Gordon Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 P.S. 70% ownz you Pirmā wārna ir no manis pirms gandrīz 3 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Būtu jau labi P.S. 70% ownz you 50. tās divas pirmās bija drausmīgi vecas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 NU piem manam other nick ir 100% warn!! jau kadus 3-4 meneshus wai winju waretu dabuut nost? ^^ NĒ! Tu vienīgi vari dabūt permbanu uz savas ip par 2 profiliem forumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 50% reizi menesi uzrakstu kko extra stulbu, apvainojos uz visiem adminiem, atgriezhos pec 3 nedelam, lai bisku parakstitu un beigas atkal norautu warnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Tu jau nemaz nelien dir*ā, nē, kur nu ja tavs iq buutu kaut virs 70, tad maybe tu saprastu sakariigus jokus. varbuut tu kaa kautkaads neveiksminieks izjuuti baigo nepiecieshamiibu liist citiem pakalja, bet man taadas nav taka F U! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 50. tās divas pirmās bija drausmīgi vecas 2.5 gadi ir noilguma termiņš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 ja tavs iq buutu kaut virs 70, tad maybe tu saprastu sakariigus jokus. varbuut tu kaa kautkaads neveiksminieks izjuuti baigo nepiecieshamiibu liist citiem pakalja, bet man taadas nav taka F U! Iedzer indi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 30%nekā interesanta jau nau, bet par šito var pasmaidīt 1.Tu nesaprati - neraksti tiesību sadaļā!! Nerakst nevis raksti!! NERAKSTI!! <------ Allwroth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Man gan nekad nav bijis neviens vārns, esmu apdalīts P.s bet īstenībā man nemaz negribās vārnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Man gan nekad nav bijis neviens vārns, esmu apdalīts to var sarunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 man ir 30% padalīšos ar savējām: Dr. Pain Warned on Apr 6 2006, 23:47 Added to warn level http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...ndpost&p=102727 Dr. Pain Warned on Jan 25 2006, 17:13 Added to warn level spamo nejeegaa flashback Warned on Dec 29 2005, 12:55 Removed from warn level nu var jau smile.gif flashback Warned on Dec 29 2005, 12:54 Removed from warn level ok macho Warned on Oct 15 2005, 14:54 Added to warn level atver vēl kādu vecu topiku (A šito Hugo ierakstīja no sava kompja, jo domāja, ka raksta no sava konta, a es biju aizmirsis izlogoties) Dr. Pain Warned on Jul 28 2005, 17:11 Added to warn level patieshaam drausmiigi joki Dr. Pain Warned on Jul 28 2005, 17:11 Added to warn level drausmiigi joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 flashback Warned on Dec 29 2005, 12:55 Removed from warn level nu var jau smile.gif flashback Warned on Dec 29 2005, 12:54 Removed from warn level ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) to var sarunāt Man uz vecā foruma pr0faila bija ~50. 25 dabuju "nahaļavu" Es beidzot biju sakrājis savu daļu datoram un tas tika iegādāts. Es vispār neko nesapratu. Es prasiju EDD'am lai uzliek man procentus lielākus(es bij domājis, ka man nomainīsies tittle, palielināsies postu skaits uc.) bet tā bija wārna . Tad dabuju laikam no Rawen kkad, kad super rembo bija uztaisijis bērnu(nevis kā sieviete, bet kā vīrietis, tātad senāk...) Es viņu eleganti noliku bez neviena lamuvārda, visiem mans posts likās diezgan aizraujošs. Es tur izmantoju "mākslinieciskos izteiksmes līdzekļus" vai kā tur šamos sauca... rīzons bija "tu toč esi daunis" Pie manīm bija 2 buxari, jo vecāki bija komandējumā... Viņi uzglezonja paintā bildi "Es mīlu Rawen. Tagad vienmēr viņu klausīšu." Laikam kautkā tā(es vel neesmu pārliecināts vai tas bija Rawen) Tad man pienāk pa pm ziņa... "laikam tu toč esi daunis" es "kapēc?" man atnāk atpakaļ "sig" Kad pastijos sigu, man bija tāds kauns vairāk kādu mēnesi forumā neko nepostoju. Vel baigi vācu postus, palīdzēju visiem serveru sadaļā Par 1.5 gadiem uz tā pr0faila dabuju 50% warn un bija ~370 posti editz: nē laikam tas bija meniks. vienmēr abi jūk. Edited March 21, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Būtu jau labi P.S. 70% ownz you es domāju, ka būtu labi, ja members, kurš sarājis 1k postu, tiek atbrīvots no sloga ar warniem. jo tā 1k laikā, cilvēks, ja ir daunis, tad atrauj tos savus 100% warn. P.S. vēlētos palūgt iespēju moderēt šinī foruma, jo sīkie dauņi pēdējā laikā ir kļuvuši ļoti aktīvi. tātad, piesakos uz moderatora tiesībām forumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Atradis īsto sadaļu un īsto topiku kur pieteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Atradis īsto sadaļu un īsto topiku kur pieteikties tavs ieteikums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 es domāju, ka būtu labi, ja members, kurš sarājis 1k postu, tiek atbrīvots no sloga ar warniem. jo tā 1k laikā, cilvēks, ja ir daunis, tad atrauj tos savus 100% warn. P.S. vēlētos palūgt iespēju moderēt šinī foruma, jo sīkie dauņi pēdējā laikā ir kļuvuši ļoti aktīvi. tātad, piesakos uz moderatora tiesībām forumā! AHA, raksti tāpēc, ka tev 5 posti vēl tikai pietrūkst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 AHA, raksti tāpēc, ka tev 5 posti vēl tikai pietrūkst? nē, es vnk atcerējos, ka teica k-kas, ka esot tā. pie 1k postu, tu esi imūns pret wārnām, bet ne pret baniem uz laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts