thydevil Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) paprasi wormam vai macho gan jau ka tādam lielam serverim kā gign ir aizsardzība pret uzkāršanu P.S.- tas gan būtu smieklīgi, ja kāds jefiņš (sorry jefiņ ) nokarinātu gign to nevar, del 1 CVAR, haha OJ BLA DOUBLE POST miegs laikam uzbruuk bet ir tikai 11:50 Edited April 3, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 VIDEO KUR SERVERIS IR AIZSARGAATS VAR DABUT TE: http://Gakh.filer.lv/Kautkas_Cits/file-fuckyou.rar.htm RAR PAROLE: ijhOIHJkhklhiouhiou()*760970yU09YJIHJHJkljlkJilkjHOUYoh-9uOHGoi[kj8uoHJohpJHOHOIUTPJU87075jIOP&$%)^_))( Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 un kur pashi faili jeb vajadzigais kad nevar to izdarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 un kur pashi faili jeb vajadzigais kad nevar to izdarit? Peec vakardienas teemas "Karam serverus" vai ka taa izdomaju paskatities failus u.tt un atradu risinajumu smile.gif (uz windows servera) Veelak iemetishu video kur paradits, bet paareejo patureshu privati iekams neizdomashu ielikt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) VIDEO KUR SERVERIS IR AIZSARGAATS VAR DABUT TE: http://Gakh.filer.lv/Kautkas_Cits/file-fuckyou.rar.htm RAR PAROLE: ijhOIHJkhklhiouhiou()*760970yU09YJIHJHJkljlkJilkjHOUYoh-9uOHGoi[kj8uoHJohpJHOHOIUTPJU87075jIOP&$%)^_))( ja es nekljuudos, tur ir paraadiits KAA TU LAUZ SERVERI kuram ir aizsarddziiba.... tu mums tajaa video paraadiiji, ka serveri nevar uzlauzt. a kur tad pamaaciiba kaa uzlikt to visu? Edited April 4, 2007 by DIEVS Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 jancis38, jā zinu, bet man diez ko nesaista lieka laika pavadīšana, ja man no tā pašam labums nekāds ..... piemēram WIN serveriem vispār nemēdzu palīdzēt, ja vien tas nav manās interesēs ..... vienīgi ātri vari palīdzēt linux serveriem, jo man ir gatavaas engines, ar nelieliem maniem updatiem ..... kā arī 99,9% droša amd64 engine .... nu tas tā... bet ja tu izgudro kko priekš windows, un tā ka tiešām strāda, tu varētu pārdot par naudu, tos failus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 nu tas tā... bet ja tu izgudro kko priekš windows, un tā ka tiešām strāda, tu varētu pārdot par naudu, tos failus. pa cik lielu summu es varetu pardot?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ja es nekljuudos, tur ir paraadiits KAA TU LAUZ SERVERI kuram ir aizsarddziiba.... tu mums tajaa video paraadiiji, ka serveri nevar uzlauzt. a kur tad pamaaciiba kaa uzlikt to visu? Jaa izskatas ka tu kljuudies, es tach rakstiju ka es demosntreeju ka serveris uz windows ir aizsargaats, un pa pagaidam failus patureshu sev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Jaa izskatas ka tu kljuudies, es tach rakstiju ka es demosntreeju ka serveris uz windows ir aizsargaats, un pa pagaidam failus patureshu sev... Pareizi dari ka neizplati tos failus es ar taa daru nah tagad visiem buus aizsargats ar nebus intresanti nebus ko karinat un kadam citam mulkim iedot tas saks tirgot tos failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Pareizi dari ka neizplati tos failus es ar taa daru nah tagad visiem buus aizsargats ar nebus intresanti nebus ko karinat un kadam citam mulkim iedot tas saks tirgot tos failus Tu lasi manas domas! Un idiotiem aizsardzibu nevajag, nekad smart guys 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 tas tu mani sauc pa idiotu?.. tu doma visiem kuriem ir serveris bez aizsardziibas ir "idioti"? ehm.. kas vsp teica ka es tos failus izplatiitu? es paluudzu ja kadam nav zhel iedodat es tak netaisos dirsaa liist agri vai veelu tavaita dabuu6u..! ganjau atradiisies kaads normaals cilveeks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 jefins, es domaju, ka idiots neesi. tu esi slinks un neattapigs, un ar svaku logisko domasanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) tam ir domaats shis forums lai paliidzeetu nevis nodirstu.. es no cs nesaprotu protams tik daudz kaa juus ja saprastu tad sen sho probleemu pats buutu atrisinaajis! Edited April 4, 2007 by jefins Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 tam ir domaats shis forums lai paliidzeetu nevis nodirstu.. es no cs nesaprotu protams tik daudz kaa juus ja saprastu tad sen sho probleemu pats buutu atrisinaajis! paprasi cs serveru guru no cs.rin, vini zinaas kaa salabot... apmeeram visu. tik linku neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 http://cs.rin.ru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raim'iiC Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Tu lasi manas domas! Un idiotiem aizsardzibu nevajag, nekad smart guys 4ever tad jau laikam tu esi idiots. jo tici man, es tavu datoru varu ljoti vienkaarshi nonest no kajaam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 tos failus vnk man kautvai privaati nevar kaads aizsuutiit?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) tad jau laikam tu esi idiots. jo tici man, es tavu datoru varu ljoti vienkaarshi nonest no kajaam.. jaa jo tu esi dievs jefinj ja var privati aizsutit bet peec tam tu visiem izdailjasi aizmirsti Edited April 4, 2007 by easports Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 tad jau laikam tu esi idiots. jo tici man, es tavu datoru varu ljoti vienkaarshi nonest no kajaam.. runat mees visi makam, bet darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 runat mees visi makam, bet darit? tu mani izaicini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 mle easports.. man ir citas lietas ko dariit neffig man tos failus izplatiit?..bee kas jums gruuti atsuutiit man vinjus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 jaa jo tu esi dievs jefinj ja var privati aizsutit bet peec tam tu visiem izdailjasi aizmirsti vai nu vinjam tie faili nau vai arii vinjam patiik speleties ar cilveeka nerviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Man laikam ir liidziga problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Mīī un žē, visa atbilde slēpjas iekš "snort" un pat zinu kā? Kautgan nau bijušas instreses kko mēģināt / darīt.. Domāju ka easports, Gahk grib izcelties "MAN IR FAILI kuri tev nau!!! (jo man arii tadi nau!!)" edit: noskatījos movie, vienīgais kas patika bija mūzika , un par to protection, negribi paradīt kā aizsargājas no .exe hack`a nevis no .pl faila.. tad varbūt noticētu + lieto nevis crash-this-shit.oo.lv bet 127.0.0.1 (localo ip adresi) Edited April 4, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts