<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) To vareetu pieskaitiit pie probleemas Vai man tikai taa liekas bet vai tiesaam gign lenaam kriit uz leju?? es nezz kapee es ta domaaju tas ir mans viedoklis. cs.wire.lv, gamerx ir manliekas ir popularaaks par gign. kaadas ir juusu domas Edited February 13, 2007 by <-- TRan[c]e --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 ja liekas var sasisties un kāda tad tev tur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 ja liekas var sasisties un kāda tad tev tur problēma? vienkarsi lai visi apspriez gign naakotni:) kaadas ir citu domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 e -->' date='Feb 13 2007, 22:43'] To vareetu pieskaitiit pie probleemas Vai man tikai taa liekas bet vai tiesaam gign lenaam kriit uz leju?? es nezz kapee es ta domaaju tas ir mans viedoklis. cs.wire.lv, gamerx ir manliekas ir popularaaks par gign. kaadas ir juusu domas Tu vienreiz salīdzini cik pa dienu ir gign.lv saitā un cik tajā pašā wire.lv saita un tad izdari savu secinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) e -->,Feb 13 2007, 22:53] vienkarsi lai visi apspriez gign naakotni:) kaadas ir citu domas un kas tad velk to gign uz leju? atbilde: tādi idioti kā tu!! P.S. man 500tais pousts Edited February 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 un kas tad velk to gign uz leju? atbilde: tādi idioti kā tu!! P.S. man 500tais pousts tu vienkarsi esi debiils lohs, bla vienkarsi gribeeji iespamot lai dabuutu savu smirdiigo 500 postu ok lock tgis shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) e -->,Feb 13 2007, 23:08] tu vienkarsi esi debiils lohs, bla vienkarsi gribeeji iespamot lai dabuutu savu smirdiigo 500 postu ok lock tgis shit kāpēc tad uzreiz lock? iepriekšējā poustā tak pats prasīji mūsu domas. es savas pateicu, tā ka nestreso čalīt iemācīsi mani arī pārveidot tekstu to citējot? Edited February 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 e -->' date='Feb 13 2007, 23:08'] tu vienkarsi esi debiils lohs, bla vienkarsi gribeeji iespamot lai dabuutu savu smirdiigo 500 postu ok lock tgis shit Viņš negribēja iespamot, viņš izpauda savu viedokli ar to. Anyway, nepiekrītu, ka gign "kriit uz leju". Varbūt vienīgi mainās smadzenes pielietojošu indivīdu attiecība pret tādiem, kam to nav vai, kuri tās nevēlas izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 e -->' date='Feb 13 2007, 22:43'] To vareetu pieskaitiit pie probleemas Vai man tikai taa liekas bet vai tiesaam gign lenaam kriit uz leju?? es nezz kapee es ta domaaju tas ir mans viedoklis. cs.wire.lv, gamerx ir manliekas ir popularaaks par gign. kaadas ir juusu domas drīkst zināt kā tu mēri popularitāti? Pēc sava maģiskā čuja, vai arī tev ir kāds pamatojums. Man kaut kā grūti iztēloties kā gigns var iet uz leju, ja apmeklētāju un reģistrēto skaits vislaik palielinās. Varbūt attiecībā pret wire vai gamerx tā ir iešana uz leju, bet man kaut kā tā neliekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Tu vienreiz salīdzini cik pa dienu ir gign.lv saitā un cik tajā pašā wire.lv saita un tad izdari savu secinājumu Puse no registreetajiem lietotaajiem (es iisti nezinu cik. ) Serverii nemaz nespele. Vini te vnk ir lai iegutu informaaciju (vai paspamotu) par to ka labak uztaisit serveri, web vai vel kaut ko. Manas domas ir taadas ka GIGN kaa komuuns uz leju nekriit, jo web dziiviiba vienmeer buus, ko nevareetu teikt par serveri. Ja saliidzina kaa agraak bija GIGN kad nevareeja tikt iekshaa un speletaju limenis serveri bija loti augsts, tad tagad viss ir otraadaak. Nesaku ka visi gign serveri spelejoshie ir slikti speletaji, bet lielaka dala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Limenis ir krities,un tas ir juutams!Bet nu par to vismaz te ir droshi ka nava chiteri,skjiet vnk tie kas cela to skill arii viens otrs piechitoja,bet nu ar pirkstu neradiishu ne uz vienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 tik debīls topiks. ak dievs. GIGN nezaudē popularitāti, GIGN zaudē čiterus, jo ir busters! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 tik debīls topiks. ak dievs. GIGN nezaudē popularitāti, GIGN zaudē čiterus, jo ir busters! kas tad tas par zaudējumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 GIGN nekad nebūs down! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) Puse no registreetajiem lietotaajiem (es iisti nezinu cik. ) Serverii nemaz nespele. Vini te vnk ir lai iegutu informaaciju (vai paspamotu) par to ka labak uztaisit serveri, web vai vel kaut ko. Manas domas ir taadas ka GIGN kaa komuuns uz leju nekriit, jo web dziiviiba vienmeer buus, ko nevareetu teikt par serveri. Ja saliidzina kaa agraak bija GIGN kad nevareeja tikt iekshaa un speletaju limenis serveri bija loti augsts, tad tagad viss ir otraadaak. Nesaku ka visi gign serveri spelejoshie ir slikti speletaji, bet lielaka dala. Es būtu viens no tiem. Varbūt format c man palīdzēs, jo nekādi citādi nevaru piedabūt Busteri strādāt.. GIGN esmu spēlējis gan ļoti, ļoti maz, bet nu šaubos, ka tā popularitāte krīt uz leju. Edited February 15, 2007 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now