DuH Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 ja kāds atceras, sen sen vēl pirms hl bija tāds labs horror-shuuteris blood. tad nu bija iznaacis arii blood 2. man tas pat bija, bet tajos laikos uz p1-133 man viš diez ko negāja. Ja nu kādam ir Blood2 aizķēries - ja nav grūti - padalieties vēl ir interese iegūt savā īpašumā spēļuku Imperial city. Veco, DOS'enieku. Ejošu, bez gļukiem, jo atceros, ka man bija uz diska, bet sakarā ar diska skrāpējumiem pēc pirmo pāris h paiešanas lidoja geims ārā. pateicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 ja kāds atceras, sen sen vēl pirms hl bija tāds labs horror-shuuteris blood. tad nu bija iznaacis arii blood 2. man tas pat bija, bet tajos laikos uz p1-133 man viš diez ko negāja. Ja nu kādam ir Blood2 aizķēries - ja nav grūti - padalieties vēl ir interese iegūt savā īpašumā spēļuku Imperial city. Veco, DOS'enieku. Ejošu, bez gļukiem, jo atceros, ka man bija uz diska, bet sakarā ar diska skrāpējumiem pēc pirmo pāris h paiešanas lidoja geims ārā. pateicos oii - vecie geimi! bija tada laba, kur vajadzeja slimnicu buvet un no tas pasas serijas, kur pilsetu vaajdzeja buvet - tada loti acim tikama! bet es pat nosaukumu vairs neatceros. Slimnica bija ta, ka ja kads uzgaidamaja telpa nomira, tad nave no zemes vinu savaca un vel tur zukras skraidija! nju smuuka! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 oii - vecie geimi! bija tada laba, kur vajadzeja slimnicu buvet un no tas pasas serijas, kur pilsetu vaajdzeja buvet - tada loti acim tikama! bet es pat nosaukumu vairs neatceros. Slimnica bija ta, ka ja kads uzgaidamaja telpa nomira, tad nave no zemes vinu savaca un vel tur zukras skraidija! nju smuuka! Beefy nebija, k-kāds sims hopitālis.. es ar esmu spēlējis, kur nāve tur savāc slimniekus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 vecaas labaas spēles aih varu vien nopusties. nezinu par to blood2 bet ja kadam moshk ir delta force land warior? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 oii - vecie geimi! bija tada laba, kur vajadzeja slimnicu buvet un no tas pasas serijas, kur pilsetu vaajdzeja buvet - tada loti acim tikama! bet es pat nosaukumu vairs neatceros. Slimnica bija ta, ka ja kads uzgaidamaja telpa nomira, tad nave no zemes vinu savaca un vel tur zukras skraidija! nju smuuka! Beefy shitaa speele man uz pc kkur laikam ir (droshi nezinu, bet bija. moshk esmu izdzeesis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 oii - vecie geimi! bija tada laba, kur vajadzeja slimnicu buvet šķiet, ka domā "Theme Hospital" Bullfrog ražojums. Patiešām laba spēle, ar lielisku humoru tīri nesen vēl uz sava kompīša spēlēju, kur dabūju - neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 šķiet, ka domā "Theme Hospital" Bullfrog ražojums. Patiešām laba spēle, ar lielisku humoru tīri nesen vēl uz sava kompīša spēlēju, kur dabūju - neatceros Draugi miiljie vnk google vajag paraknaaties... Te buus downloads gribetajiem - Theme Hospital Speliite tieshaam laba, pats uz playstation maucu kaa traks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 bott3, man ir delta force land warrior uz diska senchu majas. ja es drizuma tur ieskrieshu un atcereshos panjemt, tad doshu tev zinju. duh - man turpat ir viens disks, kuraa ir gan blood 1, gan 2 - same goes for you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 hmm, tad es arī ielikšu savu rekvestu. jau ilgu laiku meklēju pa visu netu, bet nekā - Cyberstorm 2: Coprorate Wars. pamēģiniet šito atrast btw, Cyberstorm pirmā daļa neder, to es pats atradu pirms kāda laika un ļāvos nostaļģiskai tīksmei un depresijai tagad-tādas-vairs-netaisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 edupuika, to vareetu apvienot ar picas riishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 duh, sure, tikai kad es tev dabushu to blood2, tad njemam abi picu un skaitam, ka es tev esmu uzsaucis to picas paraadu, he he he p.s. out, sorry, par taadu pat laikam dzirdejis neesmu, ta ka laikam taas man nebuus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) hmm, tad es arī ielikšu savu rekvestu. jau ilgu laiku meklēju pa visu netu, bet nekā - Cyberstorm 2: Coprorate Wars. pamēģiniet šito atrast btw, Cyberstorm pirmā daļa neder, to es pats atradu pirms kāda laika un ļāvos nostaļģiskai tīksmei un depresijai tagad-tādas-vairs-netaisa. Karoche shajaa lapaa vari demo dabuut par velti Cyberstorm demo download Un par 5 $ vari pilno dabut te Pilna versija Netaa par velti man liekaas pilnaas versijas nav Edited December 2, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) Karoche shajaa lapaa vari demo dabuut par velti Cyberstorm demo download Un par 5 $ vari pilno dabut te Pilna versija Netaa par velti man liekaas pilnaas versijas nav nu ja, es jau gaidu, kad tas pārvērtīsies par abandonware. par pilno versiju gan negrasos 5$ maksāt, nav jau dzīvībai svarīgs geims Edited December 2, 2006 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 shausmas, out, Ls3, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 bott3, man ir delta force land warrior uz diska senchu majas. ja es drizuma tur ieskrieshu un atcereshos panjemt, tad doshu tev zinju. duh - man turpat ir viens disks, kuraa ir gan blood 1, gan 2 - same goes for you. liels paldies vecit ja tu dabu tad mani var viegli atrast skype (splavies) nix Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 shausmas, out, Ls3, ne? Tas jau drīzāk ir principa jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 nu var jau samaksat tos 3Ls - ja tas ir easy un yuo get what you want. Es samaksaju 16LS par prodigy disku - protams - vareja nokacat un taa... bet es sajutu stipru aicinajumu, ka tas ir jadara - TB - ka tas ir vienigais, par ko vajag samaksat, lai piepilditu manu sirdi ar laimi. par microsoftu es netaisos maksat! vai ari... ak dievs.. es klustu atkarigs! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now