bott3 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Labdien. Es nezinu cik daudz vaig cs speleet lai kļutu par pro bet mans sapnis ir kļut tad ka macho, worm, odinsh vai dr.pain bet es cenšos savu sapni piepildīt varbut macho, worm, odinsh vai dr.pain var man sniegt kadu ieteikumus vai padomus ka kļut par pro varbut ir kada apmaciba? Edited December 6, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 man tevi jaaapbeedina - es neesmu pro, esmu uuberPRO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Nezinu kaa tev pa pro kljuut, bet pakaljaa liidejs gan no tevis labs sanaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 +10 gan negribas dot, bet +5 varētu. šitādu textu pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 No vienas puses šis topiks ir smieklīgs, bet no otras puses nebūt neesi vienīgais, kas tā domā, tikai citi to nesaka. Redzi, mēs neviens neesam PRO. Ar PRO apzīmē profesionālu spēlētāju, tb tādu, kas ar to pelna naudu. Latvijā tādu vispār īsti nav un neizskatās ka kaut kad drīzumā būs, jo te nekādu naudu ar to nenopelnīsi. Vienīgais PRO no Latvijas ir sīkā, resnā dille mAn, kurš spēlē amerikā un varbūt tagad ir kļuvis nedaudz pieaugušāks un gudrāks. Bet ja tu gribi sākt labāk spēlēt, tad viss kas tev ir jādara - jāspēlē. Paskaties kaut kādas demkas, kā spēlētāji pārvietojas, kur tēmē, kā šauj, kur cauršauj utt. un mēģini kaut ko līdzīgu. Varbūt varētu ieteikt apgrozīties gather.cs un mēģināt sarunāt kādu gatheru, bet lielākoties viņi smird. Es pa kādiem 3 gadiem no 100 gatheriem kādus 5 normālus esmu izspēlējis. Tā ka labāk atrodi sev komandu un spēlē kopā ar to. Man gan nez kāpēc liekas, ka tu ar to Pro vairāk apzīmē popularitāti. Tur nu gan es tev neko ieteikt nevaru, esi tāds kāds tu esi un tad jau redzēs kas sanāks. Bet vispareizākā morāle ir - aizmirsti par to ka no tevis sanāks baigākais CS playeris, jo tā nebūs. Pat ja tu centīsies 24/7, neiesi uz skolu utt, kas notiks? Ok, MOŠ tu iekļūsi Latvijas labākajā komandā un tālāk ko? Naudu ar to tāpat nenopelnīsi. Daudz labāka dzīve būs tev, ja klausīsi vecākus un labi mācīsies. Ja tu nesapratīsi, ka to vajag darīt tagad, tad vēlāk nožēlosi. Tas arī viss. p.s. protams mēs esam uuberPRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 Nezinu kaa tev pa pro kljuut, bet pakaljaa liidejs gan no tevis labs sanaak. nesmu pakaļa lidejs vnk man nau kur citur versties un te ir daudz pro (uberpro) kas iespejams var palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 (edited) No vienas puses šis topiks ir smieklīgs, bet no otras puses nebūt neesi vienīgais, kas tā domā, tikai citi to nesaka. Redzi, mēs neviens neesam PRO. Ar PRO apzīmē profesionālu spēlētāju, tb tādu, kas ar to pelna naudu. Latvijā tādu vispār īsti nav un neizskatās ka kaut kad drīzumā būs, jo te nekādu naudu ar to nenopelnīsi. Vienīgais PRO no Latvijas ir sīkā, resnā dille mAn, kurš spēlē amerikā un varbūt tagad ir kļuvis nedaudz pieaugušāks un gudrāks. Bet ja tu gribi sākt labāk spēlēt, tad viss kas tev ir jādara - jāspēlē. Paskaties kaut kādas demkas, kā spēlētāji pārvietojas, kur tēmē, kā šauj, kur cauršauj utt. un mēģini kaut ko līdzīgu. Varbūt varētu ieteikt apgrozīties gather.cs un mēģināt sarunāt kādu gatheru, bet lielākoties viņi smird. Es pa kādiem 3 gadiem no 100 gatheriem kādus 5 normālus esmu izspēlējis. Tā ka labāk atrodi savu komandu un spēlē kopā ar to. Man gan nez kāpēc liekas, ka tu ar to Pro vairāk apzīmē popularitāti. Tur nu gan es tev neko ieteikt nevaru, esi tāds kāds tu esi un tad jau redzēs kas sanāks. Bet vispareizākā morāle ir - aizmirsti par to ka no tevis sanāks baigākais CS playeris, jo tā nebūs. Pat ja tu centīsies 24/7, neiesi uz skolu utt, kas notiks? Ok, MOŠ tu iekļūsi Latvijas labākajā komandā un tālāk ko? Naudu ar to tāpat nenopelnīsi. Daudz labāka dzīve būs tev, ja klausīsi vecākus un labi mācīsies. Ja tu nesapratīsi, ka to vajag darīt tagad, tad vēlāk nožēlosi. Tas arī viss. p.s. protams mēs esam uuberPRO es ja cenšos spēlet cik varu un macīties vel vairak. saka4ašu pilnu datoru ar demkam un tad jau redzēs. un ir problēma ar to komandu , ka redzi mani nevienam nevaig esmu ka neglitais pīlēns aa gribeju pajautat cik ilgi tu jau spēlē cs macho? Edited December 6, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Nu tu jau vari veidot savu komandu, tikai tur vajag pāris labas īpašības p.s. ble, vai tik neapritēs 6ais gads... parēķināsim... enik benik.... hmm. oo toč, 6 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 No vienas puses šis topiks ir smieklīgs, bet no otras puses nebūt neesi vienīgais, kas tā domā, tikai citi to nesaka. Es tā nedomāju, jo CS spēlēju tikai kad nav ko darīt (un kad Busteris iet ) Bet tas nu tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 Nu tu jau vari veidot savu komandu, tikai tur vajag pāris labas īpašības un kadas tas butu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Es tā nedomāju, jo CS spēlēju tikai kad nav ko darīt (un kad Busteris iet ) Bet tas nu tā Es domāju par mazulīšiem u.c. wannabe pro, kas spamo savus serverus visur kur var, raksta daudz "w" burtus un instalē borland delphi bez mazākās nojēgas, ko ar viņu darīt, domājot ka tur būs poga "h4xx dat shit!" un viss notiks. un kadas tas butu? nu es nez, pietiekoši interesantam un gudram, lai kāds gribētu tev pievienoties. Labāk gan jau būtu sameklēt kaut kādu komandu, tagad jau daudzas tādas. Uzraksti enio.irc.lv /list cs un izvēlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 paldies macho par gudrajiem padomiem es centīšos tos sasniegt un izpildīt gan jau viss notiks. paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Es tak teicu ka jauninjajiem gign admini ir paraugi kam liidzi naaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 Nu tu jau vari veidot savu komandu, tikai tur vajag pāris labas īpašības p.s. ble, vai tik neapritēs 6ais gads... parēķināsim... enik benik.... hmm. oo toč, 6 gadi svetās zeķes un marija daudz gan tad kad tu saki speleet es vel nemaz nezinaju kas ir dators Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 svetās zeķes un marija daudz gan tad kad tu saki speleet es vel nemaz nezinaju kas ir dators jo tu esi siiks, pakalaa liideejs vieniigais ko varu ieteikt lai tu speletu labak 1. neidomajies ka esi kruts 2. uztver mieriigi ja vairaakas reizes pec kartas tevi novaac 3. atrodi labu res un sensitivity (ja nezini kas tas ir aizej pakaries tuvakaja priedee) 4. Beidz spamot, tas tikai nomelno tavu reputaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) svetās zeķes un marija daudz gan tad kad tu saki speleet es vel nemaz nezinaju kas ir dators LOL es gan zinu kas ir dators kopš 6 gadu vecuma, bet pats sāku ar šamiem aktīvi darboties no 12 gadu vecuma. 6 gadu vecumā mācēju tikai Warcraft 2 kapāt pie drauga uz 486tā kompīša Edited December 6, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 jo tu esi siiks, pakalaa liideejs vieniigais ko varu ieteikt lai tu speletu labak 1. neidomajies ka esi kruts 2. uztver mieriigi ja vairaakas reizes pec kartas tevi novaac 3. atrodi labu res un sensitivity (ja nezini kas tas ir aizej pakaries tuvakaja priedee) 4. Beidz spamot, tas tikai nomelno tavu reputaciju Atradies padomdevējs. Paskaties uz savu 80% warn līmeni un pirms "visgudri" pamāci citus varbūt pats ņem vērā, ko tev saka moderatori? ironiski ir tas, ka tu iesaki nespamot, lai gan pašam kādas 5as vārnas ir par spamošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Labdien. Es nezinu cik daudz vaig cs speleet lai kļutu par pro bet mans sapnis ir kļut tad ka macho, worm, odinsh vai dr.pain bet es cenšos savu sapni piepildīt varbut macho, worm, odinsh vai dr.pain var man sniegt kadu ieteikumus vai padomus ka kļut par pro varbut ir kada apmaciba? Lai sniegtu izsmeljoshu atbildi uz sho jautaajumu, vispirms man vajag noskaidrot, ko tu saproti ar jeedzienu "pro" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ar E podziņu var taisīt defuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Atradies padomdevējs. Paskaties uz savu 80% warn līmeni un pirms "visgudri" pamāci citus varbūt pats ņem vērā, ko tev saka moderatori? ironiski ir tas, ka tu iesaki nespamot, lai gan pašam kādas 5as vārnas ir par spamošanu. nnjjaaa taas waarnas ir par stulbaam lietaam turklaat es nespamoju, vienreiz nezinu kapeec iznaaca noreklameet serveri publiskaja forumaa nevis pie reklaamas ! vel nejedziigi itka par spamosanu bet es nespamoju!!!! nor3k vispar nezinu par ko waarnas iedeva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) man jau liekas, ka ja mAn's nebuutu aizbraucis uz USA tad tepat kaut kaadaa vieteejaa komandaa veel jo projaam suukaatu ledu, taa ka vinju nevar skaitiit ar to bija domaats, ka lv nav pro speeleetaaju. otrs - rez un sens nav nekaadas noziimes - kas 1nam labs, otram pakaljaa pilnigaa. un ja nu tu tieshaam gribi pacelt skillu un pa chempjiem vazaaties (tas protams ir beztolks), tad nespeelee pub vismaz liidz taadam momentam, kad tas notiek relaksaacijai. speelee gatherus, 2x2, tagad ar to vispaar nav probleemu. P.S es arii gribu buut kaa macho !!! (man tagad ir +10 ?) Edited December 6, 2006 by Barclay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ar E podziņu var taisīt defuse Real Pro maina kontroles no defaultiem uz savām Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Real Pro maina kontroles no defaultiem uz savām Parcik esmu t3h 1337PRO es labāk zinu... es lietoju E lai defjūzotu. Vaira arī to dara ar E Labi mans jautājiens.(parcik te tāds "Kā kļūt par PRO" topiks) Kā var izpildīt to foršo mazo lecieniņu. Nu tipa kad no stūra izlec ar to mazo lecieniņu un uzreiz ar awp izšauj, un trāpa mērķi, nevis kkur ārpus horizonta. tipa izskatās kautkas līdzīgs +duck. Tas ir +duck vai arī kautkas cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 tas ir +duck un man F ir +use Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now