Kaiba Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 LaB1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 e -->' date='Feb 12 2007, 23:38'] ko nozimee tas pizdata? tu to domaaji forsa vai vienkarsi nepareizi uzraxtiji un gribeji rakstiit pizdziita manā doma bija, ka nekas īpašs tur nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 manā doma bija, ka nekas īpašs tur nav! Taada pati doma ir arii man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 Taada pati doma ir arii man! nee nu protams ka nekas iipass nav, vai tad es saku ka iipassS? vienkaarsi uztaisiiju sew webu savam cs serverim, tas arii viss,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 e -->' date='Feb 13 2007, 20:12'] nee nu protams ka nekas iipass nav, vai tad es saku ka iipassS? vienkaarsi uztaisiiju sew webu savam cs serverim, tas arii viss,.... Trance tas, kad nav ipash nenozime, kad ir slikta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 !!!!ārprātīgi kūls webs!!! viss interfeiss čotka,baigi patika melnais fons.pišķi nepatika,ka lapa pamaza ,un vēl logo nav orģināls.ja gribi izveidot logo,ieej faili.murds.lv !tur ir noderīgas lietas un vēl visādi labi shiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 !!!!ārprātīgi kūls webs!!! viss interfeiss čotka,baigi patika melnais fons.pišķi nepatika,ka lapa pamaza ,un vēl logo nav orģināls.ja gribi izveidot logo,ieej faili.murds.lv !tur ir noderīgas lietas un vēl visādi labi shiti! ok passtiisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Nu nez normaals , paskaties manu ---> http://warriors.steelerhell.com <--- , salidzini , ari pashu kodeets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) šķiet,nedaudz norālāks,jo viss ir fullscreen bet ka kas,totāls . Edited February 14, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
<-- TRan[c]e --> Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Nu nez normaals , paskaties manu ---> http://warriors.steelerhell.com <--- , salidzini , ari pashu kodeets ja tas ir pasa kodeets tad esmu abrams linkolns, tu tu nokacaji ni clanteamples.com, un mazliet(tikai mazliet) esi parveidojis, redzat tur kur banneri tur bija clanteamplets banneris, vienkarsi lai neviens neredz vins to nomainiija pret citu Edited February 13, 2007 by <-- TRan[c]e --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 7/10 par izskatu 1/10 par kodeejumu Kad kaut ko taisi izmanto validatoru 3/10 par lapas saturu -10/10 par to ka saakumaa izlikies par veceni - .Liiza. vai kaut ko uz to pusi.. Domaaju kas biezhaak sheit tie atceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Nu nez normaals , paskaties manu ---> http://warriors.steelerhell.com <--- , salidzini , ari pashu kodeets ja jau paši kodējāt, tad nafig tur ir ENG valoda? Piem. "Posted by," "Archive" utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 -10/10 par to ka saakumaa izlikies par veceni - .Liiza. vai kaut ko uz to pusi.. Domaaju kas biezhaak sheit tie atceras... Vot pidars Par to jau vien pienākas atvaļinājums, jo kā mēs visi zinām - katram 1 akaunts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) 1. Man webs neiet. Hmmm laikam pulkstenii jaaskataas 2. *.html nekas labs nevar sanaakt, ja nu vieniigi, bildiishu un tekstu paraadiishanas. (tad kas taa par skriptoshanu) 3. Nu ja... P.S. laikam komatus ne taa saliku. Esmu aizmirsis kaa un kur tos liek. Edited February 13, 2007 by RadioActive Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Man never valjaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ja kads grib var apskatit manu. Nekas ipash bet ko sakat? SHEIT WEB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) bļeģ nah*j visi te aiziet offtopikā,jo man nevajag jūsu sū*ainās web lapas!nav vieta kur reklamēt svas web lapas! Edited February 14, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 bļeģ nah*j visi te aiziet offtopikā,jo man nevajag jūsu sū*ainās web lapas!nav vieta kur reklamēt svas web lapas! Ja un ar ko es sliktaks ka citi Citiem jau neko nesaka bet atrada kur piekasiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ja un ar ko es sliktaks ka citi Citiem jau neko nesaka bet atrada kur piekasiities es sapratu,ja 1 daunis grib reklamēt offtopikā,bet 2 dauņi-jau par daudz. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 es sapratu,ja 1 daunis grib reklamēt offtopikā,bet 2 dauņi-jau par daudz. ??? Kas nemaki norm uzraxtit. Jedz tik apdirst citus. Paturi savus komentarus labak pie sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nav gan. man neiet iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ierubii lai viss straadaatu... Es arii gribu savu skjiibo aci uzmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 mjaa man ari nejiet buutu labi ja webs buutu 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 uz mana 1440x900 pixeļu ekrāna baigi šaurais izskataas Man arī ūber šaurs Bet izskatās labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuSh* Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 MuHahahahahha! <-- TRan[c]e --> t3h pokemon urods mazais. Ja kautko taisi tad taisi pac nevis zodz no citām lapām. Visas pamācības forumā ir manis veidotas un visas sadaļas precīzi parkopētas viewdemo arī, pac webs ir no viena cita comuuna tagad viņs vairs nespastāv. Monitors arī izvēlēts tāds pac kā manai lapai. <-- TRan[c]e --> - Apsveicu, vismaz Ctrl + Copy kombināciju esi iemācijies godam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts