janhouse Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Sēdēju un domāju ko lai tādu noderīgu uzdrukā: http://janhouse.id.lv/index.php?sadala=raksts&id=30&v=8 Lūdzu! Lietojiet apzinīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 So varbuut newajadzeeja postot Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nez kapēc man liekas ka tas ir kopēts no http://xstyle.id.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 labak butu zales nevis slimibu licis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 vo vo, tas gan! jau pēc tās pirmās pamācībs MW serveris tika karināts, reality jau vairs nepastāv, pateicoties dažiem labiem dauņiem kas raksta/kopē šitos sū**s! Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 da bļaģ zales ir FireWall, protams nejau orginaalais kas ir ieksh windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 neesmu neko kopejis no kautkadam latvijas lapam. To izdomaja tas dzekins nevis xstyle.id.lv zales es protams, ka zinu. Un nav tads firewall prieks windows kurs izfiltretu paketes pec satura. Un vienkarsak uzlikt ielaapu. Kadu dienu ari ieliksu pamacibu ka aizlapit visus caurumus un uzlikt normalu serveri. Maybe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tu to siikaak nevaretu man paskaidroot kaa uztaisiit lai nevareetu nopist servaku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) ir FW kas bloke tos.... Edited April 2, 2007 by 231456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Te var dabut smuku exe veida Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Te var dabut smuku exe veida tagad visi atkal atsāks karināt serverus, malacis! Edited April 2, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 kads tad bija mans merkis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) nēēsi aizdomājies līdz tam, ka moška kāds sāks aktīvi karināt tavu serveri? kautvai piem. es tavējo? nokačāšu ātri no tavas lapeles un pahakošu tavu serveri, vēlies? Edited April 2, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXcTaSy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ko tik jūs lohi neizdomājat, lai dabūtu savā smirdīgajā lapelē apmeklējumus. Janhouse, tagad labāk jūties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efekts123 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 hmmm taadus lX deporteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) janhouse, bled, lai arī mani tas tasv exploits neskar, jo man ir pārtaisīta engine uz linux, man vnk besī arā tā tava attieksme - respektīvi exploit izplatīšana, bezjēdzīgos nolūkos .... ja tu pats būtu exploit autors, es vēl saprastu .... .... ja man būtu laiks, un es nedaudz piedurtos .... reāli tava aizsardzība nepalīdzētu, ja vien nava balstīta uz steamotas engines, or firewall string filtru ..... reāli divas vienīgas funkcionējošās aizsardzības 100 procentos ..... 231456 ..... kad būšu mājās, nu tā, lai aplaustu tavu bezjēdzīgo lielību, izslēgšu serveri ... P.S janhouse jaunais secure masters ? būs ar tevīm/ tavu serveri nedaudz japaspēlējās .... Starpcitu, uz win ir FW, kas spēj pasargāt ... protams uz iptables ar attiecīgiem moduļiem ir vieglāk .... Edited April 2, 2007 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Tāds idiots, mēmi kruts jūties bļad?! P.S Tadus idiotus vajadzetu nedaudz pasist! Edited April 2, 2007 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ko jūs te d1ršat? ja uzturat serveri, tad rēķinieties ar regulāriem apdeitiem un caurumu lāpīšanu. tālākā problēma ir jūsos, nevis exploita atklājējam, vai janhouse. tb līkas rokas. soh - jūz stīm. cik var teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ko jūs te d1ršat? ja uzturat serveri, tad rēķinieties ar regulāriem apdeitiem un caurumu lāpīšanu. tālākā problēma ir jūsos, nevis exploita atklājējam, vai janhouse. tb līkas rokas. soh - jūz stīm. cik var teikt... Āmen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Da nu ka kauko kadam iedod ta tas ir visai lativjai :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nēēsi aizdomājies līdz tam, ka moška kāds sāks aktīvi karināt tavu serveri? kautvai piem. es tavējo? nokačāšu ātri no tavas lapeles un pahakošu tavu serveri, vēlies? es tak neliktu vinu, ja manu serveri varetu nonest ar vinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 iespejams te ir kaukas lai aizsargatu savu serveri lasiit tur tos komentarus http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=285...er=asc&start=75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Sen izmuljata teema... un atbilde ir tikau uz LINUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ir uz win32... pardodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroky Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 PSC nahuj shitaadus suudus likt??? MW serveris visu laiku tiek pakaarts ZB jau??? kautkaadi siikie daunji visu laiku vinju pakar!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts