*Blade* Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Nu neizskataas ka Liep. teams buutu tas pareizaakais, bet nu GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 (edited) Nu bet protams, ka tev jau nu čista vajadzētu tur būt zaļais tārps. Nevajag dirst ja?Ja taa uzskati,ka Liepajnieki pavisam nemak spelet,tad esi totals mulkjis! Jūs jau tikai dēļ lagiem papisīsiet, jo omes piekusīs no pedāļu mīšanas un sāks viss raustīties. Edited January 17, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Nu neizskataas ka Liep. teams buutu tas pareizaakais, bet nu GL Čalīt ar oriģinālo niku un sigiju/avataru - nečīksti. Ja gribēji spēlēt - mans foruma inbox nav grabējis jau nedēļas divas. Tā kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Blade* Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Nu bet protams, ka tev jau nu čista vajadzētu tur būt zaļais tārps. Nevajag dirst ja?Ja taa uzskati,ka Liepajnieki pavisam nemak spelet,tad esi totals mulkjis! Jūs jau tikai dēļ lagiem papisīsiet, jo omes piekusīs no pedāļu mīšanas un sāks viss raustīties. Spoks - Es skatos ka tevii miit neaarsteejams nelabais iekshaa, laikam pat paavests nespees to izdziedeet Ordinary par to ciininju nemaz nesatraucos, vnk noveeeleeju lai veicas un nelielu domu graudu izteicu, tas taksh nav aizliegts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ei tad ritaa 14:00 ,kur viss notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 chat.118.lv #gign / #sctg savākties varētu ap 13-13.40 un tad jau cerēsim ka kāds no augstākvadoškustinošajiem pateiks neparastajam serveri un paroli, kas tiks izplatīta īstajiem kexiem, lai var BLIEZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!111!!!!!!1111!!!1!!oneoneone1!!!one!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Kāpēc man ir aizdoma, ka puse neieradīsies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 Kapteinis paļaujas uz komandas godaprātu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Es pats kā dauniskuma uzplūdā sarunāju tieši uz to laiku solāriju, tagad viss jāatceļ. Šito pasākumu taču laist garām nedrīkst. DOKTOR PAIN, KUR MĒS GATHEROJAMIES ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) bla, man atkal liekas, ka nekas nenotiks P.S. minority, tu emo pedinj, ja tas toch esi tu tanii flashbacka signatures linkaa, jebal - tu kosii zem viena no AFI grupas gitaaristiem, taa kursh liidziigs kkaadam aziaatam apmeeram 16 sec! fljeshbeka signatures ljinks P.S.S. bla tu emo p1d1nj Edited January 21, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 slow hands, tu kak budto uz mutes kritis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 minority, tu emo pedinj, ja tas toch esi tu tanii flashbacka signatures linkaa, jebal - tu kosii zem viena no AFI grupas gitaaristiem, taa kursh liidziigs kkaadam aziaatam <3 irl flames. ;*** Hahahahaha.. eloel @ link. Nebiju nemaz pamanijis, ko mans dārgais fb tur ielicis. Laikam jau jājūtas pagodinātam. p.s. - tas džeks ir atbaidošs, tbh p.p.s. - ja jau nekas nenotiek, varu mierīgi šodien strādāt visu dienu. p.p.p.s. - MORE FLAM'ZZ FOR MEH PLX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 liepaajnieki ir jau 4 savaakushies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 liepaajnieki ir jau 4 savaakushies es bushu pec 20min,tagad no LAUMAS rajona parvietojos majas uz CENTRU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Kas ar hltv? Buus vai ne? © darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Kas ar hltv? Buus vai ne? ? darek hltv? sākumā derētu serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 hltv? sākumā derētu serveris da vnk spelejam PUBAA uzmochii paroli BUS BUSTERS,un viss chiki piki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 Un tā. Rīgas pusē manāms slinkums, 14:05 pēc Liepājas laika nonācām pie slēdziena, ka mačs tiek pārcelts uz trešdienas vakaru, 21:00, oponentu un augstākstāvošo neaktivitātes dēļ. 24.01.2007 everyone come up again. Same place, same sh1d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Extra uztaisi chanu mircā, man tas 1188 čats čakarējas, tāpēc arī nebiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 chans ir #sctg un kad buus iistaa diena tad buus arii preciizaaks tiimam turpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 esmu pieceelies un gatavs speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Extra uztaisi chanu mircā, man tas 1188 čats čakarējas, tāpēc arī nebiju ir 118 nevis 1188, taapeec jau chakareejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 esmu pieceelies un gatavs speeleet nja, ar kapitanu mums nav paveicies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) siLvas Impērijai laikam nesanāk komanda no 10 cilvēkiem pārāk daudzi aizbraukuši pasaulē mūsu vārdu nest. Savādāk varētu mēs ar kau ko sabīdīt :egil: Edited January 22, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 siLvas Impērijai laikam nesanāk komanda no 10 cilvēkiem pārāk daudzi aizbraukuši pasaulē mūsu vārdu nest. Savādāk varētu mēs ar kau ko sabīdīt :egil: Ar Egīlu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts