Jump to content
GIGN Forum

efekts123

Mirstīgais
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

About efekts123

  • Birthday 04/26/1987

Profile Information

  • Location
    Limbazi / Salacgriva
  • Interests
    NOt cs 1.6 :)

Contact Methods

  • Website URL
    http://cs-griva.oo.lv/csclan/
  • ICQ
    0

efekts123's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. jā Sory par to sadaļu !!! vnk pēctam tikai ievēroju !! kr4 man vajg uzinstalēt Printeri Epson stylus Photo RX520 man ir disks un usb vads ! iemetu disku sāku instalāciju 1 solis aiziet tur kaukaadi yes tik jaspiezh utt !! 2 solis pievienojiet usb vadu ieslēdziet printeri ! Izdaru to visu ! Tad Pc meklē printeri Bet viņs viņu netrod ! parādas Help speižu uz to šitu un lasu garu tutu !!! tur raxtits ka vajag tādu lietu ! nu varbūt bez tās arī var iztikt bet ja varētu tad kā Principā man vajg tā lai mans super dumais pC atrod Printeri !! Pirms es pārinstalēju windows man viss gāja pirmstam pac instalēju bez problēmām !! Labi es dābuju uzinstalēt visu epon caur windows Bet vinš neprintē jo nevar atrast printeri !! Usb viss ir kārtibā jo vis cits iet ar usb !
  2. Man ir vajadzīga Maza palīdzība !! Man vajg atrast šādu driveri IEEE 1394 Bus host controllers Es to google.lv visu izkapāju baac nevaru atrast kādz nezin kur varu atrast šo driveri !!
  3. Šis šits ir tiem un ne tikai tiem kas visu prasa sīkāk .. Kā Uztaisīt lai Spēlejot vnk CS caur New Game ar War3FT + Bots NeiZmirtsti Dari Visu Šādā secībā !! (Ja tew ir jau amxx uzinstalets Izdzēs addons mapi) Zbots 1 Nolādē Zbots -=SHEIT=- (yy.lv) 2 Atzipo parādas mape cstrike (ja ne tad pārsauc to) 3 Atzipoto mapi met savā Valve mapē 4 Tagat Cs Iconu ar kuru tu palaid spēli paskaties vai tas ir shorcuts (100% Pēc pacha uzinstalēšanas uz deskopa parādas schorcuts ) Karo4 Labo peles pogu uz ikonas un properties 5 Target man piemēram ir G:\Valve\hl.exe -nomaster -game cstrike Ja jums ir savādāks sākums tas nekas Tātad Tam garajam šitam galā ieraxtiet šo +localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll" Gala rezūltātam būtu jaizskatās šādi G:\Valve\hl.exe -nomaster -game cstrike +localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll" 6 Ok War3Ft 1 Nolādē War3FT -=SHEIT=- (Lādē šo RECOMMENDED: 3.0 RC - Download) 2 Atzipo 3 Failus kas atrodas atzipotajā mapē pārnesam uz savu valve/csstrike mapi > Kad prasa saglabāt Spied Yes to All . AMXX Uzinstalēšana 1 Nolādē amxx 1.76d -=SHEIT=- 2 Uzinstalē amxx (Vienalga Kur) 3 Vietā kur Uzinstalēji iekš mapes ir ikona ar nosaukumu Installer ( rauj vaļā ) 3.1 Next 3.2 I accept the terms ........... utt > Next 3.3 Select Mod directory > Next 3.4 Izvelies Vietu Kur Tew uzinstalēts Cs Valve/csstrike mapē 3.5 Ok Nu ej un kapā Laimīgs Made By eff3ct P.S Ceru ka kādam palīdzēju Vismaz nebūšu pa velti taisījis !!
  4. Deam Shit kaa jau visi Lielpilsētas Džeki !! Vismaz tur paaķos svaigs gaiss un jaa tiesham pagasu gad bija 12k kas nopirka biletas neskaitot tos kas nepirka peec 00:00 !! Taa ka te visi tusee pa riigu vai kkaa taa tad shis jau
  5. IESAKU NEKĀDU CS TĀDĀ DATUMĀ o7 o7 o7 normāli bez trīz 0`7 nenākt VAI kāds Būs ???? sākuma datums/laiks: 7. jūl 07:00 norises vieta: Estrāde tongue.gif, apraksts: 7.jūlijā Jūras svētki SALACGRĪVĀ svētku programma Jahtu piestātnē: 9.30 - sacensības smaiļošanā 11.00 - glābšanas riņķa mešana Vizināšanās jūrā ar zvejas kuģiem no 10.00 - 15.00 maksa par braukšanu: Ls 1,50, pensionāriem, invalīdiem un bērniem no 3 gadiem Ls 0,50 OSTMALĀ: AMATNIEKU un ZIVJU TIRGUS 11.00 Bērnu rīts 12.00 Jūras svētku atklāšana * dancošana * dziedāšana * lašu zupas vārīšana un smeķēšana * kopīga lielā laša cepšana ar šefpavāru Kasparu Jansonu * piepūšamās atrakcijas * radošās darbnīcas - zivju apgleznošana, izsole u.c. Programmu vadīs lieliskais Valters Krauze STADIONĀ 10.00 - sacensības basketbolā 13.00 - tradicionālās sacensības zvejnieku zābaka un sviedlīnes mešanā JŪRMALĀ pie estrādes * 13.00 sacensības pludmales volejbolā * 15.00 smilšu figūru konkurss ZVEJNIEKU PARKA ESTRĀDĒ 20.00 - Aktieru ansambļa "DRAMA" koncerts 21.30 - SVĒTKU BALLE: spēlēs - "Klaidonis", "Eolika", "The Hobos" 24.00 - UGUŅOŠANA LOTERIJA Loteriju rīko biedrība "Salacgrīvas līnijdeju klubs" Galvenā balva - PLAZMAS TELEVIZORS - no SIA "KUBS" balvas: * 3 maksājumu kartes no a/s "PAREX bankas" ( viena 500 Ls un divas 100Ls vērtībā) * 2 "Impro" ceļojumu dāvanu kartes (150 Ls vērtībā katra) - no SIA Impress Metal Packaging" * mājas kinozāle no SIA "Baltic Forest" * elektroniskā dāvanu karte (TC Alfa, Origo, Centrs u.c.100 Ls vērtībā) no SIA "Kopturis" Ieeja uz vakara pasākumu no pulksten 18.00 Biļetes cena Ls 3, pensionāriem un bērniem līdz skolas vecumam Ls 2.
  6. Da puse no draiveriem jau automatiski uzinstaleejas Usb driver itkaa darbojas viiss !! ai nu labi ko es te mociishu juus buus vien javed pie kāda uber gudrā čaļa
  7. Paldies jums Džeki Es Kompi Pirku nO rokas Bez diskiem visas skanjas kartes video kartes man ir paša likts tāpec tāda mocība daunS esmu par Šo Visu jo 1x parinstalēju un nezināju kas un ko un kur taa visas problēmas itkā atrisinātas BET PRINTERIS Karo4 Ielieku Usb Piemetu klāt Ielieku printera Disku Saku instalēt Step1 Viis Okey Step2 PROBLĒMA karo4 datoram ir jauzrāda ka printeis pieslēgt bet pC Neariģē Liekot visu citu PIE PC viis iet visi USB Flashi Karšu lasītāji u.c ??????
  8. 1x muzhaa paarinstaleju sev windows . Atceraties man naw pC pirkts veikalaa un naw nekadu driveru diski ! man vis jameklee netaa ! 1 kaa lai uzinu kaadus driverus man mekleet ?? Man PC vairs vispaar naw skanja 2 kaas vajadiigs lai dabuutu atpakal latvieshu burtus vieniigais drivers ko esmu uzinstaleejis ir Videokartes jo tas man bija diskaa VIss Pareejais mans Pc ir tuux nu Ofiice un antiviirus to jau pats sadabuuju bet Pareejais ? iesparuzhot uzb savu printeri tas arii vairs neradaas vispaar kaukaads shits Ps Shinii jomaa esmu galiigi daunS Plzz Help ! EDIT : Piemeeram Ieejot media playeri gribu atskanot dziemu paradas erors speizhu Details un man radaas shads texts There is no sound card You either do not have a sound card installed on your computer or it is not functioning properly. If you do not have a sound card installed, you must install one before you can listen to audio in a digital media file. If you do have a sound card installed, refer to its documentation to troubleshoot the problem. Error ID = 0x80040256, Remedy ID = 0x0000 Noladeju Sound driveru uzinstaleju Bet pie daiveriem vinsh raadas ar izzsukuma ziimi un radas ka nedarbojas kaukaads Code 10 PSC
  9. efekts123

    Resurss

    tiiri sakariigi !!
  10. newis laikam bet taa ir !!! Tik tew pie meerkja biezhi radiisies pele tas stuulbi
×
×
  • Create New...