`MaX` Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Aljoo, nu kad briest kaads kopiigs pasaakums? Sen tak nekas nav dariits...vismaz man nav peedeejaa laikaa nav izdevies satikt GIGN community, tiiri laika truukuma deelj! Tak shto davai, metam idejas, laiku un vietu sheit, jo liidz GIGN vasaras tussam veel taalu! PS. Jo vairaak es dzeru, jo vairaak man triic rokas. Jo vairaak man triic rokas, jo vairaak es aizleju garaam. Jo vairaak es aizleju garaam, jo mazaak es dzeru. Taatad, jo vairaak es dzeru, jo mazaak es dzeru! Tas tiiri par mani, taa kaa shmigu es sev lieku pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu vel kadu brisninju varetu uzgaidit un tad sataisit vienu sashlik party. Nu tipa taa tiri pa dienu lidz vakar pasedet vai kaut kaa taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu vel kadu brisninju varetu uzgaidit un tad sataisit vienu sashlik party. Nu tipa taa tiri pa dienu lidz vakar pasedet vai kaut kaa taa... nu shashlikpasaakumu jau var arii tagad riikot - vismaz pashlaik ir pietiekami silts. tikai jautaajums - kursh var atveeleet savu daarzu 6dienaa? p.s. un kuram vispaar ir daarzs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 nu vel kadu brisninju varetu uzgaidit un tad sataisit vienu sashlik party. Nu tipa taa tiri pa dienu lidz vakar pasedet vai kaut kaa taa... nu liidz vakaram tiiri paseedeet, tu vari arii kaadaa chillenee vai kafeiniicaa - es nerunaaju par taada veida tusinju! Es runaaju par normaalu, sejas pielieshanu, liidz 8-9 riitaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu liidz vakaram tiiri paseedeet, tu vari arii kaadaa chillenee vai kafeiniicaa - es nerunaaju par taada veida tusinju! Es runaaju par normaalu, sejas pielieshanu, liidz 8-9 riitaa! ha ha ha Tu jau atkal gribi taa brutali un necilvecigi pielieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 p.s. un kuram vispaar ir daarzs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Paķeram makšķeres un maucam pie kāda ezera relaksoties, iedzert pivcīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu ok.. vieniigi man naakamaas paaris 6dienas jau ir daudz maz saplaanotas, bet 14. IV laikam vareetu! Allwi, tas der? Taatad, plaans: Sametam naudu Dalja tiek allwortham - vinjsh nopeerk ogles un mosh degshkjidrumu (vo buus jautri) Dalju iedodam testam, lai vinjsh sataisa garshiigos shashlikus Vairaak dalju nav, jo katrs ierodas pasaakumaa ar saviem alinjiem (protams, neaizmirstot kaadu alinju saimniekam/iem - tiiri taa simboliski) Aaaa, nu mosh veel kaut kas tiek kopiigi iepirkts - kaut kaadi suudaini daarzenji (blood, kaadam tos vajag) un atspirdzinoshi dzeerieni (alinjsh taksh jau ir!!!) p.s. kaut gan ali ir vegjetaarieties, par galju vinjsh arii metaas p.p.s. nu kaa plaans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 izklausās labi. es varētu norēķināties par saviem parādiem, BEIDZOT! nu, tad tik laiks, vieta, karte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Plāns ir ok, tikai 14. es esmu tādā kā komandējumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Plāns ir ok, tikai 14. es esmu tādā kā macību komandējumā. paarceljam uz 21. IV? lai gan shitaadus pasaakumus tik ilgi uz priekshu nedriikst plaanot p.s. a ko padariisi EDIT: BLOOD!!! tikko iedomaajos, ka man laikam 21ais neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 nu kamon - meenesi uz priekshu plaanot pasaakumu....tas tak ir garaam Apriilja beigas, gandriiz jau maijs - cik tad tur vairs taalu liidz vasaras pasaakumam! Allworth, bet ja to pasaakumu taisa aatraak, teiksim 7. apriilii? Aaa, un vispaar, kur tavs "daarzinjs" atrodas? Ceru, ka ne Reezeknee, vai veel sazin kur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Man dārzs ir manas mājas pagalmā, kas atrodas Rīgā, Kalnciema ielā, bet es tā padomāju, ka īsti negribētu tādam plašam baram to atvēlēt. Kā nekā jāsaglabā labā reputācija. Būtu labi, ja vēl kāds iemestu savu dārza vietu kā variantu. Ja arī būs ne pārāk liels tas tusētāju bars, tad jau arī varētu pie manis. Tie biežākie GIGN tusu apmeklētāji jau manā dārzā ir bijuši. Ekosistēmas analīzi var jautāt viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 var iet uz Super Netto, kas atrodas, ja nemaldos, tieshi pretii Alvja maajoklim, galju cept. heh, man jau ar ir daarzs, bet loti shaubos, ka kaadu es savaa pilii laidiishu iekshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 var iet uz Super Netto, kas atrodas, ja nemaldos, tieshi pretii Alvja maajoklim, galju cept. heh, man jau ar ir daarzs, bet loti shaubos, ka kaadu es savaa pilii laidiishu iekshaa. mēs varētu ieņemt tavu pili! nē, nē, nopietni. alwi, cik cilvēkus tu varētu uzņemt/pieņemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 a kas vainas nākošsestdienai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Sas benciks iepostes un piedavas visiem savu darzu! mkei?! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 a kas vainas nākošsestdienai? Nu ideaali! Tieshi par to es runaaju - jeegaa tur kau ko shtukot un kalt plaanus meenesi uz priekshu! Normaali atziimeesim meenesha peedeejo dienu, vai arii nosvineesim Gvido un Atvaram vaarda dienu...ja taadi mums ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 p.s. kaut gan ali ir vegjetaarieties, par galju vinjsh arii metaas no kura laika ali veģetārietis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Paķeram makšķeres un maucam pie kāda ezera relaksoties, iedzert pivcīti Gluži mans variants! pacopēt kadu lielo zivi,katrs pats sev gaļīti nomakšjerētu,pa nakti kadā teltī atlūstu,jeb uz kada guļam maisa!Cits ceptu zivis visu nakti un pihātu aliņus!Tagad kaut kad jagriež 1h uz priekšu un tad jau gaiš butu lidz 21:00!varetu arī kadus kazakus razboņikus pa mežiem uzspelet!Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Gluži mans variants! pacopēt kadu lielo zivi,katrs pats sev gaļīti nomakšjerētu,pa nakti kadā teltī atlūstu,jeb uz kada guļam maisa!Cits ceptu zivis visu nakti un pihātu aliņus!Tagad kaut kad jagriež 1h uz priekšu un tad jau gaiš butu lidz 21:00!varetu arī kadus kazakus razboņikus pa mežiem uzspelet!Ko sakat? ... un beigsies, kā mana zveja pirms gada... proti, aizmirsām makšķeres mājas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 no kura laika ali veģetārietis? kurš tad to nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 eu, uz šo pasākumu pat es varbūt ieradīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Sas benciks iepostes un piedavas visiem savu darzu! mkei?! Beefy Da es savu daarzu vairs gignam neuzticeeshu Un ja Alwis labpratiigi piesaakaas esmu tikai par, pats arii gribu atpuusties un pievemt kada darzinju Karoche esmu ar visaam 7 rokaam par nakamos 6dienu, Kenny ar no UK atbrauks, varess ietuseet normaali Aaa Alwi cik cilvekus tev darz panesiis p.s. vienreiz jasapazistinas ar Max Edited March 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Istenibaa idealakais variants butu ja mes to Kurzemes pusee noorganizeetu,tad tomer Ridzinieki varetu ari iar Kurzemniekiem iepazities! P.s. Cool, 600 posts Edited March 22, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts