rieksts Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 gan jau veel so papildinaasu !!! rakstat saja topikaa arii sawus piedziivojumus cs"aa !!! 1.situacija- * mape de_atctec *galvenais varonis speelee ct komandaa * visi ct un t iznemot vinu beigti *c4 uzstaadiits * izraadaas sis idiots nezina kaa atmiineet c4 *vina korifans (peec balss izklausiijaas ap 10g vecss) pa mikrafonu sim maaca atmiineet c4 * bet vins sauda pa c4 leekaa pa to utt *c4 eksplodee 2.situacija *mape-naw svariigi *galvenais varonis speelee poh kaadaa komandaa jo naw swariigi!! *deks normaali speelee, rezultaats normaals, paarbaudiiju vai neciito un tad prasu vinam vai negrib manaa klanaa * a sis adbild "kas tas taads" "es nemaaku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 otrā sitācija ņirdzīgāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 tew ir gadiijies daadz prikolska dzeks kas speelee cs nemaak atmiineet c4!!tas otrs vina korifans visulaiku teica "spied E"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) kāds tam sakars ar radošo šitu? P.S. Edited January 26, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 (edited) taads ka var pakustinaat savas smadzenes un pirkstus lai atcereetos kaadu smiekliigu atgadiijumu un to uzraksttit seit!!!tas ir radosi!!!! Edited January 26, 2007 by rieksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 taads ka var pakustinaat savas smadzenes un pirkstus lai atcereetos kaadu smiekliigu atgadiijumu un to uzraksttit seit!!!tas ir radosi!!!! tu esi vnk stulbs vai izliecies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 vnk izliekos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 PSC, ko juus te varat dirsties. Izklausaties peec diviem 10 gadiigiem siichiem, kuri censhaas buut baigie papas, pietam neveiksmiigi. Es juus vienkaarshi paardoseetu ar warniem, ja buut adminis forumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 joki spārda pakaļu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ir ir tadi redzeti kas c4 nejedz atminet vai ari nobindojushi E ar kko Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ir ir tadi redzeti kas c4 nejedz atminet vai ari nobindojushi E ar kko Skaidra lieta. Tikai lohi bindo "e" ar kaut ko. Man teiksim "e" ir pārlādēt ieroci. Jūtos tik stulbi kā caurs spainis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiko Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 njā šie joki pat smaidu neizraisīja, es jau saprotu, ka man ar humora izjūtu sūdīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Vaita jums nebij šādas situācijas kad sākāt Cs spelēt.. Piem. Es 2 dienas 4akarejos kemer visu daudz maz uzzinaju , kā atminēt c4 u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ahahahahaha un muhahahaha cik smiekliigi. pliiz dai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Da nu nax hjmja kautkadu sarakstijis neko smiekligu es tur neredzeju. Nu poh ka maca tu tipa saki CS spelet uzreiz biji baigais ass un visu zinaji loi saubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 es piemeeram zinaaju visu jo apstiijos controlus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 cik smiekliigi... man atkal ir bijis taa, ka pabaa spele rit 10vs9 (karte acteks, es pa teriem) un es raunda saakumaa taisu rashu pa upi uz ct baazi, pa celam uudeeni laikam kaadu paneemu, tad uzskreju pa trepeem un uz tilta 2 paneemu, paareejie ct tuseeja k-kur ap C zonu, tad es no taaluma veel 3 nomiinusoju un mani noshaava, respektiivi paliek 3 ct vs 9 t. taa jau viss buutu forshi, bet tikai notika taa, ka 9 terori nevareeja noshaut 3 ct un beigaas raundu paneema kontras, smiekliigi, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Vispār tas ir nevis smieklīgi, bet bēdīgi... Mana smieklīgā situācija: Es mierīg spēlē, neko ļaunu nedomāju, a viens kretīns man jau otro karti prasās klanā, man bišku viņš Zb un saku lai droši nāk klanā (tip tāpat Jedi regots, vismaz izkikos viņu un būs miers). A ko šis nākamā raundā pieliek priekšā nikam Dj. Nez cik tas liekas smieklīgi, bet es tai momentā gandrīz nenovēlos no krēsla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) Es gandrīz nomiru no smiekliem.. ahahaahhahahaahahhahahhaahhaahahahha P.S - Da nekas smiekliigs tur nebija... Edited January 27, 2007 by MMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) man liekas Erika gadiijums vislabaakais, vismaz izraisiija nelielu smaidu Edited January 27, 2007 by Reecall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 mmm man ir gadijies kkas lidzigs ka erikam - spelejam klanvaaru, pamatigi zaudejam, un kads no pretiniekiem izdoma but smiekligs un uzliek niku [em]AHUJENIJI. spele notika uz cw servera, uz kura stav reg niki no puba, ta ka vins veiksmigi izlidoja ara un vinam vajadzeja kadus 5 raundus, lai saprastu, kas noticis. nu taja bridi mums skaipa konference sakas tada zviegsana, kadu biezhi negadas dzirdet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 mmm man ir gadijies kkas lidzigs ka erikam - spelejam klanvaaru, pamatigi zaudejam, un kads no pretiniekiem izdoma but smiekligs un uzliek niku [em]AHUJENIJI. spele notika uz cw servera, uz kura stav reg niki no puba, ta ka vins veiksmigi izlidoja ara un vinam vajadzeja kadus 5 raundus, lai saprastu, kas noticis. nu taja bridi mums skaipa konference sakas tada zviegsana, kadu biezhi negadas dzirdet šitas bija čista forši normāli iezviedzām Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 vienreiz gadījās man tāda haļava. mape - de_dust 2 k-kāds pub serveris es CT kr4 rashoju pa centru uz T bāzi [ gribēju ar emku nobērt ], bet sanāca tā ka visi T rasho uz A1. nekas cits neatliek ka rashot līdz:) es un 6 terori aizrashojam līdz A, terori uzliek c4, es diemžēl novācu tikai 3, bet tāpat ct vinnēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 vienreiz gadījās man tāda haļava. mape - de_dust 2 k-kāds pub serveris es CT kr4 rashoju pa centru uz T bāzi [ gribēju ar emku nobērt ], bet sanāca tā ka visi T rasho uz A1. nekas cits neatliek ka rashot līdz:) es un 6 terori aizrashojam līdz A, terori uzliek c4, es diemžēl novācu tikai 3, bet tāpat ct vinnēja. ahahahhahahha Pastaasti veel kaadu atgadiijumu. Shis baigi labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Tadi joki te nak araa, ka isti nevar saprast ko, lai dara vai jaatver durvis, lai ielaistu iekshaa smieklu juru vai kas. Protams Erikam joks iz dzives gan bik nirdzigs bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now