keda2222 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 veelu jau bus tikmer tu jau busi par tadu lietu aizmirsis 24 marts. 1230EUR Pasaki kā tu izskaties (vismaz kādu sīkumiņu), lai var atpazīt, kurš esi tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 24 marts. 1230EUR nu vismaz ātrāk nekā miljonāra ierakstus laiž gaisā (tiem marta raidijumi tapa decembra sākumā) būs jāpalūr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) @ Mah, runā, ka no tās summas ko esi vinnējis novelk reālus % un īstais ieguvums esot gauži mazāks, tā ir? Edited February 10, 2007 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 viņš pats teica ka pie 700 (ls vai eiro, to gan nepiefiksēju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 @ Mah, runā, ka no tās summas ko esi vinnējis novelk reālus % un īstais ieguvums esot gauži mazāks, tā ir? reekjinot visus valstij tik svarigos nodoklus, laikam saucas ienakuma nodoklis(bledj maukam skauz, ka citi cilveki kaut ko vinne un atnjem vel no taa, pidari un padauzas tadas). Beigas arii snak aptuveni 700ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 reekjinot visus valstij tik svarigos nodoklus, laikam saucas ienakuma nodoklis(bledj maukam skauz, ka citi cilveki kaut ko vinne un atnjem vel no taa, pidari un padauzas tadas). Beigas arii snak aptuveni 700ls. mana māsa ceturtdien bija prāta banku skatīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 mana māsa ceturtdien bija prāta banku skatīties! vinja pedejo geimu arii bija redzejusi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 @ Mah, runā, ka no tās summas ko esi vinnējis novelk reālus % un īstais ieguvums esot gauži mazāks, tā ir? varbūt es kļūdos, bet man likās ka procentus jau ieskaita laimestā. tas būtu: teiksim nodoklis ir 30% un tu esi laimējis 100 ls, tad reāli tu esi laimējis ~142.86 ls (kur jau ir ieskaitīti 30% nodokļa), bet saņem tāpat 100 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 varbūt es kļūdos, bet man likās ka procentus jau ieskaita laimestā. tas būtu: teiksim nodoklis ir 30% un tu esi laimējis 100 ls, tad reāli tu esi laimējis ~142.86 ls (kur jau ir ieskaitīti 30% nodokļa), bet saņem tāpat 100 ls. kaa kuraa loterijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 ah! guess so. neesmu piedalījies nevienā naudīgā loterijā īpaši. ja nu vienīgi vēl pamatskolā pirku loterijas "Moments" kartiņas, bet tur jau, ja laimē savus 20 ķiņķikus, tad viņus arī saņem - procentus nost neskaitīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 balvām līdz 50 ls nodokļus neatvelk. kaut ko tādu dzirdēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 balvām līdz 50 ls nodokļus neatvelk. kaut ko tādu dzirdēju. es atkal dzirdeeju ka liidz 500ls neatvelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Man likaas EDD ir aspratigaks,bet nu shis keksis izskatijas tads pavisam kautriigs,un atbildi uz 1mo jautajumu nu gana skjiet butu bijusi jazin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 varu derēt GBM redaktors izdomāja EDDa asprātīgos jociņus izgriezt ārā, jo, kamon, neviens tak latvijā (kur nu vēl lietuvā) nespēj tik asprātīgi smieklīgi jokot, kā Ķibilds. neatceros nevienu reizi, kad man pēc kārtējā Ķibilda jociņa-spociņa nesāpētu vēders no smiekliem. kad es beidzot sapratu, ka vēders sāp tieši no viņa jociņiem-spociņiem, es sāku retāk skatīties GBM, lai man nesanāk pēkšņi anareksija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 12, 2007 Author Report Share Posted February 12, 2007 Man likaas EDD ir aspratigaks,bet nu shis keksis izskatijas tads pavisam kautriigs,un atbildi uz 1mo jautajumu nu gana skjiet butu bijusi jazin! Redzetu kads Tu tur butu , ja tevi noliktu pie kameram Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 arvist Tu domaa ko runaa ? Tu zini, kas ir tas speletajs? es tavaa vietaa atri aizvaktu tos vardus. Pieod, bet sava taisniiba vinjam bija. Tie pirmie jautaajumi bij cirks, bet pec tam jau tiesham palika incanti skatiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now