Traffic Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Kāds lūdzu var iemest šeit forumā savu aug failu. Tas atrodās valve/cstrike/models/p_aug.mdl Bet TIKAI tie, kam ir oriģinālais aug models. t.i., nav nekādi skini ka4āti. pls ielieciet kāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 lala. p_aug.mdl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 prieksh kam tev? netiishaam iepriksheejo izdzeesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Droši vien pārrakstija pa virsu kādu kretīnisku modeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 (edited) Īstenībā parastā vietā uzliku coca cola aug ar kuru es šauju 10x labāk. Viņam ir vnk labāka skaņa un pēc skata ari labāks, bet galvenais skaņa. Tā stulbi jau laikam sanāk, ka vnk nomainot modeli var labāk spēlēt, bet tā nu tas ir tici, vai nē. Un pēc tam es uzliku high fps weapon models. Kr4 man aug laikam saglabājās tikai tas modelis, kad ierocis ir nomests uz grīdas. Nu un tad kad es uzspiežu new game mani izmeta vislaik ārā ar stulbu erroru. EDIT: agrāk tā nebija. Vismaz tad, kad nebija vēl uzmo4īti pa virsu hi fps mod. Edited December 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) Īstenībā parastā vietā uzliku coca cola aug ar kuru es šauju 10x labāk. Viņam ir vnk labāka skaņa un pēc skata ari labāks, bet galvenais skaņa. Tā stulbi jau laikam sanāk, ka vnk nomainot modeli var labāk spēlēt, bet tā nu tas ir tici, vai nē. Un pēc tam es uzliku high fps weapon models. Kr4 man aug laikam saglabājās tikai tas modelis, kad ierocis ir nomests uz grīdas. Nu un tad kad es uzspiežu new game mani izmeta vislaik ārā ar stulbu erroru. EDIT: agrāk tā nebija. Vismaz tad, kad nebija vēl uzmo4īti pa virsu hi fps mod. taas ir tikai tavas iedomas!!! bet ir arii labi skini piem. zimulim ir tads maza pistole ar lazeriti koroch var noshaut nepietuvinot!! Edited December 8, 2006 by Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 Nē, tās nav manas iedomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 pec manas pieredzes. es ar oģināliem ieročiem spēlēju labak un neieteiktu tur kko mainīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 Nu man jau arī t;a itkā ir, bet aug ir izņēmums. Tagad es sapratu tikai foršās skaņas dēļ, kas nāk līdzi coca cola aug, ir foršāk spēlēt. Bet patiešām uzreiz ar aug šauju daudz labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Nu man jau arī t;a itkā ir, bet aug ir izņēmums. Tagad es sapratu tikai foršās skaņas dēļ, kas nāk līdzi coca cola aug, ir foršāk spēlēt. Bet patiešām uzreiz ar aug šauju daudz labāk. nu tad uzliec sev tikai to forsho skanju,sameklee vina skanjas failus un paarkopee tikai tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 jau uzlikts, aizmirsu to pateikt. Ar to coke modeli nemaz nevarēju ar botiem csā ieiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now