GooD`MeN Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Nekas iipashs jau nava bet nu pienjemot ka tas ir mans pirmais MOVIKS,tad arii daudz neko negaidiet!Iesaku skatiities ar VLC vai Windows Media Clasic! Droshvien viens otrs gjenijs mani noliks,bet nu lai paliek! MOVIES: ŠEIT Edited January 11, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nu nez. Man to linku never valjaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 (edited) nu nez. Man to linku never valjaa ! Pirmit viss gaja!jeb pasakat kadu citu UPLOUD adresiiti ja zinat! Da vnk 3min jagaida kamer vish ieladeejas!bet viss iet! Edited January 11, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 cik smags? yy.lv neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Man ar never Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Man visu atveera, nokachaaju arii noskatijos Bet es labaak nekomenteeshu. Paaraak viegli fragi tev, bija redzeeti labaaki vel man kaut kas nepatika, bet to jau es vairs neatceros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Man ar never Pagaidiet 3-4minutes un visu atvers! Jeb nu yy.lv SEIT Edited January 11, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 tur jaamaksaa 35 saņķiki lai vareetu paskatiities jo fails paarsniezd kautkaadu robezhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 vareetu jau noskatiities, tikai es no UK nevaru samaksaat tos santiimus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 samērā parasts - 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nezinu vai ir veerts vilkt, jo ja tas movegs ir 3min garsh, tad tas noziimee, ka esmu nonaacis gruutas izveeles priekshaa - skatiities smirdiigu puba movegu vai pasham ieiet smirdiigaa pubaa un 3min uzspeleet, hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 nezinu vai ir veerts vilkt, jo ja tas movegs ir 3min garsh, tad tas noziimee, ka esmu nonaacis gruutas izveeles priekshaa - skatiities smirdiigu puba movegu vai pasham ieiet smirdiigaa pubaa un 3min uzspeleet, hmm... Izvelies 3variantu!Nu nevelc no yy.lv bet gana pirmajā topicā,un pagaidi 3-5minutes un tad kačā lejā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nu ko var teikt tie sakum fragi nju ta bet pectam jau uz beigam fragi normali Bet grafiks labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 starring rakstās ar diviem "r". Un tas ka mūvikā tiek likts frags ar freefragu jau norāda uz līmeni [GIGN] RePeR līmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Good Men, nu nav shitaa nekada filminja normala... Saprotu, kad tu laikam esi saacis tiko vinjas taisiit, tapec shito filminju buutu paradijis labaak kadam no saviem draugiem,nevis uzreiz gign licis Fragi pilnigi nekas iipash nav, specefekti salikti smuki Bet varbuut labaak veel 2 meneshus butu pashaudijies, 2 meneshus pamacijies normalus movie taisiit, un vot tad licis gign, kur tevi tad noverteetu p.s. Kapec visi te liek ar shitaam atmaskaam, es pirmo reizi tapeec sudigs... Maybe labaak eu dzeki, es tikai paris meneshus taisu, ievertejat ka man sanaak, nevis bleizh ka gatavs jau pirmais p.s.s. NAV shitas nekaads uzbrauciens, vnk pamacosha atbilde, ko un ka labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 starring rakstās ar diviem "r". Un tas ka mūvikā tiek likts frags ar freefragu jau norāda uz līmeni [GIGN] RePeR līmeni macho tu katik nesi kauko sajaucis reper jau tak pro bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 a ko es saku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 a ko es saku? Es vainigs ka tas FF iemaldijas pa vidu? Un runajot par sakumu,tasd inferno kartee tas bija 1rounds pec rr rounda un 7 fragi+uzlikts c4 un tad kad mahmedam ar nazi skreju pakalj man bija palikusi 1lode deaglii,bet tas taa...Lai jau paliek...Kritika naak tikai pa labu:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Es vainigs ka tas FF iemaldijas pa vidu? Un runajot par sakumu,tasd inferno kartee tas bija 1rounds pec rr rounda un 7 fragi+uzlikts c4 un tad kad mahmedam ar nazi skreju pakalj man bija palikusi 1lode deaglii,bet tas taa...Lai jau paliek...Kritika naak tikai pa labu:)) Nu re jau kaut kas interesantaaks paliek Svece nav jatur puuraa, paraadi kas tev un kaa bija lai cilvekiem ir interesanti, un gign liec filminju tad, kad pats uzskati, kad tas nav suuds, un parejie arii, un viss buuss bumbaas Keep up the good work Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nu fragi - 3 kvalitāte - 8 soundtrack - 6 efekti - 6 Ir jānoņem hud_saytext. Vēl tie FF bija pilnīgi nevietā. pārāk daudz skraidīšanas beztolkā. fragi nebija nekas īpašs, dažviet pat vairāk funpārtam der(inferno uz B ar deaglu tupošu cilvēku nenošaut ). Nu centies, gan jau kādreiz būs labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 muuviku taisiju ess!!! nakamreiz bus visi hudi nost.... nebus draw. qualitate bus uz HD un effekti labaki!!! Pasham jaatzist ka moviks nau nekas spidosh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 muuviku taisiju ess!!! nakamreiz bus visi hudi nost.... nebus draw. qualitate bus uz HD un effekti labaki!!! Pasham jaatzist ka moviks nau nekas spidosh!!! Nu re ja nekas spiidosh, tad kapeec liki? pacieites un ieliec kaut ko skataamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ieteikums pienjemts!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Nekas ipass nebija , bet norm ... effecti isti nepatika ... dodu 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Nu Nav Ne Vainas 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now