kaza4ok Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Tātad šis būtu mans 1.Mūvijs nu tāpēc tā īpaši nenodirsiet mani .. labi noskaties un novērtē kā bija Protams noka4ā šeit - 1.Mūvijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Priekš pirmā mūvija tas ir labs. Tikai sākums bij jocīgs, tur bij pa vienu fragu parasti, bēt tā labs. Nu lieku 7/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 prieksh pirmaa movega Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Mēģiniet likt nevis fragu kvantitāti, bet fragu kvalitāti. Nekas īpašs ikdienišķi fragi, pie tam vēl no puba... Kādu efektiņu varēji piesviest klāt arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 nu jā .. 1. mūvijs kā nekā un nedarbojos jau visu laiku ar vegasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Nu sitik cuuciski nokempoji, pietam ar c4... Es tevi labprāt palidinātu pa gaisu Nu bet taa movie ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 bij ok, man tas leciena frags dust tunelī patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Paldies macho .. man arī un ne velti es to fragu liku kā 1. mans vismīļākais frags pēc tam tas kuru es nošāvu teica -'' 4īteris nobanojiet !! nu AIM !! '' P.S. mazais jaukais zinu kaut kāds sūds ne frags pats nezinu kā viņš tur ielikās Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Prieksh 1.muuvija normaals. Vieniigais fragi taadi diezgan parasti ar paaris iznjeemumiem. Arii vareeji kaadus paaris efektus pielikt. Bet dziesma gan bija forsha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Ā un pa to laikam būtu jāpateicas dyversant`am.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Nūū.. efektu trūkst.. Un pāris botīgie fragi kur nošauj vienu kā ikdienā arī nevaidzēja likt.. bet tā tīri neko. Daudzi pirmie mūviji redzēti daudz sliktāki. Piemēram šis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 (edited) psc who me .. man vismaz ir movie salīdzinājumā ar to ko tu man iedevi .. P.S. Tad man ir mierinājums ka vismaz man ir daudz maz labi .. Edited March 14, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 njaaa moovijs bij labs man ar tas leciens patika kur tuneliii taaa moovijs 8/10 Taaa tik turet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Thanks ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Paldies macho .. man arī un ne velti es to fragu liku kā 1. mans vismīļākais frags pēc tam tas kuru es nošāvu teica -'' 4īteris nobanojiet !! nu AIM !! '' P.S. mazais jaukais zinu kaut kāds sūds ne frags pats nezinu kā viņš tur ielikās Mūvijs ir ok, bet labāko fragu varēji tieši otrādāk, uz beigām pataupīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Par to labāko fragu uz beigām nezinu .. vienkārši lai sāk skatīties mūviju un domā ''vo te jau kkas būs ..'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 apsveicu, esi padarījis labu darbiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 viens no retajiem mūvijiem, kas šeit ielikts un ir vārda "mūvijs" cienīgs. tā turēt čali. trennējies un būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Big Thx !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 lawl, tas pirmais frags lecienaa nereaali labs muuviks cieshams, patika, ka bija labs muzons pievienots (Guano Apes rulez), fragi daudz maz normaali (vismaz nebija ierastie "vieninieki" un dziishanaas pakal fragiem pa 1/2 karti), nepatika, ka nebija novaakts HLTV shits un arii tas fraps uzraksts augshaa tizli izskataas atziime: 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) psc who me .. man vismaz ir movie salīdzinājumā ar to ko tu man iedevi .. da beidz.. tas ir the best movie in the world.. Pasaki, ka Tev vēl nepatika? =) Edited March 15, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4v1s Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 tiiri nice :> vareja buut vairak multi kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now