Jump to content
GIGN Forum

Bildes

Hainy
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

smiliez.de_2551.gif Bijach, starpcit kaa pie sleepes gaaja?

Pede vinju izdraaza? smiliez.de_2524.gif

Es vakar ap 5 noritaa sedeju bordelii un ar Surrpunderu un vel edzins bija, vel kaut kads vecis kuram bija 40 gadi apm. Nodirsaa urlas! smile.gif

Bijach mosh shodien kaadu filmu pie manis? Es panjeemu amerikaanu piraagu 3 dalju? KO saki? smiliez.de_2538.gif

Hmm.. gaaja tiiri Ok cool2.gif ..bish zaljums.. ..bish LB..

Pede bija paaraak aiznemc ar Warcraft III uz Sleepes superlabaa pc kuram iistaa vieta buutu antikvariaataa..

Surrounders atkal komu nenokjeera? Mees satikaam kondraatu ar Gintinju - Gints bija vienkaarshi taadaa autaa.. neko vispaar nesaprata.. knapi gaaja.. karoche rlz

Shon toch nee.. un es jau vinju esmu redzeejis.. taakaa maybe citreiz wink.gif

bish smiliez.de_2523.gif , bet tas taa..

peace.gif

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

atceros atgadiijumu , kad komanda es ar draugiem vinu nodirsu , jo vins ir resns , un tad vina mammite pienaaca pia manis un teica,ka man neesot tiesiibas apcelt vinas deeelu.... smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

duraks, tu pats nezini, kā tu pēc gadiem būsi noēdies resns un par tevi visi smiesies

DuH nu nosauc kadu NEkomercialu smagu grupu kuru tu klausies. un nevis tur kaut kadus latevieshus kas nav komerciali tikai tapec ka vinjiem nav tadas iespejas jo vinji nav populari, pieprasiiti etc.

ir kuldiigaa taads klubinjsh kaa ZABADAKS, uz kurieni braukaa daudzas NEkomerciaalas Eiropas grupas. vinjiem par uzstaashanos arii jaamaxaa (simboliski - 1 Eiro), pashi naudu nesanjem... tongue.gif

nu protams, ka klausos arii komerciaalu, kaa jau ljoti daudzi muusdienaas...

Bljin, Respekckc! Davaj mochii!

ko es arii dariishu... tikai es to saucu nevis par "mochiishanu", bet gan par dziivi... smiliez.de_2428.gif

ir kuldiigaa taads klubinjsh kaa ZABADAKS, uz kurieni braukaa daudzas NEkomerciaalas Eiropas grupas. vinjiem par uzstaashanos arii jaamaxaa (simboliski - 1 Eiro), pashi naudu nesanjem... tongue.gif

nu protams, ka klausos arii komerciaalu, kaa jau ljoti daudzi muusdienaas...

Bljin, Respekckc! Davaj mochii!

ko es arii dariishu... tikai es to saucu nevis par "mochiishanu", bet gan par dziivi... smiliez.de_2428.gif

Mjaaa...Kuldiigas Underground klubinjsh (ja Tu vinjaa vispaar esi speeris savu kaaju, nevis runaa runaashanas peec) Tev laikam visu humora izjuutu ir izdzinis no galvas aaraa blink.gif

Kaada starpiiba ko kursh klausaas un cik lielaa meeraa taa ir komercija ?!

Man vienaarshi likaas reeciiga bilde, kur Tu biji ar gjitaaru! Es taadu nekad neliktu,jo izskatiijies Tu tochna peec p#!*@%, bet tas taa!

Un veel man liekaas, ka tik NEKOMERCIAALI dzheki kaa Tu, neiet uz POP ielas diseneem, vai ne taa?! Jo POP iela pati jau sevii ietver vaardu komercija?! Nee?!

Ai, man zheel, ka esmu tik komerciaals un neesmu ritiigs rokjeris smiliez.de_29.gif

P.S. Нас не догонят.... 4.gif

Edited by Jurko

DuH rulzz smiliez.de_265.gif

Un Latvija krutakas vietas par zabadaku nav, cik nu es zinu.

Bet Zabadaks tomeer grupaam maksaa, bet to tachu nevar nosaukt par naudu, jo 25LS no pasaakuma peljnjas paliek pasham zabadakam un paareejais tiek grupaam... cik esmu dzirdeejis.

btw Korn rullzzz

smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2125.gif

atceros atgadiijumu , kad komanda es ar draugiem vinu nodirsu , jo vins ir resns , un tad vina mammite pienaaca pia manis un teica,ka man neesot tiesiibas apcelt vinas deeelu.... smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2125.gif

duraks, tu pats nezini, kā tu pēc gadiem būsi noēdies resns un par tevi visi smiesies

Nu nez , mana vecmaaminja teic , ka manam bralim bus riepa , bet man gan ne !

driz ieliksu savu bildi neuztrucieties

Man vienaarshi likaas reeciiga bilde, kur Tu biji ar gjitaaru! Es taadu nekad neliktu,jo izskatiijies Tu tochna peec p#!*@%

nepiekriitu ..... reaala bilde ...

... symbiote ar ko es nopelniijos ar taadu tittle zem avatara? unsure.gif

Nekomerciāls būs (neatceros kā viņu tieši sauca...) Džordžs Maikls laikam, kurš rakstīs dziesmas un liks tās savā web lapā brīvai kačāšanai. Ja naudas ir dafiga, un viss ir pieriebies, tad var arī tā ņemties smile.gif

me again ! tongue.gif

FAK

post-8-1080587229.jpg

shwaa ...

post-8-1080587380.jpg

one more time ...

post-8-1080587452.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...