Adik Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 http://yy.lv/download.php?f=29254 daudzi laikiam teiks ka ar to izcelos ar daunismu .. bet 6is man patiik .. takaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Already seen this shit.. Kas neviens nevar ielikt kko jaunu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Already seen this shit.. Kas neviens nevar ielikt kko jaunu?? vareetu .. bet tik pasaki kkadu progu ar ko var atveert amr failu .. googliitei neesmu prasiijis un arii netaisos.. 4akareeties.. bet ja kaads zin .. tad spee6u juus apglaimot.. EDIT: already seen? LOL Edited March 5, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Already seen this shit.. Kas neviens nevar ielikt kko jaunu?? Nez, ko tu tur vareeji ieraudziit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 vareetu .. bet tik pasaki kkadu progu ar ko var atveert amr failu .. googliitei neesmu prasiijis un arii netaisos.. 4akareeties.. bet ja kaads zin .. tad spee6u juus apglaimot.. EDIT: already seen? LOL ok! MobAmrCon14_setup.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Super duper uuber vecs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 http://yy.lv/download.php?f=29254 daudzi laikiam teiks ka ar to izcelos ar daunismu .. bet 6is man patiik .. takaa neko labu tur nedzirdeeju, stulbums kkaads... prikolu taisiija tas keks vai pa iistam vienalga, izraadija necienju un savu daunismu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 izslēdzu pēc pāris sek. stulbuma kalngals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) izslēdzu pēc pāris sek. stulbuma kalngals. ja tev ir 13, tad tas liekas stilīgi, forši un jautri bet tā kā man nav 13, tad p.s. adik, tu drīz jau sasniegsi caalena lvl, tā tik turpināt Edited March 5, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Tracina shitie ponti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Losītis tas džeks, trisstūrī tādu paņemt. Bet kaitina arī blozgas ganciskais akcents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getworth Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Kkāds vecs šits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Bet kaitina arī blozgas ganciskais akcents. vareetu paskaidrot siikaak, ko tu biji domaajis ar vaardiem "ganciskais akcents"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 visu laiku tik ''ti hujova bļe**,su**,piz**''u.t.t...psc debīli,kautvai man ir tikai 12 izcēlies ar daunismu tas kas tur runā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 (edited) ja tev ir 13, tad tas liekas stilīgi, forši un jautri bet tā kā man nav 13, tad p.s. adik, tu drīz jau sasniegsi caalena lvl, tā tik turpināt cash mm lielsvardu kraajums .. nu jaa .. kritizeet tu maaki bet neko jeedziigu pateikt gan ne .. taka EDIT: limperi liels paldies Edited March 6, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Man patīk, daži labi, kas šiet kautko ierunājas ļoti nosoda adik, kaugan, pašiem, man liekas, ka vārdu krājums sastāv tikai no tādiem vārdiem kā pieminētājā sarunā p.s Ad!k, tu esi stulbs . p.s.s Ad!k, tevi neviens nekad nav sitis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Man patīk, daži labi, kas šiet kautko ierunājas ļoti nosoda adik, kaugan, pašiem, man liekas, ka vārdu krājums sastāv tikai no tādiem vārdiem kā pieminētājā sarunā p.s Ad!k, tu esi stulbs . p.s.s Ad!k, tevi neviens nekad nav sitis ? stulbs es to4 neesmu .. ka saka uz seviim paskaties i par ko mani buutu jaasit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 stulbs es to4 neesmu .. ka saka uz seviim paskaties i par ko mani buutu jaasit? par stūlbumu draudziņ, bet gan jau pienāks arī tavs laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 par stūlbumu draudziņ, bet gan jau pienāks arī tavs laiks par to si6anu izlasi pats 2 ko esi rakstiijis? un par ko ta mani buutu jaasit .. prasu 2 reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 par to si6anu izlasi pats 2 ko esi rakstiijis? un par ko ta mani buutu jaasit .. prasu 2 reizi par tavu debīlismu, tā teikt daunatnes pārstāvis esi pa visiem 100%. apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Heeh Jauniiba aatri aiziet, visos jau miit beerns P.S Ja man gadiitos taada situaacija ka piezvana un sitaa brauc virsuu - es nafig to trubu nomestu nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) cash mm lielsvardu kraajums .. nu jaa .. kritizeet tu maaki bet neko jeedziigu pateikt gan ne .. taka man tur 6 sējumus ar dzeju vajadzēja sarakstīt par tavu daunismu? ko gan jēdzīgu var pateikt par tevi? ĻAUDIS!, skatoties uz Adik`a avatāru iedomāsimies viņu tā guļošā džeka vietā, bet sevi ar nazi rokā. kaut nedaudz, bet palīdz.. Edited March 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) man tur 6 sējumus ar dzeju vajadzēja sarakstīt par tavu daunismu? ko gan jēdzīgu var pateikt par tevi? ĻAUDIS!, skatoties uz Adik`a avatāru iedomāsimies viņu tā guļošā džeka vietā, bet sevi ar nazi rokā. kaut nedaudz, bet palīdz.. ja laikam gan .. kaut nedaudz paliidzi.. par 6ito ? pa6am smiekli nenaak ko uzrakstiiji\? EDIT: zabivaem .. vai 6ita .. tada xu.. ira.. Edited March 7, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now