bivis Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 bet es aizmirsu pass uz clan lai gigna ar to spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 uzprasi kaadam no klana Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 a nax ir what the fuck ? gign nav vainiigi ka tev ir caaljsmadzene ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 [Criminal] brandzha`s forum.. taakaa viss ir pa teemu! bivis v mirce mogu tje datj pass esli esho nado.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 a nax ir what the fuck ? gign nav vainiigi ka tev ir caaljsmadzene ... Eu dzirdi shmirik! Seko lidiz bazaram umnjik! Taadi vaardi tev var slikti beigties.. ! JAA TIE IR DRAUDI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 a nax ir what the fuck ? gign nav vainiigi ka tev ir caaljsmadzene ... Eu dzirdi shmirik! Seko lidiz bazaram umnjik! Taadi vaardi tev var slikti beigties.. ! JAA TIE IR DRAUDI ! nu sorry ja vinsh ir tavs draugs , bet realitaatee taa tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Infuion Piss nah no shi FORUMA, nepietiek ar vienu! Blje Tu zini kas ir [Criminal] banda? Taa ir banda kura ir Fakz un ja nezini kas ir Fakz tad ej boojaa!! (( SMOKEEEDD))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Infuion Piss nah no shi FORUMA, nepietiek ar vienu! Blje Tu zini kas ir [Criminal] banda? Taa ir banda kura ir Fakz un ja nezini kas ir Fakz tad ej boojaa!! (( SMOKEEEDD))) pag pag , piekaa es esmu vainiigs ? ka es izsaku domas par kaadu kursh uzraksta postu par to ka vinsh ir aimirsis savu paroli ? criminal brandzha ? gribi dirsties labi : tu stulbais robot , kas tev visu laiku ir a ? tu esi totaali atpalicis idinjsh , pats spamo un pie katras izdeviibas citiem dirsh virsuu . Stulbaa kunja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Infusion kaa, lai tev saka.. pie Ownage riicibas deelj taviem kretiinismiem vaino tikai pats sevi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now