Wirus Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Aptauja Cik dienaa juus izmeekeejat? cik ilgi jau smeekeejat? kaadu marku juus smeekeejat? no cik gadiem jau piipeejat? Un luudzu neko citu nerakstat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Aptauja Cik dienaa juus izmeekeejat? cik ilgi jau smeekeejat? kaadu marku juus smeekeejat? no cik gadiem jau piipeejat? Un luudzu neko citu nerakstat!!! 1. Nevienu 2. Nekad neesmu meigjinajis (man ir 15 gadi un vel neesmu pameigjinajis ) 3. Zali 4. neesmu sacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Aptauja Cik dienaa juus izmeekeejat? cik ilgi jau smeekeejat? kaadu marku juus smeekeejat? no cik gadiem jau piipeejat? Un luudzu neko citu nerakstat!!! paaris meneshus atpakalj smekeeju (atmetu , nav labi cenas augstas kljuus nakoshgad cigas maksaas paari 2 LS) (LM LIGHT ,MALBORO) 2 gadus smokoyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) Aptauja Cik dienaa juus izmeekeejat? cik ilgi jau smeekeejat? kaadu marku juus smeekeejat? no cik gadiem jau piipeejat? Un luudzu neko citu nerakstat!!! Tikai piektdienu vakaros un tad kaadas 3/4 no pacinjas jo sanaak izdaliit citiem 1/4. Un taa ir jau kaadus 3 gadus ar paartraukumiem . Un piipeju kaa kuro reizi ko. EDIT: Man ir 15. Edited December 19, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 moš varēji īstu aptauju uztaisīt?! Par tēmu: Nepīpēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Kaut kaadaa 8 klasee pameegjinaaju, 2 meneshus nopiipeeju, atmetu. Nahuj tas ir vajadziigs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 man reiz kaads pastaastiija, ka muusdienaas stiliigi ir nevis piipeet, bet atmest. kopsh taa briizha atmetu vairaakas reizes dienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nopīpēju divus gadus, nesen pirms dieviem mēnešiem atmetu, jo gribēju sev pierādīt ka varu to izdarīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nepiipeeju un dziivoju laimiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 es pats arii nepiipeeju tikai 1reizi meenesii uudenspiipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 kaados 13 gados nopiipeju kadas pacinjas, bet vnk atmetu. tagat meenesii lielakais 2 cigaretes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 1. Kaada puss pacinja aiziet 2. Kadi 2-3 gadi 3. Caines Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 kaadu puspacinju , atkariibaa , ko peec skolas daru... brivdienaas vairaak Nu jau buus 2arpus gadi Smeekjeeju bruuno barclay , kas tagad , diemzheel , ir pagaajis zem nozhelojuma nosaukuma KENT , bet nu , kas cits atliek - japipe tas pats Pipeju no 14 , saku jo gribeeju buut stiliigs , pec tam pieradu , bet tagad jau gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) Pa dienu izpīpēju no pusotras līdz divām paciņām Pīpēju es zelta Marlboro. Kad sāku nemaz neatceros. Tagad ar nākošo gadu akcīzes nodokli palielinās,tātad cigaretēm būs kosmiskas cenas ,blin novēliet man veiksmi mēģināšu atmest. Edited December 19, 2006 by preem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Pa dienu izpīpēju no pusotras līdz divām paciņām Pīpēju es zelta Marlboro. Kad sāku nemaz neatceros. Tagad ar nākošo gadu akcīzes nodokli palielinās,blin novēliet man veiksmi mēģināšu atmest. Novēlu veiksmi.. Es : Nepīpeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Cik dienaa juus izmeekeejat? ~10 cik ilgi jau smeekeejat? 4. meenesis iet kaadu marku juus smeekeejat? tinamaas cigaretes no cik gadiem jau piipeejat? shobriid 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 nopīpēju ~ 7 gadus.. pīpēju visu kas dega. bija atkarīgs no sezonas un vēlmes, cik nopīpēju smēķus. markas bija dažādās, pārsvarā ~60 sačīgās. ESMU ATMETIS! ganju gan vēl smēķēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 To : Tie kuri piipee. Juus guustat kaifu izpiipeejot vienu cigereti vai kaa? Kas ir tas kas juus notur pie smeekjeeshanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 nikotīns izraisa fizioloģisku un psiholoģisku atkarību (gan pats gribi, gan organismam vajag) izpīpēju ~pus paciņu dienā, Chesterfield sarkano. tā kārtīgi pīpēt sāku 8 klasē, kad fūcis uzķēra un atļāva tb jau 8 gadus. 21.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 1. Maksimums 4. 2. 3. mēnesis iet 4. Tinamās Harvest ar karameļu piegaršu kuras nav, normāls efekts. Nūū, es nepīpēju katru dienu, tikai tad kad ir. Un vēl ja kāds dabon tad nedaudz hašišu. 5. tagad, 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Es nesmēķēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 nafig jāraksta, ja nesmēķē, ja topiks ir domāts tikai pīpētājiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 nafig jāraksta, ja nesmēķē, ja topiks ir domāts tikai pīpētājiem? Par to pašu varētu jautat tagad arī tev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 1. 10 cigaretes apmeram. 2. iisti neatceros bez atmeshanaam 3 gadus... 3. L&M vai ari Winstonu. 4. tagad 16 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Pagaidiet līdz cigaretēm cenas uzskrūvēsies līdz 1.5 Ls, tad daļai vienkārši materiālo apstākļu dēļ nāksies atmest. Man gadījās tā ka vienreiz izpīpēju kādas 6 cigareses no vietas (runājoties) un palika slikti, no tā laika nepīpēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now