Champions! Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 (edited) Nu taa veeleejos uzzinaat kaadus telefonus esat ieciinijushi Juus ? Variet nosauk arii modeli, ja veelaties ! Man pasham ir ericsson T29s (kaka ), bet pashreiz staigaaju ar 3310 nokia. aaaa btw, ja tev ir kads, kas nav sarakstaaa ,tad sities nost [jokz], prosta pieraksti repleyaa , jo poll sastaav tikai no 10 answers Edited April 4, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMD Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 hmm sony erricson t-100 saaakumaa likaas ka ir ok...bet tagad..wee, suuds jau ir ... itkaa gribaas tik valja no vinja un iegaadaaties ko jaunu ko smukaaku un interesantaaaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 tagad 6600 nokia vienmer nokia ir bijusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Hmz... a kapee nav variants - nav man mobiilaa ? btw, man taga kaut kaada nokia 3310 , bija Siemens C45 , bet to kaut kaads fakins krievs nozaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 jau chetrus gadus staigaaju ar 3310. neesmu no tiem, kas uzreiz skrien pirkt jaunu mobiilo liidzko ieprieksheejais modelis skaitaas "novecojis". Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 nokia 3310. Nevajag tak man neko citu kaa vienkaarshi piezvaniit. Mosh truli mazais iiszinju skaits besii.... bet nu kopsh redzeeju worma mobiilaa iespeejas esmu ieplaanojis vinju nogalinaat un savaakt vinja mobiilo *histeeriski ljauni smiekli* <- atgaadina pedinju bet lai nu ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 man pagaidam uz mob atrodas 481 sms, neviena pati nav nedz uz kartes nedz uz memory kartes. nokia 6210 arii var normali kaut kadas 300 sms saglabat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Hmmm man ir Nokia 3100 ... Taa laikam vinja saucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Es nepilnu divu meeneshu laikaa sabliezu lupataas divas Nokias 3310 un kaut kaadu 5 to , bet nummuru nevareeshu pateikt Tad nostaigaaju kaadu briidi bez un atkal nopirku akcijas Nokiu Nu kjipa to 3100 Taads suuds jau ir, bet vismaz zheel nav 25Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 (edited) mm a kaa man .. radlera vecaa nokia ..... protams kas skaitaas novecojis 3210 ... Edited April 5, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 man ar nekaads svezhaks nav he hee Siemens S25 . . .bija vienu momentu nokia 8210, bet tas ir shits reaals..pat vienu dienu sk8ot iziet nevar, jau ekraans kaputt un naudas jaunam to i shto nav... vispaar naudas nav AARGH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 man ar nekaads svezhaks nav he hee Siemens S25 . . .bija vienu momentu nokia 8210, bet tas ir shits reaals..pat vienu dienu sk8ot iziet nevar, jau ekraans kaputt un naudas jaunam to i shto nav... vispaar naudas nav AARGH! Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas! , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Man ir Bremze M50 ,tb Siemens M50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Siemens un Samsung manaa uztveree ir pilniigas kakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Man ir nokia 3410, ja neklluudos Karocca ssitaads: Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Man ir nokia 8310 .(laikam , ja nejaucu) Norm telefons , tik nau krasaina ekrana , izsinjas va rsaglabat daudz !galvenais, ka ir mazinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 a man ir raciija, ideaals variants, varu mainiit frekvenci un lieliski daudziit riekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 nokia ownz man 7110 taads liidziigas ta ka matrixaa ar izshaujamo runaashanas plaaksniiti taads novecojis jau ir bet man poh piezvaniit var, logo var, melodijas un sms suutiit var---man pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 ai aizmirsu--nez cik reizes kritis braucot ar baiku araa un arii vel no galda u.t.t. bet nekas nekait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 vo velns shito topicku tikai tagad ieraudziiju m,an pasham samsung's c100 Jaa , bet izbesiijis jau man vinjsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 3310 jau ir katram otrajam cilveekam latvijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 man samsungs Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas! , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav! btw telefons man bija mugursomaa. . . . . un tie tavi komenti ka siemens un samsung ir kakas . . tad kaapeec vinji daudziem patiik? (man t.s.) tad jau vinji sen bankrotaa buutu, ja jau kakas . . . ehh . . neko tu nesaproti so Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Nevajag sk8tot ar telefonu kabataas! , ja nu gadiijumaa Tu domaa ka baigais tas ir, tad es Tev pateikshu- nee,nav! btw telefons man bija mugursomaa. . . . . un tie tavi komenti ka siemens un samsung ir kakas . . tad kaapeec vinji daudziem patiik? (man t.s.) tad jau vinji sen bankrotaa buutu, ja jau kakas . . . ehh . . neko tu nesaproti so poopy don't cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now