rusty Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 vnk staigaju pa netu un atradu - buus 5- 10 min lasamviela! ceru ka patiks džeks ielicis http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas.htm saturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 šitais jau bija gign ielikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Pirms pāris gadiem macho kaut ko līdzīgu te forumā iekša lika,vai arī shitais ir konkrēti nošpikots no viņa Edited January 5, 2007 by preem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 NU nez,nebiju lasijis,bet nu lisz galam,taa arii neizlasiju,pamanot,komentus ka shis jau ir kaut kur redzets!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas.htm http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas2.htm http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas3.htm smejaties laimiigi.... p.s. es tur vinjas savaacu un izlikos par macho edit: galvenais lasiit iekavas... Edited January 5, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 e s6o pirmo reizi redzeeju ... nja bet par daziem biju baigi parsteigts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 (edited) pffff....nezinaju gan. es nebiju lasijis un domaju gan jau ka kaads ar nav vel. lol good men.... tu redz nelasi tadelj , jo kads jau to ir ielicis? Edited January 5, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 "kis, kis, njau!" nogalina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 es nevaru .. tur vien bija loti labz kur riskis pirmajaa linka ... tur par to masturbee56anu psc veel tagad stibus... skatos ka vajadzees izlasiit visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) es nevaru .. tur vien bija loti labz kur riskis pirmajaa linka ... tur par to masturbee56anu psc veel tagad stibus... skatos ka vajadzees izlasiit visus mosh iemaacies rakstiit, vai lasiit, bet tas taa- esmu jau pieradis.... un tur visi bija labi edit: Mani sauc I. (draugi mani saukā par delfīnu, i i i i i) Gribēju lūgt padomu ko darīt. (man sāk augt spura) (...) Citām meitenēm manā vecumā jau sen ir sākušās mēnešreizes, bet man to nav. Man tek, pareizāk sakot pil tikai kaut kas balts un lipīgs (nu moš bļodu paliec apakšā) Vai tas ir labi vai slikti? Kā pareizi jākopj dzimumorgāni? Lūdzu Lūdzu palīdziet! Esmu 14 gadus veca tīne. Drīz būs 15. Man ir viena problēma. Man nemaz neaug krūtis kā citām mana vecuma meitenēm arī mēnešreižu man vēl nav bet visām manām draudzenēm tās ir. Vai es nēsmu normāla? (aizmirsu piebilst ka man no pieres ir izaugusi dūre) Lūdzu publicējiet manu vēstuli jo jūsu padoms var noderēt arī citām meitenēm (it īpaši tām ar dūri pierē). Edited January 5, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 es nevaru .. tur vien bija loti labz kur riskis pirmajaa linka ... tur par to masturbee56anu kas kuram tuvaaks, jeptv lol, man pilniigi radaas taada sajuuta, ka tu raksti tikai ar vienu roku, tapeec vietaam ir gramatiski nepareizi uzrakstiit vaardi, teksts taads saraustiits, hmm... ko tu ar otru roku tanii momentaa dari? P.S. neticu, ka dzer teeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 mosh iemaacies rakstiit, vai lasiit, bet tas taa- esmu jau pieradis.... un tur visi bija labi ne parsa.... Mūs ar labāko draudzeni uzskata par idiņām un saka ka mēs esam "uroģinas". Mana mamma saka ka esmu visskaistākā meitene klasē uroģinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) OMG es līks EDIT: AAA es nevaru par to degunu tik rēcīgs. Pudeļu taisāmais Edited January 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 kas kuram tuvaaks, jeptv lol, man pilniigi radaas taada sajuuta, ka tu raksti tikai ar vienu roku, tapeec vietaam ir gramatiski nepareizi uzrakstiit vaardi, teksts taads saraustiits, hmm... ko tu ar otru roku tanii momentaa dari? P.S. neticu, ka dzer teeju! 50% esmu krievs un tapeec ta sakaak .. esmu pieradis arii rakstiit krieviski utt... un rakstu ar abam rokaam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 patika tavi komentari, pareekt biski vareeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pa briivdienaam ta nebiju smejies... lielas paldies kas 6o ir sagatavojis un ielicis iek6aa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pa briivdienaam ta nebiju smejies... lielas paldies kas 6o ir sagatavojis un ielicis iek6aa... macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nu ko izlasot biju loti paarsteigts... bet labz.. un tie macho komentaari Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 jau kuro reizi paceļ šo tēmu, kuro reizi pārlasu, bet visu laiku ir jāzviedz p.s. par delfīnu un spuru labākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 jau kuro reizi paceļ šo tēmu, kuro reizi pārlasu, bet visu laiku ir jāzviedz p.s. par delfīnu un spuru labākais tur tu maldies bija arii labaaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Man ir divas probleemas ne jau lielas bet luudzu atbildiet. Man tuuliit jaaiet deviitajaa klasee. Es esmu paarguleejusi. Ko teiks ginekologs? (opaa) Ko skola? (ahaa) Ko mamma? (SITIIS) Vai kaads uzzinaas? Es ljoti baidos! Vot par shis ir vienkaarshi nr1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 vecs stuff, bet rēcīgs psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEksha Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 12 gados izvarot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 12 gados izvarot tas patieshaam shajaa visaa bija vissmiekliigaakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now