Robons Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Labvakar! Daudzi cilveki ir jau mani ieverojushi uz GIGN servera, un vai ir iespeja dabut uz GIGN servera tiesibas vai aizstat ar kadu citu adminu kursh nepilda savus pienakumus normali uz servera! Man jau bija pirms kada puss gada tiesibas, bet viena apsveru delj man vinjas nonema, tas tiesham toreiz iznaca stulbi, bet apsolu ka ta vairs neatkartosoies! Pa cik man tagad bikin ir iestajies majas rezims, zinamu apsverumu delj, un reali nav ko darit, es speleju CS, vai risinu kadas citas problemais, vai kaut ko tam lidzigi! Pa cik vienu bridi uz GIGN servera bija patiesham daudz adminu, tad vinji ta nepietruka, bet tagad vinji ir palikushi mazak, var but ir varianti? Ka adminam man jau ir pieredze un zini kas jadara un ka jadara. Apdomajiet var but tiesham ir iespeja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 taa tev savdabiiga krishana uz nerviem liekot VISIEM postiem apakshaa kaadu attached image Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 eh nuja es jau vinjam prasiiju kaapeec shis taa dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 14, 2004 Author Report Share Posted March 14, 2004 Ja ir iespeja kapec gan to nedarit? Sheit runa iet pa tiesibam nevis par foto, sorry, ja kadam nepatik tad ok, jo es jusu domas apstridet nevaru, jo tas ir jusu domas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
=-KoRsArS-= Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 tieshi tapeeec novaaac tos meeeslus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 14, 2004 Author Report Share Posted March 14, 2004 Mesls esi tu ja neko nesaproti no Hip-hop Un tas kulturas tad neruna, un saac domat! bljee Link to comment Share on other sites More sharing options...
=-KoRsArS-= Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 baigais hip-hop'ietis juuuties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 14, 2004 Author Report Share Posted March 14, 2004 Tu skola ej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 (edited) neenu bet kaads sakras tiesiibaam ar to ka tiesiibu pieteikums tiek bezjeedziigi bagaatinaats ar bildeem kas manaami ierobezho speeju izlasiit pieteikumu kas tieshi traucee pilnveertiigi lasiit un saprast jeegu jo luuk shai bildei vajag buut jo ir iespeeja to likt d00h taas bildes iisteniibaa bija paredzeetas prieksh suudziibaam ja nemaldos bet protams taadi idioti kaa tu tik liek bildes kur vien pagadaas neskatoties uz to saturu vai to atbilstiibu esoshajam rakstam ka tik ielikt un paraadiit ka var bet ja nu kaadam tas pieriebsies un tevi nobanos diez tad tev buus tik pat vieglpraatiiga attieksme trauceet citus ar savu bezjeedziigo bilzhu baazhshanu visaas iespeejamajaas vietaas un trauceeshanu normaali izlasiit tekstu kuru taapat nevaig njemt veeraa jo vieniigais izdomaatais fakts ir adminu pazushana BS admini jau nepazuud kas ir visa tava teiktaa pamataa adminus ij taapat nedzeesh aiz gara laika shai laikaa esu ljoti maz izdzeestus adminus redzeejis un nejau tik ljoti daudzus lai tiktu domaats ka admini ir izmirstosha suga un taa ir jaaglaabj btw sviests un tagad apdomaajies vai tas bija to veerts Edited March 14, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 (edited) baigais hip-hop'ietis juuuties Ko tu vinjam brauc augumaa , lame ,paskaties uz sevi , un tad uz citiem , ja gekam patiik hip-hop un taas kultuura , lai taadaa garaa turpina....taapeec nespamo tur kur nevajag un ja ''nemaldos'' , vinjsh prasiija , luudza tiesiibas nevis tavas stulbaas replikas....o.k. Edited March 14, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 14, 2004 Author Report Share Posted March 14, 2004 Ja kadam no GIGN adminiem nepatiks, tad vinji pabridinas, un ta fiska ir uzlikta, tadat vinju drikst lietot, tu kaut kur esi redzejis ka nedrikst? Kas tev noversh uzmanibu, puika tad jau tu esi neuzmanigs Davaj man tavs viedoklis ipashi neintrese, man vairak gribetos dzirdet kadu no Gignieshu memberu atsauksmem, par sho visu, jo neiet runa par foto iet runa par tiesibam! Taka sorry, ja tev ir kaut kas pret foto droshi puika, foruma ir sadala Risinajumi un ka tur vel bija, ej un sudzies, bet nenovirzi cilvekus no teemas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 nu piekriitu estee P.S tu neieliki nevienu komatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Robon es 100% zinu ka macho tev 200% tiesiibas nedos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 stumbr tu esi MISTERS KOMATS Robon - tas attached faila prikols tika likts praktiski taapeec lai suudziibaas vareetu ielikt demkas vai skriinshotus nevis lai vinju jaareetu pie katras izdeviibas. Ar tiesiibaam tai bildei nebija nekaada sakara... Un es kaut kaa neredzeeju iemeslu nafig dot tiesiibas. Tas ka tu seedi maajas un tas ka tavupraat adminu ir mazaak par iemeslu galiigi neder. psst, vinju nav mazaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 agreee Ko tu taadam padariisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 Mesls esi tu ja neko nesaproti no Hip-hop Un tas kulturas tad neruna, un saac domat! bljee Tu gribi, lai katrs savos messagos kaut ko postē no savas kultūras? Gribi lai forums pārvēršanas par bilžu grāmatu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 ANTIREEEEEEC , jo robonam galvaa uriins un vinsh ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 15, 2004 Author Report Share Posted March 15, 2004 Infusion tu butu labak paklusejis, un daudz nedirs! Ok, sapratu macho par to foto fishku! Iemesls - lai butu normalaka spele, palidzet ja nu vajag, un pakontrolet citus adminus, esmu ieverojis, ka daudzi normali nemak izmantot savas priroritates, un лs biezhi speleju pa naktim, kad adminu gandriz nav ne nu ir jau bet retak! Ko jus tur parejie man piepishaties, pa to foto, kada jums tur vispar starpiba, kas par bilzhu gramatu, aizmirstiet, biju bikin parpratis, un nezinaju prieksh kam ta fishka ir domata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 (edited) A kas tu Robon neierubii ka tev ties. nedos ? P.S. -- Tu jau ej pa peedaam cilveekam ar savu nemitiigo lamaashanos Edited March 15, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 Ko jus tur parejie man piepishaties, pa to foto, kada jums tur vispar starpiba, kas par bilzhu gramatu, aizmirstiet, biju bikin parpratis, un nezinaju prieksh kam ta fishka ir domata! Mūdzi, mums uz to krapu ir jāskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 15, 2004 Author Report Share Posted March 15, 2004 Kadam cilveekam, vins ir biku atpalicis talak neteikshu ko es pa vinju domaju, Gordon kraps? eehh... labi nejieshu jau dirsties! Limp tu busi istais, kas to teiks? Jums gruti saprast daziem, ka es nosakuma nezinaju prieksh kam ta fishka ir domata! Iet runa par to foto, aizmirstiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 (edited) Robon , jaa iistais , un varu apgalvot ka ne tikai es taa domaaju ! Ir taada poga kaa edit Edited March 15, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 15, 2004 Author Report Share Posted March 15, 2004 Limp nesmidini, kas ta doma tadi pashi puikas ka tu, da lai doma, man tac tas neuztrauc, gala vardu jau teiks gignieshi! Es vienkarshi prasu vai ir varianti dabut tiesibas! Taka ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 Iisteniibaa , te daudziem citiem pienaaktos adminrights vairaak nekaa tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 15, 2004 Author Report Share Posted March 15, 2004 Kapec? par ko? ja jau pienaktos tad lai iet uz prieskshu un raxta, bet tagad nejiet runa kam pienaktos iet bazars pa to vai ir iespeja un vai gignieshi tam piekrit! 1. Es tevi viss par nesmu redzejis ka tu spele un visu parejo tapec neko daudz pa tevi te nevaru teikt un kaut ko d***. 2. Raxti pieteikumu ja gribi ja jau furma ir dota tada iespeja, tad tik ej uz priekshu, bet nedirs pa mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now