rusty Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 tiku pie interesantas adreses, kuru iespejams liela dalja nezini. nu tad taa - kr4 tur ir bezmazvai viss pa dzeka ''mazo draudzinju'' kaa piem. videejais garums katrai vecuma grupai, padomi. pat savs forums, kur var anoniimi visu noskaidrot, kas interesee. nu ko iesaku apmekleet sho saitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 atceros bija žurnāls "Pele" kur bija tā saucamās problēmu lapas kur šis Dr. Artūrs atbildēja uz visādiem jautājumiem bet to ka viņš jau līdz web līmenim advancējies gan nezināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 lol, šito saitu jau sen visi laikam zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 lol, šito saitu jau sen visi laikam zin Neaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ha ha Dr.Arturs tas skan iedvesmojoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 kkas uz to pusi lasot tvneta par R3V uzraku forshu diskusiju visai interesanta pamaciba Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 kkas uz to pusi citāts: "ja tev nav draugu tu vari masturbēt" (laikam ja ir draugi, tad nevar ) EDIT: kommentos bija links http://klab.lv/users/peacemaker/69544.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 masturbeet ko vel niezdomaasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Da masturbetaji,jus tachu tapat to visu zinajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 baigi baigi! Tas kaut kaads penja guru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ā, tā jau man likās, tas ir tas Artūrs Vāvere, karoče man pie viņa uz to iestādījumu bija jāiet pa darba ģēlām, kad hansabankai vergoju Reāli, ja jums sanāk to iestādi apmeklēt, un jūs redzat viņu piekrautu ar hansa līzinga reklāmām, tad zinat, ka es viņas tur sanesu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Neaaa Nezinu, vismaz mana lielākā daļa draugu zin. Bet cools nosaukums Dr.Arturs, esi ari esmu Artūrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Reāli, ja jums sanāk to iestādi apmeklēt, un jūs redzat viņu piekrautu ar hansa līzinga reklāmām, tad zinat, ka es viņas tur sanesu!!! Garini krānu uz līzinga? Zajebis. Toestj - kamēr neesi nomaksājis, krāna pagarinājums pieder bankai. A ko viņi tādā gadījumā dara, ja tu atsakies maksāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Apmēram divus gadus atpakaļ sēdējām kompānija pie viena keksa, vienam iešāvās ieiet iekš draugiem.lv, bet viņš bija normālā kramā un uzrakstija kkadu drarturs.lv, atvērās kkāds pumpains penis un visi rēca Par saitu aizmirsu līdz šodienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Esmu dzirdēji par šo saitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 A ko viņi tādā gadījumā dara, ja tu atsakies maksāt? nogriež Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 citāts: "ja tev nav draugu tu vari masturbēt" (laikam ja ir draugi, tad nevar ) EDIT: kommentos bija links http://klab.lv/users/peacemaker/69544.html R0Fl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now