Jump to content
GIGN Forum

Ip

CaRReRas
 Share

Recommended Posts

Kads var pateikt, kas ir jadara, lai man nemainitos IP ?

Tev laikam ir mDSL komplekts??Ja tā tad tev ir jāzvana uz Lattelecom serverisu num. laikam 8008040 unsure.gif un prasi lai ieliek IP patstāvīgo.Tas maksās ~3-5Ls

P.S Bet es nezvanīju pēc kada 1 mēneša man pārstāja mainīties.

tapēc ka mDSL var nomainīties ja tu 8 stundas nelieto modemu. Bet ja izruba modemu ar to pogu kas viņam, tad gan mainās IP

Jasn, nu man jau kompis restart tikai piedzivo paris reizes menesi biggrin.gif

Srry par offtopic, bet vincister a elektriibas paterinju tas varetu ietekmeet, kad kompis 24 h diennakti staav iesleegts?

Srry par offtopic, bet vincister a elektriibas paterinju tas varetu ietekmeet, kad kompis 24 h diennakti staav iesleegts?

Un kā tev šķiet biggrin.gif Kompis parasti ir aprīkots ar 300 - 500 W barokli, nu kādus 200 jau stabili ēd vislaik jo procis ņem savus 70 tad vēl MOBO un cietie. Videokarte vispār - bieži pat ņem vairāk kā procis

+ vēl cik noēd monitors (tad kad ieslēgts)

nu man pašam ar ir gandrīz vislaik ieslēgts PC bet par cik vairāk mēnesī nemācēšu pateikt. Nu kādi 5+ Ls jau sanāk smile.gif

Un kā tev šķiet biggrin.gif Kompis parasti ir aprīkots ar 300 - 500 W barokli, nu kādus 200 jau stabili ēd vislaik jo procis ņem savus 70 tad vēl MOBO un cietie. Videokarte vispār - bieži pat ņem vairāk kā procis

+ vēl cik noēd monitors (tad kad ieslēgts)

nu man pašam ar ir gandrīz vislaik ieslēgts PC bet par cik vairāk mēnesī nemācēšu pateikt. Nu kādi 5+ Ls jau sanāk smile.gif

Vnk man pedejais rekins bija 35 ls, domaju blin vabruut kompis saacis rit, 5 ls tas poh thumbsup.gif

Tnx

Vnk man pedejais rekins bija 35 ls, domaju blin vabruut kompis saacis rit, 5 ls tas poh thumbsup.gif

Tnx

nu es jau nez cik tavs kompis "ēd", varētu būt ka arī vairāk kā 5 mēnesī. Tapēc pieļauj iespēju ka vainīgais tomēr ir tavs kompis.

p.s. kā nu tur aprēķina... ā vot -> aptuveni

kompja jauda (teiksim 0,25 kW) reiz stundas mēnesī (apmēram 720) reiz tarifs (0,045 laikam)

0,25 x 720 x 0,045 = 8,1 Ls (vot fizika biggrin.gif )

nu es jau nez cik tavs kompis "ēd", varētu būt ka arī vairāk kā 5 mēnesī. Tapēc pieļauj iespēju ka vainīgais tomēr ir tavs kompis.

p.s. kā nu tur aprēķina... ā vot -> aptuveni

kompja jauda (teiksim 0,25 kW) reiz stundas mēnesī (apmēram 720) reiz tarifs (0,045 laikam)

0,25 x 720 x 0,045 = 8,1 Ls (vot fizika biggrin.gif )

Blin, blin blin da man sanaak taada sumaa..... Uz kadiem 15 ls hang.gif

Veicas tev Vincister.Man mēnēsī par elektrību ir jāmaksā 30Ls,bet kompis tikai strādā diena 6h. bet paskaiti cik rīs ja strādās 24h/7????

P.S Es dzīvoju mājā un man ir 5 teļiki biggrin.gif 1dators,un visādas elektro preces. smiliez.de_2524.gif

Vnk man pedejais rekins bija 35 ls

Necep tik daudz tostermaizes un nevāri tēju.

A kas atiecas uz IP nemainīšanos, tad no tā tu neesi pasargāts (ja tev i lattelecom pieslēgums)

Edited by Dj_erix

Necep tik daudz tostermaizes un nevāri tēju.

A kas atiecas uz IP nemainīšanos, tad no tā tu neesi pasargāts (ja tev i lattelecom pieslēgums)

Da es udeni varu uz gazes, jo tas elektriskaas varamaas ierices eed mezhonigi, un tostera man nav, ka ari mikrovilnu kraasns.... Bet kur taadi rekini rodaas sad.gif

Tagad izdomaju pameginashu datoru pa naktiim tureet izsleegtu, redzesim progresu thumbsup.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...