Jump to content
GIGN Forum

De_inferno_am

amnezija
 Share

Recommended Posts

mape- de_inferno_am

Type- defuse

T- vietas 22

CT- vietas 22

Īpaši efekti- nav

Velkam nost te

P.S skreenu nav tapē ka man PC kaut ko gļuko nestrādā Prt Scr iekš cs un jau cs iebūvētā fotogrāfēšana ar kaut ko gļuko. Precīzāk nezinu kur noseivo bildes jo cstrike u.t.t mapē nav!!

Edited by amnezija

mape- de_inferno_am

Type- defuse

T- vietas 22

CT- vietas 22

Īpaši efekti- nav

P.S skreenu nav tapē ka man PC kaut ko gļuko nestrādā Prt Scr iekš cs un jau cs iebūvētā fotogrāfēšana ar kaut ko gļuko. Precīzāk nezinu kur noseivo bildes jo cstrike u.t.t mapē nav!!

Nav skriinu, eh...

A kartes, ja kas, arii nav smiliez.de_2125.gif

soorryy es tūliņ iemetīšu bsp failu es netīšām nospiedu uploud topic neveis brovse uz ātro sajaucu sorryy velreiz tūliņ tūliņ iemetīšu es tik nevaru acerēties to adresi kur var aukšuplādēt mazus failus jo šī adreses neņem pretīm met erorus smiliez.de_2477.gif

4/10

Textures ****

izkats nav realistisks... kaut arii orginaalajam inferno arii nav...

ir meegjinaats detalizeet... vismaz ir...

dazhas vietas.. .piem kaa viens jumts... un taas koka trepes... izskataas vnk atbaidoshi shock1.gif

gameplay arii suudiigs...

taas garaas ejas ir pa garu un vinjaam nav ejas kas pieiet klaat, butuu vismaz labaaks gameplay =]

4/10

Textures ****

izkats nav realistisks... kaut arii orginaalajam inferno arii nav...

ir meegjinaats detalizeet... vismaz ir...

dazhas vietas.. .piem kaa viens jumts... un taas koka trepes... izskataas vnk atbaidoshi shock1.gif

gameplay arii suudiigs...

taas garaas ejas ir pa garu un vinjaam nav ejas kas pieiet klaat, butuu vismaz labaaks gameplay =]

nju ko lai saka 2 dienās tas ir aptuveni 4 h nevar jau uzcept sazin kādu tur pasaules brīnumu tapē nebrīnos ka liec 4/10 un mani tas nerausta biggrin.gifbiggrin.gifsmiliez.de_2428.gif

ar to nu nebija jālielās, varēji taisīt karti ilgāk un kvalitatīvāk wink.gif

zinu biggrin.gif mo;s uzlabošu ja nebūs slinkums a un un domino tā šahta domāta rpeikš kemperiem biggrin.gif nenu sākumā bija domāts ka tā savienos b bumbas vietu bet pārdomāju a moš savienošu t'apat jau 10 min darbs biggrin.gifwink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...