CaRReRas Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kads var pateikt, kas ir jadara, lai man nemainitos IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kads var pateikt, kas ir jadara, lai man nemainitos IP ? Tev laikam ir mDSL komplekts??Ja tā tad tev ir jāzvana uz Lattelecom serverisu num. laikam 8008040 un prasi lai ieliek IP patstāvīgo.Tas maksās ~3-5Ls P.S Bet es nezvanīju pēc kada 1 mēneša man pārstāja mainīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Neslēdz ārā kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Neslēdz ārā kompi Man ir mdsl un sledzot kompi araa nekas nemainijaas, pat kad es to gribeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Man ir mdsl un sledzot kompi araa nekas nemainijaas, pat kad es to gribeeju tapēc ka mDSL var nomainīties ja tu 8 stundas nelieto modemu. Bet ja izruba modemu ar to pogu kas viņam, tad gan mainās IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 tapēc ka mDSL var nomainīties ja tu 8 stundas nelieto modemu. Bet ja izruba modemu ar to pogu kas viņam, tad gan mainās IP Jasn, nu man jau kompis restart tikai piedzivo paris reizes menesi Srry par offtopic, bet vincister a elektriibas paterinju tas varetu ietekmeet, kad kompis 24 h diennakti staav iesleegts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Srry par offtopic, bet vincister a elektriibas paterinju tas varetu ietekmeet, kad kompis 24 h diennakti staav iesleegts? Un kā tev šķiet Kompis parasti ir aprīkots ar 300 - 500 W barokli, nu kādus 200 jau stabili ēd vislaik jo procis ņem savus 70 tad vēl MOBO un cietie. Videokarte vispār - bieži pat ņem vairāk kā procis + vēl cik noēd monitors (tad kad ieslēgts) nu man pašam ar ir gandrīz vislaik ieslēgts PC bet par cik vairāk mēnesī nemācēšu pateikt. Nu kādi 5+ Ls jau sanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Un kā tev šķiet Kompis parasti ir aprīkots ar 300 - 500 W barokli, nu kādus 200 jau stabili ēd vislaik jo procis ņem savus 70 tad vēl MOBO un cietie. Videokarte vispār - bieži pat ņem vairāk kā procis + vēl cik noēd monitors (tad kad ieslēgts) nu man pašam ar ir gandrīz vislaik ieslēgts PC bet par cik vairāk mēnesī nemācēšu pateikt. Nu kādi 5+ Ls jau sanāk Vnk man pedejais rekins bija 35 ls, domaju blin vabruut kompis saacis rit, 5 ls tas poh Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Vnk man pedejais rekins bija 35 ls, domaju blin vabruut kompis saacis rit, 5 ls tas poh Tnx nu es jau nez cik tavs kompis "ēd", varētu būt ka arī vairāk kā 5 mēnesī. Tapēc pieļauj iespēju ka vainīgais tomēr ir tavs kompis. p.s. kā nu tur aprēķina... ā vot -> aptuveni kompja jauda (teiksim 0,25 kW) reiz stundas mēnesī (apmēram 720) reiz tarifs (0,045 laikam) 0,25 x 720 x 0,045 = 8,1 Ls (vot fizika ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nu es jau nez cik tavs kompis "ēd", varētu būt ka arī vairāk kā 5 mēnesī. Tapēc pieļauj iespēju ka vainīgais tomēr ir tavs kompis. p.s. kā nu tur aprēķina... ā vot -> aptuveni kompja jauda (teiksim 0,25 kW) reiz stundas mēnesī (apmēram 720) reiz tarifs (0,045 laikam) 0,25 x 720 x 0,045 = 8,1 Ls (vot fizika ) Blin, blin blin da man sanaak taada sumaa..... Uz kadiem 15 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Veicas tev Vincister.Man mēnēsī par elektrību ir jāmaksā 30Ls,bet kompis tikai strādā diena 6h. bet paskaiti cik rīs ja strādās 24h/7???? P.S Es dzīvoju mājā un man ir 5 teļiki 1dators,un visādas elektro preces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) Vnk man pedejais rekins bija 35 ls Necep tik daudz tostermaizes un nevāri tēju. A kas atiecas uz IP nemainīšanos, tad no tā tu neesi pasargāts (ja tev i lattelecom pieslēgums) Edited February 15, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Necep tik daudz tostermaizes un nevāri tēju. A kas atiecas uz IP nemainīšanos, tad no tā tu neesi pasargāts (ja tev i lattelecom pieslēgums) Da es udeni varu uz gazes, jo tas elektriskaas varamaas ierices eed mezhonigi, un tostera man nav, ka ari mikrovilnu kraasns.... Bet kur taadi rekini rodaas Tagad izdomaju pameginashu datoru pa naktiim tureet izsleegtu, redzesim progresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 hmm a cik tev tumbas eed ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 hmm a cik tev tumbas eed ??? Nuu hvz... padaudz jau vinjam man ir, bet paljuube tas jau es ieslegtas neturu (visu laiku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now