HyperBoy Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ir telefons - SE K800i un gribas ar to izmantot interneta iespējas. Skatos o-kartes mājas lapelē, cerībā, ka varēs man atsūtīt tos iestatījumus, bet nekā, nav tāds modelis. Tad nu centos pats izpīpēt, kur un kas jāraksta. Un atkal nekā Varbūt kādam ir pieredze ar Sony Ericsson GPRS iestatījumu iestatīšanu un var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 man leiaks shitam mobiilajam nevareejja GPRS piesleegt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 "viena tante teica" vai arī no kāda nopietna avota esi to dzirdējis, bet varbūt vienkārši gribēji uzkačāt postu skaitu, ar man absolūti nederīgu informāciju, jo zinu, ka var pieslēgt, un vispār, kāpēc iedomājies, ka šim telefonam nevar pielēgt gprs? jau jau tajā ir iebūvēts ļoti labs interneta pārluks (no citu lietotāju atsauksmēm) ai un vispār tinies. neraksti vairs neko, ja nezini!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Tu pameegini pasuutiit tos iestatiijumus saa vai taa kaut vai nau tur tas tavs mob. modelis ta vai ta vinus var atsuutiit vismaz man pasam ta sanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 (edited) nekā nesanāk, bet paldies par padomu! varbūt kāds cits var palīdzēt? Edited December 25, 2006 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 kkur dzirdēju ka varot iet uz visādiem trodeksiem, dualiem utt. tur bez maksas viņi pieslēdzot! aizej apjautājies... btw. man ir SE K610i un es arī nemāku pieslēgt, bet uz veikaliem vēl neesmu gājis! vēl var pamēģināt ieiej www.sonyericsson.lv un tur atrast tos parametrus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 man leiaks shitam mobiilajam nevareejja GPRS piesleegt! a man liekas ka tu esi dumjš! šis ir 3G telefons, tātad GPRS, HSCSD un hvz kas tik vēl ne. pat ir RSS atbalsts Connectivity 3G Bluetooth? wireless technology Fast port GPRS Infrared port Modem Synchronisation PC UMTS USB mass storage USB support *sorry par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
White^ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) Ir telefons - SE K800i un gribas ar to izmantot interneta iespējas. Skatos o-kartes mājas lapelē, cerībā, ka varēs man atsūtīt tos iestatījumus, bet nekā, nav tāds modelis. Tad nu centos pats izpīpēt, kur un kas jāraksta. Un atkal nekā Varbūt kādam ir pieredze ar Sony Ericsson GPRS iestatījumu iestatīšanu un var palīdzēt? shiet bus links SonyEricsson, kur tuv ari pasutit GPRS iestatijumus sev. pec parametru sanemsanas tev bus janomaina APN uz okarte.lmt.lv tas atrodas: Iestatijumi -> Savienojumi -> Datu sakari -> Datu konti -> Labot -> APN adrese un vel tev bus jaizmaina savienojuma veids tas atrodas: Iestatijumi -> Savienojumi -> Datu sakari -> ieteicamais pak. -> un ja nekludos tad tur bija jaatkekse Pak. kom. un ķ.k ja tomer GRPS neaiziet, tad pamegini keksi ielikt otraja varianta GL Edited December 26, 2006 by White^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 |------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | 1. Iezvana konta izveidošana. | | Settings - Connectivity ? Data comm. ?? Data accounts ? New account -Add ? | | 1) GPRS data | | Name brīvi izvēlēts - ok | | APN Edit ? internet.lmt.lv vai okarte.lmt.lv | | Username - | | Password - | | Save | | (Ja nepieciešams labot esošus uzstādījumus) Izvēlas kontu ? | | More ? Rename account - | | Name ? labo nosaukumu ? Save ? tad iet atpakaļ uz Data accounts - | | Edit ? labo parametrus, | | APN - internet.lmt.lv vai okarte.lmt.lv | | Username - | | Password - | | Login request - off | | Allow calls - automatic | | IP address - (IP adresi NEIEVADĪT)** | | DNS adrese - | | Authentication - jābūt ķeksim pie None, PAP, CHAP* | | Data compression - Off | | Header compr. - Off | | | | Data comm. - Preferred service- GPRS and GSM ? select | | | | | | 2. WAP profilu iestatījumi | | GPRS savienojumam: | | Pēc tam, kad konfigurācija izvēlnē Connectivity ? Data comm. ir veikta, jāievada parametri izvēlnē | | Settings - Connectivity ? Internet settings ? Internet Profiles- New profile ? Add- izveido WAP profilu ? | | Name - (brīvi izvēlēts) | | Connect using - Edit - atzīmēt iepriekš izveidoto datu kontu (GPRS savienojumam) | | Save | | | | Vai arī labo esošu profilu | | Settings - Connectivity ? Internet settings ? select ? Internet Profiles ? izvēlas profilu, ko vēlas labot ? More ?| | Rename profile ? Select ? (brīvi izvēlēts) - ok | | Settings ? Select ? | | | | Connect using - atzīmēt iepriekš izveidoto datu kontu (GPRS savienojumam) | | | | Use proxy - No | | Proxy address - | | Port number - | | Username - | | Password - | | Save | | | | Ievada pārējos parametrus Connectivity ? Internet settings ? Internet Profiles- izvēlas izveidoto profilu (GPRS vai CSD)- | | More- Advanced ? | | | | Change homepage | | Name: - brīvi izvēlēts | | Address: - http://www.lmt.lv/wap/ | | Save | | | | | |------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| Ar cienju, LMT Informativais dienests Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 paldies Jums visiem aizgāja gprs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts