carrot Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 kads profinjsh programeshana negrib sataisiit programeshanas tutorialjus jo es domaju ka te ir daudz cilveku kas grib iemacities programet dazhadas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nu es jau nezinu ar kadu valodu pasham vieglak!piem pascal utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 sāc ar PHP tas ir pietiekami viegls un pēc tam varēsi labāk ierubīt citas valodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 sāc ar PHP tas ir pietiekami viegls un pēc tam varēsi labāk ierubīt citas valodas Ja ar mozgaam viss ir ok, tad var pietiekami aatri ierubiit to php, bet pieljauju, ka tiem siikajiem dirsaa liideejiem taadu veel nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Nekādā gadījumā nedrīkst nūbiem PHP dot, lai sāk ar kādu valodu, kurā kaut kas ir jāraksta pašam*. Citādi programmēšanas loģika un algoritmi smagi klibos. A invalīdi ir jāapšauj. Hmm, nez, ka kāds kādu konkrētu lietu pasviestu, ko gribētu uztaisīt, bet nezina, kā tas darāms, varbūt varētu pat pacensties un sacept. Bet tai vajadzētu būt kādai parastai lietojumprogrammai, piemēram, atver-izlabo/pārveido-saglabā, nu kaut kā tā. Kaut ko nelielu, lai nebūtu slinkums rakstīt un lai nebūtu baigie apjomi, kurā nūbi nespēs iebraukt. *ASM FTW! Tie, kas to skolu izdzīvos, pēc tam būs neapturami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nu jaa kautko tadu mazu un ja uztaisitu kautko mazu tad jau cilveks(es) saktu iebraukt kas ir programeshana.es vakar lasiju tutorialus bet tur nau rakstiti sikumi es pilniba neiebraucu neko no taa!ludzu kads sataisiet tutorialus es domaju te ir daudz tadu kas kadreiz gribetu savu flashgame uztaisiit bushu pateiciigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 kas ir vajadzigs lai ar PHP programetu kada proga?vai kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) smadzenes ir vajadzīgas! 1 bļa! kā arī kāds interneta search engine a.k.a. Google, Yahoo utt. 2 bļa! Un kur ta nu bez notepada 3 bļa! Edited March 25, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 es domaju te ir daudz tadu kas kadreiz gribetu savu flashgame uztaisiit bushu pateiciigs... jā te ir pilns ar wannabee, bet flash spēli tu neuztaisīsi, nu labi varbūt ļoooti sūdīgu uztaisīsi... lai programmētu vajag rakstīt, kaut vai notepad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nu plzz kads uzraxtiet kadus totorialus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 kas ir vajadzigs lai ar PHP programetu kada proga?vai kas? Un ko es saku ka shitiem 4aljiem veel nav jeegas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 pascal Izvadit kaut kadu suda tekstu pec kompilacijas. (traki minimala programa ko mums radija 1 nodarbiba ) program bots; //programmas vards begin // programmas sakums writeln('TavsTeksts'); //izvada tavu tekst un _ rindu zemak padzen write astatu _ readln; //lai pec atversanas proga neaizveras end. //prgorammas pasas beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 itka visu uz turbo pascal ta uzrakstiju,tad kad gribu kompilet vinjsh izmet eroru error36: BEGIN expected kas par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) es varu kļūdīties, bet vai aiz begin neprasās semikols? edit : mjā, manas zināšanas paskālā nav uzlabojušās, kopš guvu ieskatu 12. klases programmēšanas stundās, kas notika reizi nedēļā, kur pasniedzējs mēdza šad tad uzkāpt uz korķa un neatnākt uz stundu, kā arī, kuru laikā tik spēlēts CS LAN'ā ar klasesbiedriem Edited March 25, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) nop begin ir tiirs pascala. Es pat iebazu sava borland pascala. program bots; begin writeln('TavsTeksts'); readln; end. p.s Turbo pascal ir biskin novecojis un sad tad ir kaut kadi gluki errori. Edited March 25, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 mana pirmaa proga ir tapusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 varbut vari iemest te kodu noverteet kas par zveru, un kada kopilatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 uz borland turbo pascala tas pats kods ko tu ieraxtiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 a kads newar uzraxtit ka kauko uztaisitu citu piemeram paraditu attelu vai kaukadu darbibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 6itais labs saits tiko uzraku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Sis tas tur noderigs ir, bet tomer kodi ir nedaudz japielabo, jo var jebkuru notestet visu copy paste sava kompilatora un paluret vai ies. p.s Luk exe fails gandriz visi 1 kursa darbi, palasi iedzilinies, jo sie ir programesanas pamati, lai tev kaut cik butu domasana ka strada kodi. pascal.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 a kads newar uzraxtit ka kauko uztaisitu citu piemeram paraditu attelu vai kaukadu darbibu? Nu redz, Tu jau uzreiz gribi atēlus. Sāc ar mazumiņu un tad pārkārtojies uz ko jaudīgāku. Kad būsi uztaisījis kalkulatoru, tad domā par atēliem Es tiku līdz lēkājošai bumbiņai. Sagādāju arī tai visādus šķēršļus un tad sāku spēlēties ar līnijām, apļiem un četrstūriem, kas zīmējās uz ekrāna random`i un random?`ās krāsās. Tie tik bija laiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 pascal Izvadit kaut kadu suda tekstu pec kompilacijas. (traki minimala programa ko mums radija 1 nodarbiba ) program bots; //programmas vards begin // programmas sakums writeln('TavsTeksts'); //izvada tavu tekst un _ rindu zemak padzen write astatu _ readln; //lai pec atversanas proga neaizveras end. //prgorammas pasas beigas A kas tas pascal ir kada programma vai kas? Ja ir tad vai kāds nevar viņu iemest, ja ir maza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Kavacky, pastāsti vispār kā iedalās tās valodas. pašam tik saskarsme ar php.. + varētu parādīt, kā izveidot simple sūdiņu kā piem, kas sevi kopē pa attiecīgo diru. un kkādu mēslu kuram input fieldos ievada email, password, un tad tas palaiž firefoxu, un input fieldos to ieposto *ja tas nav pārāk grūti, vai neiespējam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ja gribi iemācīties normāli programmēt, tad vispirms sāc ar augstāko matemātiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now