Traffic Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nezinu vai pie vainas ir busteris, bet fps lagi ir parādījušies kopš ir uzlikts busteris. fps nokrītās no 100 uz 30 vai mazāk un ļoti bieži. Visbiežāk tad, kad ieraugu pretinieku. Tur tas stulbākais. Citos serveros viss ir okej, bet GIGN vairs paspēlēt nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 impossible Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 iespējams, ka tevi tur visu laiku skenē tas busters. esi tāds kā teikt, aizdomīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 man arī ir nelieli lagi fps'a tieši, bet nu ne tik traki! no 100 nokrītas līdz kādi 80 un pa kādām 3-5 min 1x! takā dzīvot jau var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 Nav kādam kādi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 VNK vairs nespele cs, vai arii parinstale xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 Vaaaau nu tāds ieteikums! Tu esi ģēnijs, kā es pats to neiedomājos! P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nav kādam kādi ieteikumi? nespeelee @ GIGN nebuus lagu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Man tieshi tas pats, kas traffic'am. Ir pat taa, ka 1 minutes laikaa vairakas reizes ielaago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 nespeelee @ GIGN nebuus lagu TAK VISI ZIN KA GIGN IR ZE BEST! labi dažiem tas nedalec. Nu vnk nav man kur spēlēt. Es vairāk varbūt gaidītu kādu ieteikumu no worm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Traffic, welcome, man ir tiesi tas pats, kad es skrienu un man nav prieksa vai kautkur tuvuma neviena pretinieka, viss ir normali, bet kad ieraugu un saaku saut ta uzreiz lagi, psc nesaprotu, vai tie ir lagi manam PC, ai buster, nu visos citos serveros ir noemali, nesenka parinsteleju PC, bet viss velti, nekadas izmainas liidz ar to svaki sanak spelet @ GIGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Man arii vish nezheligi lekaa,bet esmu jau pieradis un reali netraucee vairs!Pashaut var,tas ir svarigakais!Ieteikt tur ir gruti ko!Ja kompis nevelk,tad nava labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Man vnk fps leekaa briiziem 100 - 60. Citur var paspeeleet normaali kad nelekaa. Un tieshi kad jashaauj tad fps parasti mazaaks paliek. p.s. maybe jaabuut labaakam pc, lai neleekaatu fps.. Edited January 6, 2007 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Un tieshi kad jashaauj tad fps parasti mazaaks paliek. oriģinālas atmaskas man stāv uz vietas visu laiku 60fps, ne uz augšu, ne uz leju Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 hmm, es domaaju, ka tas tikai man provaidera deelj, bet izradas keksam tas pats. esmu noveerojis pamatiigu lossu izejoshajos datos tieshi spelejot cs - izpauzhas tieshi taa - kad saaku shaut, drausmiigi ielago - aizkavejas pats shaushanas moments (Ar awp vispar neiespejami) un ari turpinot shaut lago. bet nu bustera delj tas nav, laikam saistits ar servera loada problemam. interesanti tikai, kapec dazhiem ta ir bet citiem viss ok, iespejams suksigu provaideru delj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Man vnk fps leekaa briiziem 100 - 60. Citur var paspeeleet normaali kad nelekaa. Un tieshi kad jashaauj tad fps parasti mazaaks paliek. p.s. maybe jaabuut labaakam pc, lai neleekaatu fps.. Kadam labakam PC jabut JA CITOS SERVEROS VISS IET. kupi mozg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 es nekad nesmu redzejis kad man loos buutu virs 0. latency 10 - 30. a vnk maybe pamegjinat parinstaleet cs'u un uzlikt cietajam diskam disc defragmenter - paliidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 es nekad nesmu redzejis kad man loos buutu virs 0. latency 10 - 30. a vnk maybe pamegjinat parinstaleet cs'u un uzlikt cietajam diskam disc defragmenter - paliidz. Sarunājam tā - Man tagad cietais disks ir noformatēts un pilnībā tukš! Es uzinstalēju cs'u un ja man kaut viens fps lags būs tu man 10Ls? OK OK OKEEEJ!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Sarunājam tā - Man tagad cietais disks ir noformatēts un pilnībā tukš! Es uzinstalēju cs'u un ja man kaut viens fps lags būs tu man 10Ls? OK OK OKEEEJ!? hmmmmm....ne vnk es pateicu man vieniigo zinamo variantu, kas varretu tev/citiem paliidzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazi Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 man taads tups jautaajums kaa var apsaktiit pingu>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Es kkad pec buster uzlikshanas ieejot no nevisai jaudiga IBM laptop`sha jutu manamu atshkjiribu, proti lagoja krietni vairak. Intereses pec pamegjinaju no 4 dazhadiem (~vienlidz jaudigiem) parastajiem datoriem(2 mdsl, 1kkac teikas vietejais un ven vienu nezinamu pieslegumu netam). Un rezultata sanaca ta, ka relativi jaudigakais aparats(ar mdsl) ik pa bridim katastrofali reduceja fps(bet tikai gign).Sajuta bij tada ,ka busteris cheko ik pec 10-15 sec. paspelet bija ljoti problematiski. uz parejiem shadu problemu nebija.fps nelekaja un lagu nekadu.Kapec tas viens lagoja nav ne jausmas. P.S. visi bija svaigi parinstaleti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Mans kompis ir jaudiigs, un ir mdsl, respektivi tads pats kaadu Jamaika testeja un uz kura lagoja. Man lagu nav un viss iet 4ikiniekaa, ar to gribu pateikt, kad netam te pilnigi nekadas daljas nav, viss slepjas datoraa... A kas? Vot labs jautajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Nu man arī ir mdsl, jeb mājas paka 2. Lagi ir vēljoprojām, bet laikam esmu ar viņiem apradis. kaut gan tā normāli uzspēlēt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Es kkad pec buster uzlikshanas ieejot no nevisai jaudiga IBM laptop`sha jutu manamu atshkjiribu, proti lagoja krietni vairak. Intereses pec pamegjinaju no 4 dazhadiem (~vienlidz jaudigiem) parastajiem datoriem(2 mdsl, 1kkac teikas vietejais un ven vienu nezinamu pieslegumu netam). Un rezultata sanaca ta, ka relativi jaudigakais aparats(ar mdsl) ik pa bridim katastrofali reduceja fps(bet tikai gign).Sajuta bij tada ,ka busteris cheko ik pec 10-15 sec. paspelet bija ljoti problematiski. uz parejiem shadu problemu nebija.fps nelekaja un lagu nekadu.Kapec tas viens lagoja nav ne jausmas. P.S. visi bija svaigi parinstaleti. ok pirmais labais bugreports pa ilgiem laikiem, paskatishos ko varu dariit un man pat ir aizdoma kas varetu but pie vainas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Man ir lattelecom pieslegums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now