Jump to content
GIGN Forum

Leptops

radler
 Share

Recommended Posts

gribeeju iegaadaaties paarneesaajamo kompi iilgi daudz un dikti skatijos mekleju un (itkaa) neko labaaku par to cenu nevareeju atrast:

shitais

ko par to saka cilveeki kas no taam lietaam saprot ko vairak? varbut ir kaadi labaki ieteikumi vienigais vairak par apmeram 1000 eiro vai 700 LS negribejas izdot

Shits labs , man identiski tads pats tikai ekraans 17 collas - nekadu sudzibu nav , vieniigais man fujitsy siemens un pirmo reizi , kad dabuuju bija braakjis - naacaas mainiit ! Vieniigais iesaku pamekleet kaadu ar video karti mosh citu - radeon x1900

Nu Tu neuzrakstīji, kādiem mērķiem tev to porču vajag...

Bet porčām ieteiktu skatīties uz garantiju. Tobiš, vai Tev nebūs jāšipo uz citu valsti, vai vispār tāda garantija ir, garantijas termiņš & stuff. Arī ražotājam ir nozīme. Noname es neņemtu. Sūda Acer (kurš kaut ko labu par to sūdu pateiks [izņemot cenu], iepisīšu ar armatūru pa zobiem!), piemēram, ir atstojs. Radīts tam, lai darbnīcā uz plaukta gulētu.

BATERIJA!!! (karoč, saprati..)

Ekrāns: collas, izšķirtspēja, glossy/matt, widescreen vai 4:3

Touchpad: Vienam FS Amilo, piemēram, bija tāds, ka rokas jātur tā, it kā trusi tēlotu, lai uzrakstītu kaut ko.

VGA: Jo krutāka VGA, jo sāpīgāka cena, jo baterijas laiks mazāks. Viss atkarīgs no tā, ko uz grafiku tendētu darbināsi.

A tā vispār google uz dažām stundiņām...

Ā, un vispār aizmirsu - ja ir iespēja, ņem bez windozes. Bils ir dārga padauza, ya know...

Edited by ogre

myth ja jau tev tads pats tad pasaki pa cik pirki un kur?

jo kaa nekaa 17 colas ir vel labak smile.gif

nu tas leptops bus domats tikai speleshanai un tv skatishanai smile.gif nopirkshu dvbt pa kadiem 30 eiro.ar garantiju itka nevajadzetu but nekadam problema.pieveshana pie majas bez maksas. es atrodos vacija un vismaz rakstits ka 24h laikaa ja gadiena kas vinji arii vinju savaaks.

googli es jau paaris stundinjas skatijos un itkaa intel core 2(tas core ar divnieku itka ir labaks neka bez.) 2ghz ar 4mb cache ( itka parejam iznjemot T7600 un T7400 ir 2mb) ir viss labakais par to cenu.vel ari tas programas apaksha tipa par 345 eiro nak par brivu klat..

nu hmm jebkura gadijuma ir kaads labaaks leptops par shito tajaa pashaa cenas klasee ?

portativajiem ir tada tendence - gribi jaudiigu, aatru, ar labu video un visiem pribambasiem, tad reekinies, ka buus baigais klucis gan svara gan izmera zinjaa... savukart ja gribi portatiivo vaarda tieshakajaa nozimee, tad attiecigi var aizmirst par speleshanu uz vinja, kaa arii sagatavot normaalu zhuuksni zaljo draugu kas glabajas makaa.. taadu staipot rinkii muguraa neiemetisies kaada draza, kas pectam dikti ilgi liks par sevi maniit

wormam ir taisniba - ja gribi labu datoru, labak noperc kadu mazo toweru nu.. ne toweru bet to mazo kubinu vai normalo desktop un panem vel arejo cieto disku.

17" ir par svaku prieks spelem un portativajiem nav normalas grafiskas kartes, ka delj diezgan suka grafika spelem un vispar, kada jega no portativa (iznemot, ka aiznem krietni mazak vietas), ja tu vinu vispar nekur nenesa apkart iznemot piemro reizi kad noperc, lai palielitos draugiem? wink.gif

Iesaku tev pameklet xoro 2100 melna krasa dvd pleijeri. Es tadu dabuju par 35Ls. Vinam var pieslegt usb. Proti - noperc kompi ar usb arejo hdd un noperc dvd atskanotaju un skaties filmas caur dvd atskanotaju, nevis ka bomzis caur datoru.

Beefy

hmm lieta taada ka gribejas panjemt arii uz darbu liidzi smile.gif

bet ja atstashu pc te majas tad nepaies ne 3 dienas kaa man tas pc ies veel sliktak neka viss labakais leptops pateicoties anfisai.

taakaa arii tas mazais klucis nu es zinu ko tu domaaji beefy arii iisti neder tapec ka kaa nekaa monitors ta liidzi jaaneesaa un visi daudzie vadi japiesledz janosledz utt..bet nu baac tagad atkal saaku jau paardomat vai tomer nepirkt normalu pc bet tad man vajag kaut kaadu uuber programmu ar kuras palidzibu anfisa nekada gadijuma nevares tikt pie pc..

portativajiem ir tada tendence - gribi jaudiigu, aatru, ar labu video un visiem pribambasiem, tad reekinies, ka buus baigais klucis gan svara gan izmera zinjaa... savukart ja gribi portatiivo vaarda tieshakajaa nozimee, tad attiecigi var aizmirst par speleshanu uz vinja, kaa arii sagatavot normaalu zhuuksni zaljo draugu kas glabajas makaa.. taadu staipot rinkii muguraa neiemetisies kaada draza, kas pectam dikti ilgi liks par sevi maniit

Jaa , es ar shito priecaajos - visas spelites uz labako grafiku un aiziet smile.gif

Maneejais sver laikam 3.5kg , diezgan pasmags , liidz ar to akjis velk mazaak , lai gan es vinu bez kontakta nemaz neizmantoju...

Es pirku Riigaa caur galiem no vairumtirgotaaja par taadu pashu summu ! bet nu reaali internetaa cenas diez ko neatshkiiraas !

nu kaa neatskjiras?kaa jau teicu nekur taadu pashu pat par taadu pashu cenu neatradu visur daargaaki par kadiem 300 eiro. kur nu vel ar 17 collaam...iesaki kaadu interneta veikalu smile.gif

paskaties geeks.com

Noperc labak tur refurbished dellu, kursh stabili 2 - 4 h baterija tures un ir viegls un tev vel paliks pari naudina normalam kompitim! smile.gif

17 laptops - nu es vinus esmu skatijies. Kad statos pirku laptopu, es kadas 3h staigaju no 17" pie 15.4". Nu - 17" smuki, bet atkal nenormals klucis tas dators. nu - nemaz nav portativs. smile.gif

Myth saka, ka speles labi iet uz laptopa.. nu nu - paspele 3sho doomu, un ta vairs nedomasi! smile.gif

Viens gan laptopam ir labi - vins aiznem mazak vietas un vinu var ielikt atvilkne un aizmirst. Lai nu ka, par virusiniem un to situ neuztraucies. Vienkarsi windows xp un uzliec paroles citiem useriem un uzliec useri ar limited access. Lieta darita. Galvenais, lai tad limited access useris nevaretu aiztikt registru un sistemas direktorijas. Registram windwosa ari var uzlikt permisionus btw!

Un vel ko esmu pamanijis, tad Latvija diezgan staurji cenas ir kritusas laptopiem pa pedejajiem 5 menesiem. paskatie bmg megapolis veikala. kaut gan.. nu ja, kas te latos, tas statos baksos! smile.gif

Beefy

edit:

rau - 359$ dells suepr zime un M. kadas 4h baca tures. Viegls un kruts laptops. Piedevam delliem LOTI labas matricas.

user posted image

rekur toshiba. reals klucis. isteniba nekads laptops tas nav, toties 3.2ghz un 669$

user posted image

bet nu sito sudu es nepirktu...

Edited by 0xDEAD BEEF

Tikai piemetinasu -

Tagad 22" wideskriin LCD var nopirkt par 265Ls Es prosta hujeju, jo man tadu nereali gribas. Pie allworha iecekoju 20" un tas jau bija pizdjec. Un ja tev paliek pec tam vel 450Ls pasas kastes iegadei - cmon - ka tu vel vari domat par portativo? wink.gif

Beefy

DELL Inspiron 9400Core2DuoT7200/1GB/120G/DVDR/WL/BT/17WUXGA/XPP Ls 1299.00

Processors: Intel Core2 Duo T7200 2 Ghz 4Mb L2 cache 667 Mhz FSB

Ekrans: 17" WUXGA (1920x1200)

Atmiņa: 1 Gb Mb DDR2 DDR SDRAM (667 MHz)

Cietais disks: 120 Gb

Video: Radeon X1600

Media: DVD+/-RW

Garantija: 3 gadi

Dell istenibaa ir vislabakie portativie datori.

Vel var paskatities ar uz Toshiba Qosmio ir dazadas versijas tiem kopjiem un arii labi diezgan.

nu dell.de daudz maz var salikt pats datoru kaa grib bet nu sanaak daaaaaudz dargak neka tas ko es skatijos.mahmed tam leptopam ko tu nosauci vinjsh maksa 1300 LS un nekas labaks iznjemot 17 colu monitoru itka nav. vienigais mans maksa 999 eiro tas ir 700LS uz pusi mazak

tad jau labaks shitais pa 1300 eiro un 160gb cietais 2gb ram smile.gif izstas ka lv portatiivie ir shausmiiiigi daargi tas kas mums maksa 1000 eiro lv maksa 1000 LS smile.gif

nu dell.de daudz maz var salikt pats datoru kaa grib bet nu sanaak daaaaaudz dargak neka tas ko es skatijos.mahmed tam leptopam ko tu nosauci vinjsh maksa 1300 LS un nekas labaks iznjemot 17 colu monitoru itka nav. vienigais mans maksa 999 eiro tas ir 700LS uz pusi mazak

tad jau labaks shitais pa 1300 eiro un 160gb cietais 2gb ram smile.gif izstas ka lv portatiivie ir shausmiiiigi daargi tas kas mums maksa 1000 eiro lv maksa 1000 LS smile.gif

Diemzheel jaatziist Radler, bet tev ir taisniba, mums tehnika proporcionali ir dargakaa, jo arzemees piem laptops ir ierasta lieta, tapec tur cenas ir zemas, lai cilveki pirktu smile.gif A mums veel taa ir ekstra, tatad cena augsta.

Radler a tev darba ir kompis arii pie kura stradaat, vai tev vajag portativo, lai vispaar buutu kompis darbaa, pie kura kaut ko paspelet?

kompis ir darbaa pie kura mani nelaizh biggrin.gif vajag kompi lai buutu darbaa pie kura paspelet smile.gif un majas arii lai buutu..

Nu vot tad janem laptops, visi megina iesmereet parasto pc, bet laikam to uz darbu tu nevaresi nemt, ja butu parastais kompis disku varetu iepirkt, bet ja nav, tad laptops smile.gif

Biosaa paroli uzliec un miers wink.gif

Tu maz zini, prieksh kam Biosaa liek paroles?! smile.gif

Kas attiecas uz portatiivo, tad par taadu cenu, neko labaaku nedabuusi! Nekaadas uber speeles uz vinju nepaspeeleesi, jo video ir pa shvaku, lai gan cs'aa fps buus visi 100! Un ar taam cenaam ir taa, ka katrs mazais pribambasinjsh(usb porti, wi-fi, bluetooth,procesora tips un Ghz, HDD izmeers, SATA vai PATA, RAM lielums un MHZ, Video(Intel,radeon,nvidia,etc.), Audio(Integrated shit or Audigy), monitora izmeers, taa taalaak un taa taalaak...) piemet savu latinju klaat. Un ja Tu gribi normaalu vissfunkcioneejoshu porkjiku, tad reekjinies ar ar praavu summu! Par smiekliigu cenu, nekad nenopirksi LABU portatiivo - tas buutu tas pats, ka ieietu autosalonaa un teiktu, lai paardod jaunu mashiinu ar visiem pribambasiem pa 3000 Ls!

Bet taa jau porkjiks ir ok - cietnis liels un sameeraa aatrs, par cik tas ir SATA, procis arii ir jaunaa tipa Core? 2 Duo, rams, ja buus pa mazu - vareesi pielikt klaat. Vpt vieniigi vidaks un audio vareeja buut labaaks, bet taa jau ir ok!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...