amnezija Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) mape- de_inferno_am Type- defuse T- vietas 22 CT- vietas 22 Īpaši efekti- nav Velkam nost te P.S skreenu nav tapē ka man PC kaut ko gļuko nestrādā Prt Scr iekš cs un jau cs iebūvētā fotogrāfēšana ar kaut ko gļuko. Precīzāk nezinu kur noseivo bildes jo cstrike u.t.t mapē nav!! Edited March 26, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 mape- de_inferno_am Type- defuse T- vietas 22 CT- vietas 22 Īpaši efekti- nav P.S skreenu nav tapē ka man PC kaut ko gļuko nestrādā Prt Scr iekš cs un jau cs iebūvētā fotogrāfēšana ar kaut ko gļuko. Precīzāk nezinu kur noseivo bildes jo cstrike u.t.t mapē nav!! Nav skriinu, eh... A kartes, ja kas, arii nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 soorryy es tūliņ iemetīšu bsp failu es netīšām nospiedu uploud topic neveis brovse uz ātro sajaucu sorryy velreiz tūliņ tūliņ iemetīšu es tik nevaru acerēties to adresi kur var aukšuplādēt mazus failus jo šī adreses neņem pretīm met erorus Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 4/10 Textures **** izkats nav realistisks... kaut arii orginaalajam inferno arii nav... ir meegjinaats detalizeet... vismaz ir... dazhas vietas.. .piem kaa viens jumts... un taas koka trepes... izskataas vnk atbaidoshi gameplay arii suudiigs... taas garaas ejas ir pa garu un vinjaam nav ejas kas pieiet klaat, butuu vismaz labaaks gameplay =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 4/10 Textures **** izkats nav realistisks... kaut arii orginaalajam inferno arii nav... ir meegjinaats detalizeet... vismaz ir... dazhas vietas.. .piem kaa viens jumts... un taas koka trepes... izskataas vnk atbaidoshi gameplay arii suudiigs... taas garaas ejas ir pa garu un vinjaam nav ejas kas pieiet klaat, butuu vismaz labaaks gameplay =] nju ko lai saka 2 dienās tas ir aptuveni 4 h nevar jau uzcept sazin kādu tur pasaules brīnumu tapē nebrīnos ka liec 4/10 un mani tas nerausta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 screenus vareji ielikt nu lab nepiekasishos pa sikumiem bet pats jocigakais kas taja mape bija tas bij ta sahta vai kas tas domats izsauj to shitu un ej bet tapat nekur neaizej neredzu prikolu 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 nju ko lai saka 2 dienās tas ir aptuveni 4 h nevar jau uzcept sazin kādu tur pasaules brīnumu ar to nu nebija jālielās, varēji taisīt karti ilgāk un kvalitatīvāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 ar to nu nebija jālielās, varēji taisīt karti ilgāk un kvalitatīvāk zinu mo;s uzlabošu ja nebūs slinkums a un un domino tā šahta domāta rpeikš kemperiem nenu sākumā bija domāts ka tā savienos b bumbas vietu bet pārdomāju a moš savienošu t'apat jau 10 min darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now