Jump to content
GIGN Forum

Mobiilais

Champions!
 Share

Kads tev mobilais  

46 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu taa veeleejos uzzinaat kaadus telefonus esat ieciinijushi Juus ?

Variet nosauk arii modeli, ja veelaties ! cool2.gif

Man pasham ir ericsson T29s (kaka smile.gif ), bet pashreiz staigaaju ar 3310 nokia.

aaaa btw, ja tev ir kads, kas nav sarakstaaa ,tad sities nost [jokz], prosta pieraksti repleyaa wacko.gif , jo poll sastaav tikai no 10 answers sad.gif

Edited by Champions!

nokia 3310. Nevajag tak man neko citu kaa vienkaarshi piezvaniit. Mosh truli mazais iiszinju skaits besii.... bet nu kopsh redzeeju worma mobiilaa iespeejas esmu ieplaanojis vinju nogalinaat un savaakt vinja mobiilo *histeeriski ljauni smiekli* devil.gif <- atgaadina pedinju bet lai nu ir...

Es nepilnu divu meeneshu laikaa sabliezu lupataas divas Nokias 3310 un kaut kaadu 5 to , bet nummuru nevareeshu pateikt 4.gif Tad nostaigaaju kaadu briidi bez un atkal nopirku akcijas Nokiu wink.gif Nu kjipa to 3100 4.gif Taads suuds jau ir, bet vismaz zheel nav 25Ls blink.gif

man ar nekaads svezhaks nav he hee

Siemens S25 . . .bija vienu momentu nokia 8210, bet tas ir shits reaals..pat vienu dienu sk8ot iziet nevar, jau ekraans kaputt un naudas jaunam to i shto nav...

vispaar naudas nav AARGH!

man ar nekaads svezhaks nav he hee

Siemens S25 . . .bija vienu momentu nokia 8210, bet tas ir shits reaals..pat vienu dienu sk8ot iziet nevar, jau ekraans kaputt un naudas jaunam to i shto nav...

vispaar naudas nav AARGH!

Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas! smiliez.de_2428.gif , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais smiliez.de_29.gif tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav!

Man ir Bremze M50 ,tb Siemens M50 zaban.gif

a man ir raciija, ideaals variants, varu mainiit frekvenci un lieliski daudziit riekstus smile.gif

nokia ownz man 7110 taads liidziigas ta ka matrixaa ar izshaujamo runaashanas plaaksniiti

taads novecojis jau ir bet man poh piezvaniit var, logo var, melodijas un sms suutiit var---man pietiek.

Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas! smiliez.de_2428.gif , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais smiliez.de_29.gif tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav!

btw telefons man bija mugursomaa. . .

. . un tie tavi komenti ka siemens un samsung ir kakas . . smiliez.de_2469.gif

tad kaapeec vinji daudziem patiik? (man t.s.)

tad jau vinji sen bankrotaa buutu, ja jau kakas . . . ehh . . neko tu nesaproti so stfu.gif

Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas!  smiliez.de_2428.gif , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais smiliez.de_29.gif tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav!

btw telefons man bija mugursomaa. . .

. . un tie tavi komenti ka siemens un samsung ir kakas . . smiliez.de_2469.gif

tad kaapeec vinji daudziem patiik? (man t.s.)

tad jau vinji sen bankrotaa buutu, ja jau kakas . . . ehh . . neko tu nesaproti so stfu.gif

poopy don't cry bye2.giflame.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...