jonathan Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 taa kaa redzu, ka diezgan liela noziime shet ir naudai tad gribeetu uztaisiit vienu pasaakumu kur nevajedzeetu ruupeeties par naudu, kjipa uzaucu... tikai atrodiet sapraatiigu vietu un iesakiet, mazliet paagri, bet nu vareetu uz juuniju vai juuliju uzmeistarot vinju...jo tad buushu tikai LV, taka gaidu peidaavaajumus vietai... PS: protams japaskataas vecuma ierobezhojumus....netaisos uznjemyies atbildiibu par kkaadu gaili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 taa kaa redzu, ka diezgan liela noziime shet ir naudai tad gribeetu uztaisiit vienu pasaakumu kur nevajedzeetu ruupeeties par naudu, kjipa uzaucu... tikai atrodiet sapraatiigu vietu un iesakiet, mazliet paagri, bet nu vareetu uz juuniju vai juuliju uzmeistarot vinju...jo tad buushu tikai LV, taka gaidu peidaavaajumus vietai... PS: protams japaskataas vecuma ierobezhojumus....netaisos uznjemyies atbildiibu par kkaadu gaili... un cik tev pašam?! 11? Lai nosponsorētu visu gignu , tev vaidzēs pāris tūkstošus Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 (edited) un cik tev pašam?! 11? Lai nosponsorētu visu gignu , tev vaidzēs pāris tūkstošus bljed lai uztaisiitu normaalu party nemaz nevajag daudz naudas!! Galvenais to naudu, kas ir, izteereet lietderiigi nevis uz katru pusi!! Edited December 31, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Labaakaa vieta ir Godeljos!!! Pavisam noteikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Pie juuras krasta paavilostaa aizmirsu kaa to vietinju sauca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 bljed lai uztaisiitu normaalu party nemaz nevajag daudz naudas!! Galvenais to naudu, kas ir, izteereet lietderiigi nevis uz katru pusi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 O! Tas jau butu eleganti, ka kaads unemtos uz sevi sitadu lielu izdevumu visu laimei! Protams - paris reizes pametiis gaisa - pakliegs hip hip uraa un.. aizmirsis! Da labi - planot tusu uz juniju, neslikti - 6si menesi, lai sagatavotos! Pavilosta - neslikta vieta! Bet, nu ja reiz tik nopietni, tad nu noteikti tuss uz 2vam 3 dienam, bet tas jau vel realak pavilks uz izmaksu pusi, bet no otra gala skatoties, visi var sakt jau krat naudinu tagad. Uz ieprieksejo tusu bija 30 cilveki, kas sanaca 300Ls, bet beigas izradijas, ka krutai vietai uz nakti vien lielaka dalja sumas aizietu. BTW - vieta bija kruta un leta - mum paveicas! Tas parasti ir viss realakais, kad var tuset pie kada majas! Manai sievai senci dzivo pavilosta - varesim izdemolet vinu maju! TIKAI - tada problema: autobusa bilete lidz pavilosta pikos 8ls uz abam pusem, vai pat vairaak... Lai nu ka - ko es gribeju teikt ir, ka ja kads (jonathan he he) sponsore 150Ls, tad stabili savaktos vairak par 30 cilvekiem (40) un tas jau ir gandriz ka dzeks katram uzdavina 4Ls, kas ir diezgan sirsnigi! Ir tada vietina - usmas spa.. nu tur ir ZAJEBIS, bet rekinat uz saviem 50Ls diena min (nu, ja gribat ka kungi gulet superigas istabinas un dratet usmas zakjus!) Jonathan - vai es pareizi saprotu? Vai jau vajag rezervet vietu? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 31, 2006 Author Report Share Posted December 31, 2006 taa jau domaaju, ka neiztiksim bez kkaada aaksta kaa MMX bet ja pa teemu, tad man patikaas Beefy ideja par usmu...tuseets tur ir daudz un ir bijis zajebis... es tikai ceru, ka tu nedomaa "godeljus", jo jaanji tur bija vnk "super" (afraid dzeki sapratiis... ) par to summu: ar 300ls nevajadzeetu buut probleemaam, bet veel jau japadomaa par shmigu... kjipa beefy, vareetu uzrakstiit biku konkreetaak par to vietu un aptuvenaam izmaksaam tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 šis varētu būt vislabāk apmeklētākais gign pasākums, jo kurš gan negrib na haļavu piedzerties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 (edited) Es domāju tieši tādēļ varētu liegt pieeju ierasties tur, tādiem dauņiem kā MMX ! Bet tas jau jādomā jonathanam ! P.s es zinu par tavu pieredzi ar godeļiem Jerrico, ja tas ir tavs brālis - es nevis viņu aizstāvētu, bet pamācītu, lai čalis neigūtu forumā reputāciju kā daunis (kautgan tas jau ir noticis ) Edited December 31, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ali, tev ir vaaks jerrico Warned on Dec 20 2006, 04:47 Added to warn level Vēlreiz redzēšu ka dirs uz MMX , patspersonīgi nobanošu , gan foruma , gan serveri.. P.S Jerrico - vinsh IR daunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Haleluja es 100 % par pasakumu Es domaju, kad buus jataisa grozinju vakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Vaitad tajos Godeljos - GIGN vispar vel tiks ielaists peec pagajusha tusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 taa jau domaaju, ka neiztiksim bez kkaada aaksta kaa MMX bet ja pa teemu, tad man patikaas Beefy ideja par usmu...tuseets tur ir daudz un ir bijis zajebis... es tikai ceru, ka tu nedomaa "godeljus", jo jaanji tur bija vnk "super" (afraid dzeki sapratiis... ) par to summu: ar 300ls nevajadzeetu buut probleemaam, bet veel jau japadomaa par shmigu... kjipa beefy, vareetu uzrakstiit biku konkreetaak par to vietu un aptuvenaam izmaksaam tur... vislabaakais jau buutu kaut kur muusu pusee, teiksim pie juuras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 liekas ka nekaa nebuus ... parasts bet var buut.. ja buus vajadzees aizlaist.. gan jau 15 gadiigos laidiisiet iek6a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 nja adik, ja nebuus nekaadu probleemu, tad tieshaam "tu buusi vakara nagla"... nesaprotu, ko var d***t virsuu, izteicu tikai piedaavaajumu un tas arii viss...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jonathan, tu esi iecerējis uzsaukt visiem arī šmigu un paiku vai tikai kaut kādu tusiņvietu? Nedomāju, ka ir laba doma izmaksāt visiem pilnīgi visu (šmigu un fūdu un vēl pašu vietu). Tad jau tev no bankrota neizbēgt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja uzsauktu vietu, tas jau būtu daudz. Es atbraukšu ar savu "groziņu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Nu es tieši tāpat domāju. Ja jau priekš visiem jāpērk šmiga, tad jau tur tāds piķis aizies, ka bail. Drīzāk jau katrs/a varētu ņemt līdzi savu groziņu (he he, tas kā mazajās klasēs uz klases vakariem ). Jonii, ko par to saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 taa kaa redzu, ka diezgan liela noziime shet ir naudai tad gribeetu uztaisiit vienu pasaakumu kur nevajedzeetu ruupeeties par naudu, kjipa uzaucu... tikai atrodiet sapraatiigu vietu un iesakiet, mazliet paagri, bet nu vareetu uz juuniju vai juuliju uzmeistarot vinju...jo tad buushu tikai LV, taka gaidu peidaavaajumus vietai... PS: protams japaskataas vecuma ierobezhojumus....netaisos uznjemyies atbildiibu par kkaadu gaili... Taisīsim gign ikvasaras pasākumu visticamāk, ka augustā (jūnijā točna ne un jūlijā arī diezvai). Datums - kaut kāds 20ais vai padsmitais. Vieta visticamāk būs pie ezera plakanciemā - pie tā paša ezera kur aizpagāšgad gājām no naita mājas. Lai gan vieta vēl nav 4 sho'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Labi, uzsaukshu vietu...naaves dziru vareesiet pashi njemt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja uzsauktu vietu, tas jau būtu daudz. Es atbraukšu ar savu "groziņu". tas jau izsklausaas labaak.. vaita neticas ka vins vareetu visu izmaksaat ko katrs gribeetu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 viss var gadiities ... es tur diez vai tikshu man tik 13 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 viss var gadiities ... es tur diez vai tikshu man tik 13 gadi Tad nafig tu te raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Doma ir par tiem "Godeljiem"...ieejiet pashi apskataties un izsakiet savu viedokli www.godelpols.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts