Jump to content
GIGN Forum

Problem


Traffic
 Share

Recommended Posts

Man ir vairāki tūkstoši nelielu bloku. Es tos visus iezīmēju, uzeju tie to entity, paņemu func breakable visu salieku, bet kad uzspiežu uz kāda viena bloka paņemās visi. Ungroup nelīdz. Kr4, kad es iešauju pa to vienu bloku izjūk pilnīgi visi, jo viņi ir sagrupēti, bet man tā nevajag. Pirms liku tie to entity tie nebija sagrubēti, katrs bija atsevišķi, bet kad paņemu tie to entity visi bloki ir kā viens. Ko man darīt? Spiest uz katra bloka?

Link to comment
Share on other sites

viss vienkaarshaakais veidz ir likt katram un viss... un arii samaziinaat to tiikstoshu skaitu, lai neapniik.. ieliic screenu plzz gribu redzeet cik aptuveni tur ir.. varbuut vareeshu paliidzeet tev likt ... wink.gif

Link to comment
Share on other sites

laugh.gif 30-1h laugh.gif es pa to laiku piekto daļu nepaspētu salikt, vai pat mazāk. Man tur ir pie 2050 to klucīšu. Tagad visus izdzēsu un lieku visus pa vienam laugh.gif Visa diena tā laikam aizies. Vispār doma bija uztaisīt 5min mapu, bet re kā viss pavērsās.
Link to comment
Share on other sites

vincister tu manui apsteidzi par 2 h.. ;( ;( es tikko skatiijos uz ziimeejumu uz izdomaaju tieshi to pashu.. ;( ;( es gribeeju buut tas gudrais.. biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

mlin sviests... Uztaisīju piecus tos blokus, tad paņemu un 3x nokopēju. Nokompilēju, iegāju cs un viss bija ok. Vienu sašaujot saplīsa tikai viens bloks. Tad jau sāku kopēt daudz lielākus laukumus līdz visu pabeidzu. Ieeju cs, vispār nerāda tos pēc tam sakopētos blokus. Tikai tos, kas jau iepriekš bija. Nekas pie name nav ieraxtīts propertijos.

EDIT: pie kompilēšanas vienā vietā parādās error num_entities MAX_MAP_ENTITIES

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Viss ir kā vajag, domāju. Protams nokompilēju pa jaunu. Bet nevar būt, ka pa daudz entities vai kkas tāds? Viņs man neparāda arī vairāk armory_entitie un light, kā arī debesīm mainīju nosaukumu, bet paliek tās pašas, kaut gan citreiz viss bija ok.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...