []D [] []V[] []D stYl3 y000 +pacietiibu? man fans bija puisi slapot un slejot un uzkraat peerles kas radaas sho darbiibu rezultaataa man liekas ka taa ir milestiiba, kaa nekaa pavasaris - love is in the air Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 lol hipij varu tikai par tevi pasmieties, tu speele sliktaak par anfisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 un tev kauns nav? itka jau tev ir 27 gadi bet uzsvesties tu uzvedies kaa kads 10 gadiigais. vai arii tev vienkarshi ir viena slimiiba kas tev neljauj atiistiities taalak? ( taada ir ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 baaac radler kautkas tev nepatiik pis majas neviens netur Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 shitas nevareetu buut tas pats 'psihologs', kursh tevi, macho, meegjinaaja 'uzkjert' privaatajaa un citur, tikai pieregistreejis jaunu niku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Heh. Tas caurspiidiigais nazis bija labs :] Kad iesleedz wall hack tad raaadaas caurspiidiigi ierochi. Tjipa macho 4ters nu vispaar jau man po par to cirvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 kaads tev veel caurspiidiigais nazis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ok` Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 ai puis tu pac sevi ar shito postu iegruziiiji !!! rekas vien naaca gaismaa par tewi Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg nu tur ir taads izkropljots tas ierocis !!! Ar wall hack senak man bija tieshi tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg nu tur ir taads izkropljots tas ierocis !!! Ar wall hack senak man bija tieshi tas pats Kad tas bija senaak- vakar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 nesaprotu tev tas wallhack iesleegst arii tad kad bildes skaties es tam nazim cauri nekaadi gribeedams neredzu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 http://www.gign.lv:81/2/286/de_vertigo.jpg nu tur ir taads izkropljots tas ierocis !!! Ar wall hack senak man bija tieshi tas pats es labpraat tev veltiitu lamuvaardu straumi, bet man pietiek uz tava "title" paskatiities.... paldies ka esi kaarteejo reizi to attaisnojis... deadman - no vecteeva mantotaa o4ko dara briinumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 macho ? ai nekas me pardomaja sory ka taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 kapee man taa sanaaca ? bet jurko bez taviem komentariem plzz esi tik laipns pk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 njuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 (edited) Par hippiju::Taisaas kad 27 gadi , haha, neticu....ja arii buutu tad vienalga savos 27 gados praats ir kaa 10 gadiiga puikam kuram liela mute... Speeleet cs nu galiigi nemaak...ITD. Nu taas bija mans subjektiivaas domas... Edited April 12, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 es ar kauko varu pateikt, hipij, tu esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 dzimis dabas briinums . . . titulu ar godu nopelniijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts