Jump to content
GIGN Forum

Gateens180

Mirstīgais
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gateens180

  1. Tak velc jaunāko!!! Instaleri 1.76 ja nemaldos!
  2. Lieta tāda ka es nemāku ielikt adminu, es lieku tajaa users.ini failaa tur lejaa bet tikuntaa nestraadaa, es nemaaku salikt taas peedinas kas tur jaaliek utt. pasakat! Gribu taa lai Nemtu peec nika nevis IP un bez paroles. Paldies, ceru ka nebrauksiet virsuu
  3. Nu kapeec Taa??? (skatiit atteelu!) Tur itkā norāda ka kautkas ar modules.ini nav cotka, nu labi te jums arii modules.ini
  4. 1. Kur var dabuut modu ka raada kad raunds beidzies ķipa MOST DEMAGE BY:......... utt. 2.Kur lai dabuj modu kad tu esi ar pretinieku divataa tad paraadas piemeeram Beokns vs Binladen. 3.Kur dabuut taadu modu ka stuuriitii paraadass 5 CT remaining vai 2 T Remaining cvai tml. 4.Nu kad es esu ar pretinieku divataa tad citi var likt likmes kurs uzvarees piemeeram es vai Binladens... 5.Un kur kad novelku 'kipa vecim citu skinu kur man vins jaaaaz!?
  5. Nu es saku es jau mekleeju ir ir tur saundi bet nevienaa no tiem ieksaa nav FIRST BLOOD MAN TO IT IIPASI VAJAG TAPEEC JAU ES TE RAKSTU MAN VAJAG VISAADUS KUINUS SOUNDUS!
  6. Nezinat kur lai dabuun muzonu serverim monster kill utt. bet lai ir arii First Blood un riktiigi daudz melodiju, amxmodx, mekleeju ir jau bet nav first blood nevienai !
  7. aaa, tad reku vaina, paldies es kautko dariju nepareizi Labi paldies 231456!!!
  8. amxx ir visu izdaru ielieku plugin ielieku sma failu uzlieko compile bet nekaa!
  9. Nomaini tu sev IP un vins nezinās par tavu serveri , Joks. Hmm... a niks tam vecim ir tas pats vienmeer vai tos arii vins maina?
  10. Aiiii, nu re kur ir P.S. Man tads jautājums, ko es daru nepareizi ka mani visi plugini nestrādā?
  11. Muļķīgs jautājums,bet kad ķipa iet serverī un kad atveras tas logs un lejā jāspiez OK. Un man aizmirsās kur to tekstu var nomainīt, es meklēju savā csrike mapē bet tur nekā tāda nav!? Nukur tad ir?
  12. Pag pag kur bija jaaliek sitie fisi failini, man jau aizmirsaas ???
  13. AAA, nu nekā tur nav, kautkādi bugi izlaboti utt. Bet nekā klāt nav, karoč Gandrīz tas pats vien ir un kā jau teica Chakijz dazi plugini pat nejiet uz sitā! Takā sitais ir
  14. Nu tu nesaproti kas ir STEAM??? OMG! Pats vaings!
  15. OmG! Viss ir rakstīts ar ko atšķiras www.amxmodx.org !!!
  16. Esu redzējis sernerī vienā kad ķipa CT nošauj T kuram bija bumba un tad tā bumba mētājas zemē un CT var vinu paņemt uzlikt Plant un uzreiz desfuse. Izmeklēju visu amxmodx.org Rezultāts:nekā! Un vēl kas, nezinat pluginu ka ķipa nav naudas ierobežojuma.?
  17. Itkaa es zinu ka dazos serveros, bt reti taa ir kad ej ieksaa nu kad ladee viskaitko tad apaksaa paradaas VAC ziime un ......... . Vaitad tev ir legaal serveris? VAC tad nejiet tikai un legaalajaam speeleem?
  18. skype Niks gatis.andzs , un nezvaniet bet suutat cataa jo austinas atrubijaas
  19. Blaa es kipa ielaadeeju jaunu theme un iebaazu tajaa mapee kur vajag bet nezinu kaa vinu lai uzbaaz?!
×
×
  • Create New...