Gateens180 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 1. Kur var dabuut modu ka raada kad raunds beidzies ķipa MOST DEMAGE BY:......... utt. 2.Kur lai dabuj modu kad tu esi ar pretinieku divataa tad paraadas piemeeram Beokns vs Binladen. 3.Kur dabuut taadu modu ka stuuriitii paraadass 5 CT remaining vai 2 T Remaining cvai tml. 4.Nu kad es esu ar pretinieku divataa tad citi var likt likmes kurs uzvarees piemeeram es vai Binladens... 5.Un kur kad novelku 'kipa vecim citu skinu kur man vins jaaaaz!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^Lazda** Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 1,2,3 tas naw nekaads mods !!!! tev laikam vajaga ultimatesounds !!!! 4 es nezinu 5 mapee models Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 1. Kur var dabuut modu ka raada kad raunds beidzies ķipa MOST DEMAGE BY:......... utt. 2.Kur lai dabuj modu kad tu esi ar pretinieku divataa tad paraadas piemeeram Beokns vs Binladen. 3.Kur dabuut taadu modu ka stuuriitii paraadass 5 CT remaining vai 2 T Remaining cvai tml. 4.Nu kad es esu ar pretinieku divataa tad citi var likt likmes kurs uzvarees piemeeram es vai Binladens... 5.Un kur kad novelku 'kipa vecim citu skinu kur man vins jaaaaz!? visus var atrast iekš amxmodx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 amxmodx.org foruma skaties un prasi, vai ari google meklee, un vispar ja nemaki taadas elementaras lietas ko tad darisi ka servaks vispar nobruks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Še kko Likmes 1:1 Edited April 2, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gateens180 Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Nu bet par paareejiem nezinat???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 1.iekš stats.ini faila ieraksti - EndMostKills EndMostDamage domāju, ka šie būs īstie, ja neiet, tad saki... 2. iekš stats.ini faila ieraksti - LastMan 3. iekš stats.ini faila ieraksti - EnemyRemaining šiem ir vajadzīgi ieslēgti miscstats.amxx un statsx.amxx plugini! 4. kaza4ok jau iedeva linku 5. cstrike/models/players Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now